Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Doma: ez egy költői kérdés, a válasz rá egyszerűen: mert.
Mennyi most egy gamestar? És melyik számban van pontosan ez naptár?

Ha 2 rugóval neki indulsz az újságosnak, biztos elég lesz rá. :wink: Én már leszoktam az ilyen PC-s újságok megvételéről. Ami kell, azt mostmár le tudom szedni a netről.

Én utoljára akkor mentem megvenni, amikor tavalyelőtt megjelent a San Andreas és térkép volt hozzá meg egy 5-6 oldalas leírás. Mostanság inkább a PCWorld megy minden hónapban, mert sztem többet ér (bár relatív) meghát a NOD32 reg. kód meg minden :)

Na gyerekek megvan a Januári GS hát nem tudom nem eresztettek el sok mindent a naptár közepes ,de következő hónapban londonba repcsiznek és jáccanak egyet vele... :wink:

igen ott idézem "Magyarországon először egyenesen Londonba repülünk leteszteleni a lassan a legendák......urkrán FPS-csodát"

én megmondom úgy is ma ilyen kötekedős kedvemben vagyok..ketten a Gyu meg az a zseléhajú gyerek aszongya...vá vazze ez jau meg blablabla...nem crájzisz meg Úté kétezer akráhány...ja izé hét. A többi láma meg bazze ez egy fos semmi nincs benne gagyi a grafika hogy néz ki a reaktor meg mia faß az a húsgomboc ízé a fűben...sorolhatnám....K. Pisti meg a forumon és ezer hülyegyerek hawerja meg írja majd, hogy "ej a kutyabaßameg megaszondt'am ám én hogy mekkora egy .....................ide nem is írom mit fognak mondani egyesek aztán majd így folytatódik, hgy-------" :twisted: :x :shock: :!: :?: :idea: lövés1 sír1 szem1 lol2 :mrgreen: :twisted: értelmeset nem fognak szólni csak amit eltudtak olvasni és megértettek belőle pár dolgot pölö, Gyúk Nákem forevör GYNF-et írnak majd megint mindenhova pár gyerek időnként én is szoktam csitítani őket mg szépen szólni hozzájuk válasz.......faß,hugyvagy meg anyám akkora prosti lett a virtuális vilgában mint atom ők szerint én meg egy nyomorék láma, na nem baj , de remélem ide nem teszik majd be a ßaros lábukat mert akkor elborul az agyam, amúgy már kitettem a falra a plakátot csináltam hozzá keretet nagyon barón néz ki így már :roll:

Gyáááá este úgy megijedtem! :shock: :!: Azt álmodtam hogy 2szer is elmentem apámmal Csernobilba! :? 8) :D De aztán eszembe jutott hogy hopp sugárdózist kaptam! :? De én még élni akartam!!! Úgy féltem hogy meghalok! :( :? De szerencsére felébredtem! :D

De teljesen igazad van. Csak azt ne feledd el, hogy a véleménnyilvánítás szabadsága itt is áll: ha valaki idejön és kultúráltan, az ennek megfelelő szobában elmondja a véleményét, akkor az legyen akár pozitív, akár negatív, meg kell tűrni, sőt adott esetben reagálni kell rá.

Szóval ha Pistike a "Nem szeretem a stalkert, mert..." szobába leírja a véleményét, kultúráltak, akkor csak tegye.

Az utolsó pár napban megugrott a regisztrált felhasználók száma! Lehet egy ember szórakozik itt vgay nme tudom lehet ez vmi spam vagy mi de mindenki marketban dolgozik UK-ban vagy az USA-ban lakik és mindenkinek a sex meg a beer az érdeklődési köre! :shock: :? :o

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul