Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
lol. És már az északi sarkra sem mehetünk, mert az meg elolvad lassan :D
ööö a svédet mióta írják dupla V-vel?

jó kérdés :!: én vegyesen látom v-vel meg dupla v-vel

Az volt a régi cím. A Zónára utaltak vele... csak aztán a kiadó jobbnak látta megváltoztatni, hogy az emberek azonnal tudják miről van szó és így jobban eladhatóbbá tegyék.

Soha sem készült el egyetlen pályám sem, mert nem értek a szerkesztőprogihoz. ET.hu fóumán találtam egyszer egy embert, aki csinált pályákat, de felvilágosított, hogy milyen piszok nehéz, így nemigen töröm magam vele.

Akkor az ES4-et kellet volna átnevezni, mert később készült.

Voltak szerzői jogi részei is a dolognak, emlékszem rá én is. De hogy ez hogy volt pontosan, azt nem tudom. Az oblivion lost nekem is jobban tetszett. De a mostani sem rossz.

Pletykák topikban volt erről szó. Részemről márciusban elkezdek aggódni rajta melyik nap jön ki. :roll:

Közvéleménykutatás hardwireden:

Fizetnél-e az alábbi szolgáltatásokért (természetesen magyar pénztárcához mérten)? (1-igen, 2-megfontolandó, 3-nem)

123 Exkluzív, garantáltan szupergyors letöltőközpont (játék, film, trailerek HD minőségben, patchek, demók, stb.)
123 abszolút hirdetésmentes HARDWiRED

álmos

Hi all! Tegnap kaptam vissza a gépemet és úgy visz minden játékot mint a szél! :D Így valszeg a S.T.A.L.K.E.R. is fog menni! :D

Sziasztok.Kérdeznék valamit.Játékok általában a megjelenéstől számitva kb mennyi időn belül kerülnek a boltokba?Mert ha most március 22én megjelenik a STALKER gondolom ez nem azt jelenti hogy március 22én már pl a Media Markt-ban fogom látni valahol:):)Köszi.Sziasztok:):)

A megjelenés az megjelenés, asszem azt mondták korábban, hogy Európában egyszerre jelenik meg mindehol. Az más kérdés, hogy az első szállítmányt milen gyorsan kapkodják szét.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul