na azért szerintem nem lehet hasnolítani a stalkert a gtasa-hoz semmi képpen, engem nem nagyon zavar , hogy nem lehet benne mondjuk kocsikat vezetni, na jó egy kicsit, mert nagy távolságot azért gondolom necces lesz bejárni... na de mind1. A hangulattal meg semmi gond nem lesz....a fűt fát beígérkettekre meg annyit, hogy olyan sok mindent nem távolítottak el a játékból, mint amit mondtak, mert a sok szarkeverés csak a járművek a kajálás meg az alvás körül mozgott, mindenki csak ezt halotta, de szerintem a játéknak nem ez a lényege, hanem a környezet és azt nem bántották, azt akarom mondtani, hogy nem minden esetben csak a felszint kell látni a stalkert már én is vagy 2002 óta várom és mit mondjak ez a két hónap és néhány nap már nem vág földhöz, de mint sokmillioszor már máshova is leirtam ilyenkor jönnek kis pistiék mer' láttak pár videot, hogy "vázze már alig birok várni pár hetet és sehogysem vannak ott a játékban csak a szövegelés megy" előtte meg minden más forumon ott irogatták, hogy nagy szar lesz meg mi a f×szom az a szatlker meg dobálóznak a DFN.el lehet sokan nem is tudják mit jelent a rövidítés. na nem baj most egy kicsit elszabadult velem a ló ezért bocs, plusz szerintem nem fogják tudni megtratani ugyanezt a grafikát és színvilágot, mert egy psp-nek az lcd-je nem valami frankó és a process nem olyan gyors benne, de azért lehet jót alkotni arra is :roll: , de a sztalkernak nem lesz ezzel baja, mert a játékmenet sokkal fontosabb és az lesz benne a lényeg.