Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Alvást esetleg meg lehetett volna úgy oldalni, mint a Lineage2-ben az embereknél. Ha leültél és használtad azt a képességet, akkor gyorsabban gyógyultál. Itt lehetett volna vmi olyat, h alvásgomb és gyógyulsz pár HP-t. Esetleg látványelemkét fekete képernyő és csak a hangokat hallod. Ha jön valami, akkor gyors felkelsz vmelyik gombal. Nagyon szuper lenne. Szvsz.

Én csak azon csodálkozom, hogy már beigérték, hogy álmodni is fogunk, nos ezekből akkor mégsem készült render? Nagyon úgy tűnik :roll:

A végén úgy fog járni ez a játék is, mint a GTA San Andreas. Beígérnek minden szépet és jó, fűt-fát, aztán alig lett az egészből valami )lehet majd ismerkedni a kutakon, meg a kocsiból is oldalra tudja a fejét fordítani -nézet- hogyne :D).

Azért a lényeget tartják az a lényeg. Élethű fizika, napszak-változás, időjárás, sok fegyver és befejezés :)

Tibi":713g3qyj mondta:
A végén úgy fog járni ez a játék is, mint a GTA San Andreas. Beígérnek minden szépet és jó, fűt-fát, aztán alig lett az egészből valami )lehet majd ismerkedni a kutakon, meg a kocsiból is oldalra tudja a fejét fordítani -nézet- hogyne :D).

Tibi: ez mind igaz.

Azért GTA SA így is elég sok újítást tartogatott az előző részhez képest! Bár hangulata nem lett olyan jó, mint a Vicy Citynek :(

Az SA-ban az volt a jó, hogy 3 féle hangulata volt.
LosSantos hangulata pocsék volt (első sziget), SanFierro már egész jó volt (második sziget), LasVenturas pedig szerintem majdnem felért a ViceCity hangulatával (harmadik sziget).

na azért szerintem nem lehet hasnolítani a stalkert a gtasa-hoz semmi képpen, engem nem nagyon zavar , hogy nem lehet benne mondjuk kocsikat vezetni, na jó egy kicsit, mert nagy távolságot azért gondolom necces lesz bejárni... na de mind1. A hangulattal meg semmi gond nem lesz....a fűt fát beígérkettekre meg annyit, hogy olyan sok mindent nem távolítottak el a játékból, mint amit mondtak, mert a sok szarkeverés csak a járművek a kajálás meg az alvás körül mozgott, mindenki csak ezt halotta, de szerintem a játéknak nem ez a lényege, hanem a környezet és azt nem bántották, azt akarom mondtani, hogy nem minden esetben csak a felszint kell látni a stalkert már én is vagy 2002 óta várom és mit mondjak ez a két hónap és néhány nap már nem vág földhöz, de mint sokmillioszor már máshova is leirtam ilyenkor jönnek kis pistiék mer' láttak pár videot, hogy "vázze már alig birok várni pár hetet és sehogysem vannak ott a játékban csak a szövegelés megy" előtte meg minden más forumon ott irogatták, hogy nagy szar lesz meg mi a f×szom az a szatlker meg dobálóznak a DFN.el lehet sokan nem is tudják mit jelent a rövidítés. na nem baj most egy kicsit elszabadult velem a ló ezért bocs, plusz szerintem nem fogják tudni megtratani ugyanezt a grafikát és színvilágot, mert egy psp-nek az lcd-je nem valami frankó és a process nem olyan gyors benne, de azért lehet jót alkotni arra is :roll: , de a sztalkernak nem lesz ezzel baja, mert a játékmenet sokkal fontosabb és az lesz benne a lényeg.

pont az ilyen "pisikék" miatt nem bírok más (magyar) Stalkeres fórumot elolvasni...

Jól kifakadtál widra, de igazad van.
Mit jelent a DFN?
A PSP-hez csak annyit, hogy annak előtte nem hittem el, hogy pl egy GTA-t át lehet rá ültetni játszhatóan és most tessék, itt van és jó. Ha nagyon akarják, a stalker-t is megcsinálják, értelmét én nem látom viszont ennek.
Amúgy (ha már van, megvédem :) ) a kijelzője 480x272-es, meglepően tiszta képet ad (klasszisokkal jobbat, mint egy 8MS-os Samsung monitor), a CPU-ja meg most 266 MHz-n is gond nélkül visz mindent, jelentem a 3.03-as szoftverrel 366 MHz-re lehet húzna (ha valakinek mégsem lenne elég az alapórajel).

Nem tudom, de valahogy mindig is utálam az olyanokat, akik (konkrétabban a gamestar.hu-n) egy újabb stalker videó megjelenésénél a videó alatt a véleményben minden sz@rnak elmondták, de azért a nagy észnek halvány lila fingja sincs, hogy miről szól a játék [részletesebben, csak annyit tud belőle, hogy ruszki, nyomi, bunker (vagyis szarkofág csak még ehhez is hülye)]. Az egészben azt nem értem hogy mi a büdös eget pofázik bele, ha egyáltalán nem érdekli? Én az ilyeneket soha nem fogom megérteni nem1 ...
Ezzel a stílussal nem widrát akartam utánozni, csak már vártam rá az alkalmat, hogy elmondhassam a véleményemet a ,,pistikékről" meg semmihez sem értő kritikusokról :roll:

PSP :arrow: hispan, a GTA Liberty City Storiest kipróbáltad már? A videókat, amiket látam elég jók voltak (nagy maffiák :) ) de kíváncsi lennék, PSP-n milyen lehet.

DNF: akkor még nem vagyok teljesen hülye.

A Liberty City-t még nem próbáltam, de megvan az is. Most a Vice CIty Stories-al jáccom, ott tatrok, hogy annyi banda üldöz, hogy már nem lehet kilépni az utácra :)

Igen, lehetne, ha lenne időd elővenni a fegyveredet. Az a baj, hogy a játékban kicsit nagyon pontosan céloz mindenki. Namost, ha ketten rohannak le az utcán, akkor még lelövöd őket, ha hárman, már necces, 4 gépfegyveres ellen pedig semmi esélyed (becélozni, lőni hatékonyan elég körülményes).

Hát igen bocs kicsit elírtam, nem tudom tegnap vizsgáztam aztán utánna neteztem a suliban és akkor olvasgattam a forumokon gondoltam veletek is megosztom, de ja nem a psp-vel a gondom hanem az , hogy vannak olyan játékok, amelyet szó szerint b*sztak optimalizálni, jó én egy kiállításon jáccottam vele még a kezdteekkor,ezért pontosan nem tudhatom hogy milyen szoftver frissítéseket vittek végbe az elmúlt időben...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul