Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Kiváncsi leszek hogy a szarkofágon rajta lesznek-e azoknak az embereknek a neve akik építették mert a Discovery Channelen volt hogy egy csomó ember felírta rá a nevét. Kiváncsi vagyok hogy a játékba is ott lesznek-e a nevek.

a soför nem lényeg és mindenki, aki a platón van az valamilyen stalker, aki vagy már halott vagy már elég közel áll ahhoz , hogy meghaljon...ennyi...aztán nagy szerencsénkre jön egy másik tiszteletbeli stalker aki megment minket az arccélküli meg halott vazze,,,

widra":1xgmhpgo mondta:
a soför nem lényeg és mindenki, aki a platón van az valamilyen stalker, aki vagy már halott vagy már elég közel áll ahhoz , hogy meghaljon...ennyi...aztán nagy szerencsénkre jön egy másik tiszteletbeli stalker aki megment minket az arccélküli meg halott vazze,,,

Ja én is úgy értelmeztem, hogy a platóról repülünk ki.

Én is meg akartam kérdezni, mi az aláírásod :)

Amúgy én nem vagyok benne biztos, hogy szerepelnünk kell az intróban. Egyáltalán nem láttam olyan arcot, ami eddig minden videóban és képen a stalker volt. És nem hiszem, hogy azon az arcon változtatnának. De ki tudja...

Nem teljesen értem mit írsz hispan, de az introban a csávó akit megmentenek ő a főhős, a S.T.A.L.K.E.R tetoválással az alkarján, akit a Dealer gondoz.

Ja biztos hogy Ő lesz a főhős, mert akkor mi értelme van az egésznek, hogy jön egy ismertelen másik pofa....

és mi van akkor ha megváltoztatták, a storyt meg többször is 2× megváltozatták akkor egy arcon nem fognak nagyon gondolkodni

Szerintem nincs igazad hispan nem1 furcsa, hogy nem hiszed el, hogy az te vagy fogatlan

Aha és akkor a renderelt videókkal ez hogy lenne összhangban?

Valyon miről fog szólni a játék??? Ok anomália gyűjtögetés meg midnen de így örökké tarthatna és mégis van 8 fajta befelyezés valoyn meg kell szökni a Zónából vagy mi??? 8 befejezés kicsit sok!

Doma: én ezt a kérdést nem tettem volna fel.

A játék az egyéni karakter fejlesztéséről fog szólni, felfedezésről, klán és egyéb küldetések teljesítéséről, a túlélésről. Az artifactok (nem anomáliák) gyűjtögetése csak egy pénzkereseti lehetőség. Ahogy halad előre az ember, nyilván egyre közelebb kerül a lehetséges befejezéshez.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul