Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Előbb-utóbb muszály lesz váltanod. Bár ahogy most állnak a dolgok, inkább utóbb. De erről már volt szó valamelyik szobában.

Kutyának sem kell vista majd a longhorn server kell a népnek abban nem lesz ennyi szr benne és az majd elfogadhatóan fog menni.. Én melóra 2003servert használok , de sajna kell az ikszpé is mert vannk programok amelyekehez nem találok drivert meg főleg a bluetooth-om hoz az a baj ,de az IE jau jau, de M$ termék és ez ráteszi a pecsétet :wink:

Leghamarabb majd csak a Pista SP1 kiadása után váltok. Elméletileg 2009-re jön ki és a Fiji kódnevet viseli. Addigra már meglesz az új vas is alá. :) Meg ekkorra már lesznek normális driverek meg progik, amik az újításokat kihasználják. Viszont addig XP 4ever. Mire kijön az SP3, megőszülök. Addig marad az AfterFix.

Elég szenvedés ez a 64but DX10 áttérés. Minek kezdtek el gyárani évekkel (?) ezelőt 64 bites procikat :?

pYura":23p3xnep mondta:
Elég szenvedés ez a 64but DX10 áttérés. Minek kezdtek el gyárani évekkel (?) ezelőt 64 bites procikat :?

Ez egy nagy szivatás amikor mi userok neállunk gerjedni a 64 bit meg a többszálú adatfeldolgozára ezek már falahol dx13 körül járnak meg nyomatják a teszteket a szupravezetőkön...A puding próbája az evés és ezt látták benne ,hogy tele van a világ májerokkal, akik azonnal rohannak, hogy megvegyék a legújabba, de nem minden esetben a legjobbat , csak azrt hogy elmondhassál..Gay gyerekek nekem már a legujabb van ti meg egy darab shitet nem értek. Na ezért

widra":22uqh1vn mondta:
pYura":22uqh1vn mondta:

Ez egy nagy szivatás amikor mi userok neállunk gerjedni a 64 bit meg a többszálú adatfeldolgozára ezek már falahol dx13 körül járnak meg nyomatják a teszteket a szupravezetőkön...A puding próbája az evés és ezt látták benne ,hogy tele van a világ májerokkal, akik azonnal rohannak, hogy megvegyék a legújabba, de nem minden esetben a legjobbat , csak azrt hogy elmondhassál..Gay gyerekek nekem már a legujabb van ti meg egy darab shitet nem értek. Na ezért

Aki fel akar vágni, az vesz egy drága kocsit vagy órát, zakót stb. A TOP gépek a tuning és teljesítményőrülteknek vannak ill. a pénzt nem sajnáló (de hozzá nem értő) gazdagoknak .

pYura":35ebeaz8 mondta:
widra":35ebeaz8 mondta:
pYura":35ebeaz8 mondta:

Aki fel akar vágni, az vesz egy drága kocsit vagy órát, zakót stb. A TOP gépek a tuning és teljesítményőrülteknek vannak ill. a pénzt nem sajnáló (de hozzá nem értő) gazdagoknak .

Ezzel egy az egyben egyetértek, csak azért zavaró eléggé.

widra":1j6lytln mondta:
Ezzel egy az egyben egyetértek, csak azért zavaró eléggé.

Mármint, hogy valaki a jó gépvel akar felvágni? Rá se ránts... mindig lesz olyan akinek van jobb és erre veri magát :roll:

Az a baj a hozzáállásotokkal, hogy "nem akartok felhasználók lenni". Mindig okosabbak akartok lenni, mint a gyártók és közben elfelejtitek élvezni azt, amit adnak. Persze, tudni kell, mi a sz*r, de azt például ki nem állhatom, ha valaki csak úgy elvből szidja a windowst meg a microsoft termékeket. Valamiből csak megcsinálták a szerencséjüket, nem?
Itt van egy progi, itt vannak a korlátai, de ha ezt és ezt átállítom, akkor jó és megy. Elvégzi a feladatát az adott körülmények között.
Még mielőtt mindenkivel vitába kerülnék, abbahagyom, csak arra akartam utalni, hogy a számítástechnikai fejlesztések csak 50%-a a valódi fejlesztés, a másik 50 pedig marketing és piackutatás és egyéb. És nem szabad megpróbálni az egész tetejére állni és kiáltozni, hogy ez így rossz az meg úgy.

hispan1":9flo2806 mondta:
a számítástechnikai fejlesztések csak 50%-a a valódi fejlesztés, a másik 50 pedig marketing és piackutatás és egyéb.

Ez mit akar jelenteni?

Btw bárcsak úgy működne, ahogy azt az ember elvárja az irreális árakért. (Fligh Simulator X 24k - Office ki sem merem mondani mennyi) :roll:

Az idézett mondat azt jelenti, hogy arra megy a fejlesztés, amerre a piac kijelöli az útját. Ezerszer gyorsabban is lehetne a hardwereket fejleszteni csak arra nem lenne vevő, hogy minden félévben kijön egy új VGA illesztés meg egy új CPU tokozás, stb...
A szoftver árak magasak de itt megvan az az előny, hogy nem feltétlenül kell eredetivel dolgozni.
(fúú, pont én mondom ezt)

Igen, szerintem is lehetne gyorsabb a fejlődés, csak az nem lenne akkora üzlet a gyártónak.

Épp erre akartam utalni: a fejlesztésnek nem a technikai korlátok szabnak határt, hanem a piac.

iwiw: néha rám jön az 5 perc és mindenkit megpróbálok megtalálni. :)
Ma Te voltál a soros meg a Gyurcsány. Téged felvettelek, most azon filózom, hogy a Ferit is felvegyem-e?

hispan1":wtbr2l8p mondta:
Épp erre akartam utalni: a fejlesztésnek nem a technikai korlátok szabnak határt, hanem a piac.

iwiw: néha rám jön az 5 perc és mindenkit megpróbálok megtalálni. :)
Ma Te voltál a soros meg a Gyurcsány. Téged felvettelek, most azon filózom, hogy a Ferit is felvegyem-e?

a fejlesztésnek nem a technikai korlátok szabnak határt, hanem a gyártó. Jaj ma annyira kötöszködő hangulatomban vagyok :roll:

Miért tán ismered valahonnan a minisztert? (btw szegénynek csak 319 ismerőse van, jobb nem megnézni kicsodák :lol:)

Nem ismerem személyesen, csak egyszer fogtam vele kezet. Épp ezért gondolkodtam, milyen szöveggel rohanjam le, de még nem döntöttem.

hispan1":32pud782 mondta:
Nem ismerem személyesen, csak egyszer fogtam vele kezet. Épp ezért gondolkodtam, milyen szöveggel rohanjam le, de még nem döntöttem.

És milyen apropóból kezeltél a miniszterrel? :)

hispan1":tp3pm1d8 mondta:
Nem ismerem személyesen, csak egyszer fogtam vele kezet.
Hispan --->
551727989gyurcsany_kezcsok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul