Tibi
New Member
- Csatlakozás
- 2006.11.22.
- Üzenetek
- 8,544
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Vasbogdány
- Webhely
- www.stalker-fan.extra.hu
Én maradok a jól megszokott XP-nél. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
pYura":23p3xnep mondta:Elég szenvedés ez a 64but DX10 áttérés. Minek kezdtek el gyárani évekkel (?) ezelőt 64 bites procikat :?
widra":22uqh1vn mondta:pYura":22uqh1vn mondta:Elég szenvedés ez a 64but DX10 áttérés. Minek kezdtek el gyárani évekkel (?) ezelőt 64 bites procikat :?
Ez egy nagy szivatás amikor mi userok neállunk gerjedni a 64 bit meg a többszálú adatfeldolgozára ezek már falahol dx13 körül járnak meg nyomatják a teszteket a szupravezetőkön...A puding próbája az evés és ezt látták benne ,hogy tele van a világ májerokkal, akik azonnal rohannak, hogy megvegyék a legújabba, de nem minden esetben a legjobbat , csak azrt hogy elmondhassál..Gay gyerekek nekem már a legujabb van ti meg egy darab shitet nem értek. Na ezért
pYura":35ebeaz8 mondta:widra":35ebeaz8 mondta:pYura":35ebeaz8 mondta:Elég szenvedés ez a 64but DX10 áttérés. Minek kezdtek el gyárani évekkel (?) ezelőt 64 bites procikat :?
Ez egy nagy szivatás amikor mi userok neállunk gerjedni a 64 bit meg a többszálú adatfeldolgozára ezek már falahol dx13 körül járnak meg nyomatják a teszteket a szupravezetőkön...A puding próbája az evés és ezt látták benne ,hogy tele van a világ májerokkal, akik azonnal rohannak, hogy megvegyék a legújabba, de nem minden esetben a legjobbat , csak azrt hogy elmondhassál..Gay gyerekek nekem már a legujabb van ti meg egy darab shitet nem értek. Na ezért
Aki fel akar vágni, az vesz egy drága kocsit vagy órát, zakót stb. A TOP gépek a tuning és teljesítményőrülteknek vannak ill. a pénzt nem sajnáló (de hozzá nem értő) gazdagoknak .
widra":1j6lytln mondta:Ezzel egy az egyben egyetértek, csak azért zavaró eléggé.
hispan1":9flo2806 mondta:a számítástechnikai fejlesztések csak 50%-a a valódi fejlesztés, a másik 50 pedig marketing és piackutatás és egyéb.
hispan1":wtbr2l8p mondta:Épp erre akartam utalni: a fejlesztésnek nem a technikai korlátok szabnak határt, hanem a piac.
iwiw: néha rám jön az 5 perc és mindenkit megpróbálok megtalálni.
Ma Te voltál a soros meg a Gyurcsány. Téged felvettelek, most azon filózom, hogy a Ferit is felvegyem-e?
hispan1":32pud782 mondta:Nem ismerem személyesen, csak egyszer fogtam vele kezet. Épp ezért gondolkodtam, milyen szöveggel rohanjam le, de még nem döntöttem.
Hispan --->hispan1":tp3pm1d8 mondta:Nem ismerem személyesen, csak egyszer fogtam vele kezet.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.