Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Van Skype szoba várunk oda! Privátban dobj egy címet és behívlak a szobába. :)
Egyébként élünk, éldegélünk bár mostanság eléggé csapnivaló a fórum aktív tagok terén...De hát semmi sem tart örökké. MSN-problémára amúgy van megoldás, én például ma is használtam egy leveset kivételesen. :D
Holnap kezdődik az egyetem szóval pfejj az élet egyébként... :(

Szevasztok!
Valaki összefoglalná, hogy mi történt a Lost Alpha-val?
Mert félinformációim vannak.

Az egyik teszter áprilisi tréfának kitalálta azt, hogy felpakolja a neki tesztelésre elküldött verziót a netre. Emiatt lett előrehozva a megjelenési dátum a katasztrófa 28. évfordulójára, április 26.-ára. Ingyenes lesz így, de a Dezowave honlapon lehet donate-elni továbbra is. Röviden ennyi. :(

Vajon véletlen, hogy holnap, ápr 25-én nyílt nap van a Survariumban, mindenki játszhat a játékban?

Én meghívást kaptam a bétára, de nem igazán jön be. Most csak színtiszta öldöklés, majd ha megcsinálják a freeplay-t, akkor játszom vele. A grafikája szép, csak elég optimalizálatlan.

Kipróbáltam de a pár óra játék alapján nem nagyon jött be. Ezzel az öldökléssel (azt hiszem ezt hívják PVP-nek) csak egy n+1.-dik kólofgyuti, de kíváncsi vagyok milyen lehet a többi játéktípus. Maga a játék sem ment teljesen simán, este azt csinálta hogy a menet utolsó 4-5 percében elkezdett laggolni majd játszhatatlan teleportálásá vált a mozgás és addig nem javult amíg újra nem indítottam, reggel már viszonylag jó volt de 10kor lelőtték az egészet szóval nem volt sok idő próbálgatni.
A karakterfejlesztés miatt el tudnám képzelni heti 1-2 óra idő elkúrálásnak. Páran írták hogy van egy kis Stalker fílingje, nos... hát lehet hogy velem van a gond de én nyomokban sem tapasztaltam, de amúgy szép meg minden. Béta lottóra azért regisztráltam :)

Vissza
Top Alul