Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
kiscsillag megkért, hogy írjam meg, kórházban van és ezért csak holnap lesz

Nyugalom, édesanyám egy kissé túldramatizálja.Megjegyzem most itt vagyok a Jánosban, és a szobatársam laptopjáról írok egy kis yellow spots társaságábn.Komolyan mondom tiszta luxusskórház, zenét is engedik, ki is lehet menni sétálni az udvarra.De jöjjön az ami mindenkit izgat, hogy miért is vagyok bent.Nyakcsigolyatörés gyanújával küldtek be.Csak egy látlelet kedvéért hazudtam azt, hogy fáj a nyakam , és a röngengép valamiért odarakott egy kis repedést a csigolyámra, ami mint kiderült a ct-n nem valódi, tehát semmi bajom nincs, de holnapig benttartanak megfigyelésre.

Ha publikus akkor azt is leírhatod mi miatt történt ez :D

Minek kell a látlelet?Hát eljáráshoz szükséges a beteg szomszéd 70 éves bácsi ellen, aki többek közt a macskáémat cseszegeti, behúzta anyám régi bicókát, és az enyémnek a kerekét.Hát nem aranyos egy öreg bácsi ez?Amikor reggel vittem le a szemet akkor ott kuksolt az ablakában, én meg szóltam neki, hogy mit néz, amire montda, hogy mi közöm nekem szarházinak, akkor én felszóltam neki, hogy vén fallosz.
Na és amikor meghyek fel a lépcsőházban akkor kiront az ajtajából, és fellök , elkezd rugdalni.Namármost nem mertem neki visszaütni, mert leesik a lépcsőn, vagy pedig valahol belső vérzése lesz, és kitalálja, hogy kihívja a rendőrbácsit oszt mehetek rohadni a javítóba. :(
Naugye ez a felső szinten volt a szomszéd és a mi ajtónk között, anyám kijött a vénember felesége álltal kiadott hangokra, amik a következők voltak:Ne feri ne!Csak most jöttem ki a kórházból!
Anyám kijött, leordította a véneket, én szépen besétáltam a lakásba, anyám lecseszett, hpogy minek kötekszem a vénekkel, aztán kihívta a rendőröket, hogy az öregek megtanulják, hogy nem elfogadott társadalmi norma kezet emelni polgártársainkra.Kijött a rendőr, mondta, hogy nem tehet semmit, max elbeszélget velük a viselkedés szabályairól, de ha eljárást indítani az öregek ellen akkor ahoz bizony kell látlelet.De ugye ha nincs semmi bajom akkor nincs miről látleletek készíteni.
Ezért kitaláltuk azt, hogy fájlalom a nyakcsigolyámat, nem csukják le az öreget, csak levelezni fog vele a rendőrség, amitől befosik.Bezzeg hogy örültünk, amikor megláttuk a hibás röngtenfelvételt...
Mert ugye az 8 napon túl gyógyuló sérülést "okozott", és akkor mehet a sittre ha csak feltételesen is.Na mindegy, bocsánat a kisregényért, dehát az ember un atkozik a kórházban, ha nincs semmi baja.

Kiscsillag: Miért nem küldöd el őket a jó édes k*va anyjukba? Vagy idegeld fel és hátha infarktust kap vagy valami.

kiscsillag Ilyenkor nyugodtan üss neki vissza, ugyanúgy jogos az önvédelem ha egy 20 évesnek vagy egy 70 évesnek ütsz vissza. És ilyenkor nem érvényesül a "tiszteld a kort" elve, mert nem önmagában a kort kell tisztelni, pláne ha az illető nem szolgál rá.
Bár nem vagyok a pereskedés híve, de ha feljelentést akartok tenni azonnal frissében látlelet kell.
Mindenesetre jobbulást Neked!

Köszönöm a jobbulást, de tényleg semmi bajom nincs, az orvos kitalálta, hogy benttartanak megfigyelésre.
Remélem, hogy szabadulok, mert prostituáltmódra unalmas itt a Jánosban.Az öregről meg annyit, hogy pont azért mentünk el látleletért, hogy pereljünk.És lehet, hogy jogos, csak azért ha véletlenül eltöröm valamijét, vagy rosszul esik vagy pedig belső vérzése lesz akkor ki hiszi el azt, hogy én védekeztem?
A média tele van olyanokkal, hogy kamaszok vernek meg nyugdíjasokat...
De megjegyzem tényleg semmi bajom sincs, a csoffadt lábaival még annyira sem tudott megrugdosni, hogy bekéküljön.Lehet, hogy az lesz amikor következő alkalommal nekemjön, akkor elkapom a vállánál és megrázom, hátha akkor megjön az esze.

ha nem szolsz be az öregnek akkor nem lett volna gond, perelni perelheted ha netán mégis vesztessz akkor a költségeket is neked kell fizetni. Én a helyedben letisztáznám az öreggel a dolgokat aztán élnétek egymás melett normálisan. Ha viszont ezt már próbáltad és nem jött be akkor ja lépni kell :). Sajnos nálunk is vannak ilyen "kedves " emberek, de ők inkább a nagy átlaghoz tartoznak, de nem is inkább a macskákra hasonlít ha simogatod meg eteted akkor szeret... de ha nem akkor juj :), ja meg a másik , hogy mindig mindent tudniuk kell, multkor az egyik kérdezi a másiktól... neked hátul is van szemed ? .

Kiscsillag azért elképzelem ahogy a mankóval pöckölget rugdosás néven közben mondogatja: Fiatalember.......Mit is akartam?.........Ja megvan......Fiatalember én...........Izé......

Na végre elszabadultam a Jánosból, igazából annyira meglepődtem, hogy mondom ütni tudtam volna, de nem akartam, nem volt időm véggigondolni, azért inkább nem csináltam semmit.Az a legszebb az egészben, hogy egy kék folt sincs rajtam. :)
Hát Domotor én szívesen magadom a alkcímünket, csöngess be hozzá, köpd arcon, és várd a fejleményeked. :D

Vigyázz domotor mert házi állat ként vérszopót tart azért annyira csoffat. Éjjelente meg kostólja xD

Vissza
Top Alul