Minek kell a látlelet?Hát eljáráshoz szükséges a beteg szomszéd 70 éves bácsi ellen, aki többek közt a macskáémat cseszegeti, behúzta anyám régi bicókát, és az enyémnek a kerekét.Hát nem aranyos egy öreg bácsi ez?Amikor reggel vittem le a szemet akkor ott kuksolt az ablakában, én meg szóltam neki, hogy mit néz, amire montda, hogy mi közöm nekem szarházinak, akkor én felszóltam neki, hogy vén fallosz.
Na és amikor meghyek fel a lépcsőházban akkor kiront az ajtajából, és fellök , elkezd rugdalni.Namármost nem mertem neki visszaütni, mert leesik a lépcsőn, vagy pedig valahol belső vérzése lesz, és kitalálja, hogy kihívja a rendőrbácsit oszt mehetek rohadni a javítóba.

Naugye ez a felső szinten volt a szomszéd és a mi ajtónk között, anyám kijött a vénember felesége álltal kiadott hangokra, amik a következők voltak:Ne feri ne!Csak most jöttem ki a kórházból!
Anyám kijött, leordította a véneket, én szépen besétáltam a lakásba, anyám lecseszett, hpogy minek kötekszem a vénekkel, aztán kihívta a rendőröket, hogy az öregek megtanulják, hogy nem elfogadott társadalmi norma kezet emelni polgártársainkra.Kijött a rendőr, mondta, hogy nem tehet semmit, max elbeszélget velük a viselkedés szabályairól, de ha eljárást indítani az öregek ellen akkor ahoz bizony kell látlelet.De ugye ha nincs semmi bajom akkor nincs miről látleletek készíteni.
Ezért kitaláltuk azt, hogy fájlalom a nyakcsigolyámat, nem csukják le az öreget, csak levelezni fog vele a rendőrség, amitől befosik.Bezzeg hogy örültünk, amikor megláttuk a hibás röngtenfelvételt...
Mert ugye az 8 napon túl gyógyuló sérülést "okozott", és akkor mehet a sittre ha csak feltételesen is.Na mindegy, bocsánat a kisregényért, dehát az ember un atkozik a kórházban, ha nincs semmi baja.