Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Más.
Nagyon sokat témázgatnak különböző fórumokon,you tube-on,itt-ott,egyéb helyeken a 2012-es évről,a világvégéről,a Nibiru-ról. nektek erről mi a véleményetek? (A Nibiruról még valamikor a 80-as évek végén hallottam először,akkor afféle "szörnybolygóként"; halálcsillagként emlegették egy nagyon késői rádióadásban,éjfél után,sajnos nem emlékszem pontosan,valami olyasmit ragoztak,hogy belecsapódik a Földbe,minden életet kiolt,és hasonló biztató dolgokat,de persze azt is hozzátették,ez csak egy teória,stb.)

egy kis cikket szedtem le, lehet hogy nem világvége:

1983-ban a NASA bejelentette, hogy megtalálták a tizedik bolygót. A Nibiru névre keresztelt égitestről már a Sumérok is említést tettek, és érdekes módon pont 2012-ben ér a Föld közelébe, amikor a maja kalendárium véget ér. Amikor a 3600 évente visszatérő égitest ideér, a Föld minimum polaritást vált, de az is lehet, hogy megáll a forgásban néhány napra, vagy akár hetekre. Ennek eredményeként vulkánkitörések, cunamik, földrengések és egyéb katasztrófák fognak bekövetkezni, de az is lehet, hogy hirtelen beáll a következő jégkorszak.

ami 2012ot illeti tenyleg tartok tole. mar az inkak is megmondtak. bar sztem ugy lesz mint a pentek13, mindenki retteg tole es ezert tortennek a dolgok. mindenki ugyel h ne tortenjen semmi de epp emiatt a tulzott figyelem miatt tortennek a problemak.

Azért tényleg durva lesz...most hogy így belegondolok abba amiket írtok...addig kell Westbe elérnem a 99es szintet jáááááá :D :D :D

Na,pont az a bizonyos hír,amire Scarecrow utalt,amit anno én is hallottam. Azért eléggé nyugtalanító,azt hiszem.
Persze biztos vagyok benne,hogy a NASA mélyen hallgat azóta is,nehogy pánik legyen.
Tudom,hogy bénaságnak hangzik,de olyan véleményt is hallottam,hogy az X-akták,a csomó szörnyűséges és borzalmas végítéletről szóló katasztrófafilm is azért van,hogy szokjon csak hozzá a "pógár" szépen a gondolathoz,hogy meg fog dögölni!
Az X-aktáknak már az elején nagyon egyértelmű utalások jönnek 2012-őt illetően! pedig az 1993-ban indult...
Nagyon nem tetszik nekem ez. És dühös vagyok emiatt... dühös2
De bárcsak igazatok lenne,hogy ez egy kamu fake disznó szemét hülyeség! Az USA-ban pl.-olvasom-egy halom raktárkészleten levő kempingcuccost adtak el,ugyanakkor gázálarcot,de még spec. késeket,lándzsát is,gondolom,hogy ha lesz túlélő,akkor szépen azzal irtsák ki egymást amúgy Mad-Max-esen! Szép kis marketing ez,mondhatom....

:D hat ha nekunk jon egy kisbolygo akkor mat nem lesz aki mad maxeset jaccon. egyebkent meg amcsiknal biztos van bunkerocska amit erre hoztak letre. es oda idoben lementik a dolgokat :D :D

de ha nem is jön be ez az egész 2012 akkor elmehetsz dzsungelharcosnak :D

Hát még nem 2012 lesz a vég :D. VAgyis hát én nem ugy vélem de közel van az már igaz. Ha rá akarsz jönni zombimorzsi h mikor lesz a világ vége kb vagyis h mik lesznek a jelek amikor már nagyoon félni kell olvasd végig a Jelenések könyvét ebben benen van és próbáld értelmezni már én már észre vettem jeleket. De attól nem kell félni h víz lesz vagyis h attól halunk meg. Ez hülyeség sztem tűz lesz itt az által pusztulunk majd el.

Az is lehet hogy felporszívóznak minket mint legolandet :)

Vissza
Top Alul