Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Putiteng":3fvjpb8n mondta:
Ja, Karadzsics. Olyanokat is mondtak, hogy állítólag kijárt Crvena Zvezda (Szerb focicsapat, 1x megnyerték a BEK-et) meccseire, meg az olaszokhoz, Inter meccsekre.
No Comment! :P

most olvastam , hogy Szerbek is jöhetne magyarországra vízum nélkül , meg a cikk azt is írta , hogy csak a vízumra félretett pénzt ha elköltik akkor jó bevétel lessz .

én úgy tom hogy csak a vajdasági magyarok jöhetnének...........

azt viszont nem értem a cikkel kapcsolatban hogy a szerbek mért vásárolhatnak áfa nélkül???

ja szval ha én meg a szerbeknél vásárolok akkor nekem is elengedik az áfát? ...ja szóval nem,hát ha rasszizmus ha nem akkor is kinyalhatják a picsám! A magyar meg dögöljön éhen meg verjék el a szerbek mert magyarul mert megszólalni az utcán mi meg még dícsérjük is meg őket engedjük be őket vízummentesen és még áfát sem kell fizetniük. MAGYARORSZÁG ÉN ÍGY SZERETLEK! ***************** (kisípoltam magam)
(Elnézést ha a fentiekben bárkinek beletapostam volna a pici lelkivilágában de akkor ő vagy ennyire hülye vagy szerb)

Nem vagyok benne biztos, de szerintem az ukránoknál is így van. A nyíregyházi METRO-ban megveszik a cuccokat aztán odakint eladják (néztem is nagyot amikor megláttam). Nem hiszem hogy nálunk olcsóbb lenne áfával mindennel mint náluk, ezért gondolom így, de nem vagyok benne biztos.

The Ras: szerintem is . de ráadásul még az állam is csőbe mehetett volna az elmúlt időszakban válság miat,....... stb egyszerűen túl sok minden meg van engedve a ...........-oknak

The Ras:

A magyar média, néha a szerbiai magyart is szerbnek mondja. Északon, a magyar-szerb határnál többségben magyarok élnek, ők a nagykereskedők. Ők szépen elpasszolják, a kicsit léjjebb lévő magyar kiskereskedőknek jó pénzért, ők pedig drágábban eladják a piacom, boltba a magyar árút, magyar embereknek. Mindenki boldog, a kereskedők azért mert megvan a haszon, mi, polgárok pedig azért, mert tömhetjük kilószámra a sonkát, pattogatott kukoricát, miegymást.

a magyaroknak még oké hogy van kedvezményük de azért a.......-nak nem kéne , magyar meg igazolja magát hogy kettős állampolgár és kapja is a kedvezményt.........

Kettős állampolgár? Aha, álmodik a nyomor!

2004 előtt se voltak magyar kettős állampolgárok, azútán meg végképp nem. Meg nem is adják meg, rohadt radikálisok pofáznak. Magyarok készüljetek, mert ha azok hatalomra kerülnek, itt kő-kövön nem marad.

Az a furcsa, hogy rengeteg ember trianonozik hogy így-meg úgy kiszúrás a kinnt maradt magyarokkal amikor meg ott a lehetőség, hogy határon kívüli magyarok megkaphassák a magyar állampolgárságot leszavazza mindenki. De szerintem hagyjuk a politikát, a világ egyik legmocskosabb dolga.

ha rajtam múlik akkor nem lessz megszavazva , a 2-s állampolgárság , mer , az itt élő mondjuk románok-nak van ? nincs , midneki maradjon szépen ott ahol van , a határontúli magyarok közül meg van olyan akinek minden jó ahogy most van.

Nekik azért nincs, mert nem volt olyan népszavazás, törvényjavaslat, hogy legyen. Az a különbség, hogy nálatok pedig volt, és Magyarország úgy gondolja, hogy mi szerbek, horvátok, románok, szlovákok vagyunk. Ez a helyzet. Itt én büdös magyar vagyok, nálatok meg rohadt szerb. Mi a különbség? Semmi! És ez nagyon szomorú!

Szóval nekem van olyan ismerősöm akinek van székely rokonja , és beszélgettem velük a témáról , ők azt mondták , nem jönnének magyarországra , mert ott már van egy életük , nem akarják ott hegyani , meg az milyen lenne , hogy itt is felveszik a szociális juttatásokat meg ott is , a nagy fenét , mindenki marad ot ahol van ! ha nem tetszik fogd magad kérjél vízumot vagy akármit , aztán intézd el , hogy magyar legyél ennyi , szerintem ezt a témát zárjuk le mert úgysem fogunk közös nevezőre jutni .

Na, arra még várhatok négy évet. Az épp elég idő arra, hogy a radikálisok hatalomra hussanak, kitalálnak egy szlovák nyelvtörvényhez hasonlót, szerbül nem beszélek, az iskolákban is betiltsák, és csókolom Putitenget összeverik a szerbek, nem fog továbbtanulni, lesz egy útépítő diplomája, de minek ha nem beszélhet magyarul, és nem érti, hogy mit kell csinálni. Aztán előjön újra a koszovó ügy, lesz háború, jön a NATO, és Szerbiát visszabombázza az ókorba. Putitenget besorozzák katonának, valahol lelövik, és egy stalker fannal kevesebb. De van egy másik változat is, Putiteng megszökik, átmegy Magyarországra, onnan nemsokára kitoloncolják, mert nem magyar állampolgár, és valahol Belgrádban kivégzik árulásért...
Szép jövő!
Ennyit erről!

Vissza
Top Alul