Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Erre azt tudom mondani,mindenki arra költ,amire telik neki. (Ergo, nem kell a korcsmába hordani,hanem félre is lehet rakni...)
A gazdagság egyébként meg nagyon "relatív" fogalom.

zombimorzsi":3l8sa8uo mondta:
Öööö,igen.
Szóval le akartam már írni ezt délelőtt is,csak ma dolgoztam,és a benti gépen ugyan van internet,de sz@r a monitor,meg csak 70%-t látom a képnek,nem tudom miért.
Szóval az én esetem abban állt,hogy 2003-ban vettem egy MP-3 lejátszót,egy cd-vel működőt. A készülék kb. 15 percig volt jó,de ez csak külföldön-Görögországban derült ki,mivel a repülőgépen nem lehetett használni,előtte meg csak kipróbáltam,s nyugtáztam OK.
A hagyományos cd-t lejátszotta,az MP-3-t nem.
Hazajöttem,visszavittem a szervizbe,ahol nem tudták megjavítani,de azt mondták,hogy a sima zenei cd-t lejátssza,elégedjek meg ennyivel. Következmény,ordítozás,fenyegetőzés,majdnem bemostam a szerelőnek,és közöltem vele,megyek a fogyasztóvédelemhez
Azok azonban csak mórikáltak,mintha félnének,vagy le volnának korrumpálódva. Nagy nehezen,kb 3 hét múlva sikerült elérnem,hogy visszacseréljék,de a pénzt nem adta ide a Média,hanem le kellett vásárolnom az egészet. Én vettem egy Samsungot,ami azóta is kifogástalanul műxik.

media marktban pénzt nem adnak vissza holott , ha mondjuk 1 napon belül viszed vissza akkor visszakellen adni... , de a media markt egy érdekes hely , néha ki lehet fogni olyan dolgokat hihetelenül olcsón , hogy az vicces , máskor ugyanaz a cucc 2x drágább , mint tavaly nyáron vettem egy elbaxott webkamerát , olyan 2500 ft volt , és elég nagy dobozban volt , mindenféle szoftver volt hozzá , namost , tegnap néztem ugyanez 5200 , kis dobozban semmi szoftver mellékelve.

Tigris!

Nem sértődtem meg! Lehet velem viccelni,nincs semmi baj! Komoly! Tehát nyugalom!!!

Jim!

Azt,hogy "pénzt vissza nem adnunk",azt volt szerencsém megtapasztalni,s imigyen kellett vásárolnom. Nos,a kérdéses első lejátszó egy Roadstar márkájú ketyere volt, a Samsung ehhez képest egy tízessel volt drágább,de végül is megérte.
Azóta a kocsiban van egy síma ISO csatlakozóval össszekötve a Blaupunkt CD-s rádiómmal,merthogy az meg a MP-3-at nem ismeri fel még,holott szerintem 2005-ben már volt olyan kocsiba építhető lejátszó.... (Gondolom ,úgy volt vele a gyártó,: "Hádé,parasztnak,tanyára,jó lesz annak a sárba.....")

Nos holnap én valószínűleg el látogatok a fogyasztóvédelemhez , itt Szegeden , a Multimedia holding miatt meg a fallout 3 miatt .

Én keményen szurkolok neked! A mórikálásukon azonban ne csodálkozz,ha mégis...Azért szeretném,ha holnap leírnád a tapasztalatod velük kapcsolatban. Biztosan tanulságos lészen!

Viszont magát a játékot érdemes elvinnem ? mer ha ott elveszeik aztmondják ittmarad akkor az ciki :S . Természetessen lessz beszámoló .

Szóval , voltam a fogyasztóvédelemnél ott , egy öreg úr elmondta a jogaimat , meg stb , azt monda a forgalmazóhoz menjek vissza , szal medi martk , ott voltam , kérdezem , hogy tudom elréni a szegény zrt-t nos mondták sehogy sem mert csődbement ááá , ezek után akár kérhettem volna új dvd-t is mert ez os jogom , ha nem adtak volna akkor , pedig a vásárlók könyvébe is írhattam volna . Nem volt kedvem balhézni nomeg a játék is működik , sok szenvedés után . Szóval hygatam az egészet a fenébe . De azért ez dúrva , hogy nics többé multimedia holding és ezzel együtt semmiféle támogatás :S .

tudom hogy nincs dupla hsz , de ez most egy nagy kivétel volt :)

Szerintem eléd idő telt el a kéz hsz között, így ez oké volt:)

Tehát most kaptál egy új játékot? Egyébként lehet leírtad, de mi volt a probléma?

nem , új játékot nem kaptam , de kérhettem volna , mert jogomban áll , dehát medi markt és nem akartam harcolni . Szóval a problémák kékhalál és társai (ez megoldódott ) , a g4l hiánya itthon , akkor mi a fészkes fenéért kell úgy hírdetni a játékot , hogy ez támogatja , fallout 3 dlc-t magyaroszágon legálissan nem lehet beszerezni :lol: , a g4l miatt (vagyis lehetne , de nem fogok regiszterit buherálni , meg állítgatni a beállításokat ) , jó ezt is megoldottam , de magyar verzióra dlc-t feltenni az egy horror , a játék nem fog működni és olyan bgok leszenk benne hogy az fáj , nem jelenik meg ilyen olyan npc , nem tudsz kijönné innen onnan -> megoldás: idéglenesen törölni a magyar nyelvi fiel-t , feltenni az 1.7 patchet , feltenni a dlc-et túljutni a hibás részen , konzolparancsokkal szöszmötölni , játékot elmenteni , magyarítást vissza , jó játékot.... Megjegyzem , hogy a dvd.n lévő angol verzió is érdekes , mert felpatcheltem ,de a dlc-ket egyzserűen nem érzékeli a játék . A multimedi holdingnál a support teljes csődje , írtam nekik nem írtak vissza telefonon , nem tudtam őket utolérni , ezek után nem sajnálom őket ,hogy eltünnek a süjjesztőben . Komolyan aki nem tud angolul , nem ért a nethez , meg az infóhoz legalább programozói szinten (talán túlzok egy kicsit ) , azok ezel a játékkal normálisan az életbe nem fognak játszni , a dlc-kkel meg mégúgy sem , ami már kicsit elszomorító :|

Nálunk most a Media Markt-ban állítólag sorok állnak a máskor tök üres pénztárak előtt, ugyanis 30 hónapra kamatmentes részletfizetési lehetőség van minden termékre...

Tibi":2iww6isz mondta:
Nálunk most a Media Markt-ban állítólag sorok állnak a máskor tök üres pénztárak előtt, ugyanis 30 hónapra kamatmentes részletfizetési lehetőség van minden termékre...

igen itt is , dehát vegyék csk a 2. lcd tv-t is aztán jön a végrehajtó , és vége lessz a dalnak.

a medi markt szep listat gyujt arrol h ki vasarolt majd szepen lekuldi az APEH-nak h nezze ma meg honnan van ezeknek penze

90-95%-ban hitelből,amit nyögve és izzadva fizetnek vissza az embörök. Amúgy az LCD camel meg egy parasztvakítás,amíg nincs minden adás HD-be rakva. Talán még jobban előjönnek a csúnyaságok,hibák,raszterek,zajogó hangyák háborúja,stb.....
Jim,én mondtam neked,hogy a magyarországi fogyasztóvédelem nagyon gyönge kis intézmény...Sajnos.

én a fogyasztóvédelemmel megvoltam elégedve , korrektek voltak , de mondom ha nagyon akartam volna tudam volna újat szerezi , dehát minek .

edit:

Dear {INVITEL} Account User ""

This Email is from {Invitel.hu} user Customer Care and we are sending it to every {Invitel.hu} User Accounts Owner for safety. we are having congestion due to the anonymous registration of accounts so we are shutting down some accounts and your account was among those to be deleted.

We are sending you this email to you so that you can verify and let us know if you still want to use this account. If you are still interested please confirm your account by filling the space below.Your User name, password, date of birth and your country information would be needed to verify your account.

Due to the congestion in all webmail users and removal of all unused Accounts, Webmail would be shutting down all unused Accounts, You will have to confirm your E-mail by filling out your Login Information below after clicking the reply button, or your account will be suspended within 24 hours for security reasons.

* User name: ............................
* Password: ............................
* Date of Birth: .......................
* Country Or Territory: ................

Your response should be sent to Contact The Admin Manager Via Email Below"""

MR.RACZ NEMETH"

Email: webpeotectioncnters@msn.com

Warning!!! Account owner that refuses to update his/her account after two weeks of receiving this warning will lose his or her account permanently.

Waiting to received the details as soon as possible.

Protect Your {Invitel.hu} Account from Being Locked Up.

Regard,

Invitel.hu Customer Care Of Web mail Team.

és az a sajnálatos , hogy egy naív ember ennke be fog dőlni .

Vissza
Top Alul