Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
önkényuralmi jekép , valahol olvastam , hogy kitettek valami posztert és utána eljutottak az elkövetőkhöz , ez a mi fiatalság egyensen szánalmas , egyböl az tűnik fel nekik , hogy nyilaskereszt , nembaj tényleg jó hungaristának lenni , legalább ezzel is lehet növelni a börtönök lakóiank számát.....

először olvass , utána beszélj #B

http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%96nk%C ... z%C3%A1gon

gabber 9511":3n0qnbqy mondta:

Nagyon rosszul tudod

Magyarországon a Büntető Törvénykönyv önkényuralmi jelképnek tekinti a következőket:

- horogkereszt,
- nyilaskereszt,
- SS-jelvény,
- sarló és kalapács,
- ötágú vöröscsillag,
- valamint a fentiek ábrázolása.

forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Önkényuralmi_jelkép

Egyedül a vörös csillag miatt vannak mostanában vitázások, hogy tiltott-e vagy sem, ezzel kapcsolatban jogalkotási helyzet van.

hát nálunk az önkormányzatnál még megvan a régi címer 5 ágú vörös csillaggal elkéne hozni :D igen tiltott de helyette sokan hordank vaskeresztet az nem tiltott nálunk a mikulás nyakában az lógott :D

igen tényleg durva oda kellett volna h a zokszigént mivel az is gáz :D

A legborzalmasabb harcanyag maga a "ZOKNIGÁZ"..... Szagoltatok már olyat, Mert nekem volt szerencsém,és bizony elmondhatom,több napra elveszettem a szagló és ízlelőképességemet.

az szép de wc-ben is elég veszélyes gázok keringenek bizonyos esetekben ajánlatos síszemüveg hogy nehogy a szemet irritálják a gázok és még maszk és akkor semmi baj nem lesz :D

hat aki evett mar babgulyast az tudja mien dolgok keletkezhetnek egy kis csoportterembe ami kb 5 szemelyes :D :D :D :D :D legter kicsi, szellozes nincs. doga iras van :D :D :D :D meg persze fulladas lol2 lol2

A förtelmek egyik nagyon veszélyes válfaja az,amikor úgy mész be a retyóra huggyantani,hogy előtt a takarítónéni beöntötte bele a Hypoklórsavat!
A vizelet elvörösödik,mintha véres lenne-gondolom kicsapódik és szétesik benne a sok cuccos miegymás- és a szag,az valami "bárzálmás"!

A "Megy a gőzös" egy retek fosadék,rossz utánérzés,egyszóval X_A_ R!!! Látom,hogy nem sorolták fel,de akkor is egy nagy mocskos sömmi!

Én nem láttam a Bakker man-t felsorolva de az sztem nagyon jó film annyit röhögtem rajta nagyon állat nekem tetszik :D

Vissza
Top Alul