Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
eddig am amagyar vándor vezet , az is egy nagy rakás , de a europaexpressz , hát mikor stol buci fut a vonat tetején olyan mintha a margit szigeten futna..... :D

Blue box technika,és valószínűleg rámásolták. Ugye a Stohl,aki sokszor karambolozott?

A tíz film közül csak az Európa expressz-et meg az Egy bolond százat csinál-t láttam, de akkor már inkább Európa expressz, a másik tiszta értetlenkedés volt.
Azt meg el sem tudom képzelni, hogy a Buhera Mátrix miért nem került be ide. Sajnálom, hogy időt szántam rá megnézni...

A Magyar Vándor szerintem jó film.Ötletes,humoros,jó szereplő gárdával.Nekem nagyon tetszett.

nekem nem tetszett , de a csaudafilm az sem rossz :D

más téma NE vegyetek magyar fallout 3-at mert egy vicc az egész , ez az elbaxott global holdnig zrt egy kalap xar , nemtudom miért kelett ilyen állapotban kiadni itthon , miért nem volt jó az angol ? , kékhalál , kibasz az asztalra hibaüzenet nélkül .... aham , holnap felhívom őket de kapni fognak , ja és hogy egy elbaxott dlc-ért miért kell napokat szórakozni , és ha nincs g4l itthon , akkor mi a faxért kell úgy reklámozni , hogy arcsik meg akármilyne támogatás , és a kedves global holding olyan bunkó , hogy a támogatást csak telefonon lehet elérni (kapaszkodjatok.....!!! ) hétköznap 2-4 ig , aha ma próbáltam kb 3x nemsikerült , de holnap kitartó leszek , vagy megy egy mail a homárnak , aztán megnézheti magát ez a szerencsétlen bagázs :x :evil: :o

Teljesen igazad van, mi hasonlóképpen jártunk a jogtiszta BF-2142-vel,amit gyakorlatilag egy átlag felhasználó képtelen online-ban használni,leregisztrálni. ( A csávó,aki a vonal túlsó végén ült,és próbált segíteni,szintúgy elismerte..) Mondd,Jim,mire jó ez? Minek kell szopatni mindenkit,aki marha becsületes lévén megvette jogtisztán,utána meg pofára esik???

ez arra jó , hogy az embernek 240-es vérnyomsa legyen másra nem.... , viszont tegnap sem tudam elérni őket , mostmár komolyan fontolgatom , hogy fogyasztóvédelemhez viszem a dolgtok . Viszont te legalább elérted őket , én nem , eggyáltalán nem lehet , mer a gép aztmonjda , hogy nem kapcsolható mellék 'nyád.... Nálad mi volt a probléma ? megoldódott ?

Tudom,nevetségesen hangzik,de igaz. A tizenhárom éves fiam volt az,aki lazán,csuklóból és teljesen nyugodtan megoldotta,és beregelt. (Mindez azok után,hogy én már üvöltöttem dühömben!)
..

nekem apam mondja mindig es igy van ahogy en nezem, a gyerekzaras tisztitoszerek, gyogyszerek. minden aminek gyerekzara van. 5 eves gyerek kinyitja a 30 eves felnott meg feszegeti-feszegeti es nem tudja kinyitni. :D :D :D :D :D

zombimorzsi":2nh576hv mondta:
Tudom,nevetségesen hangzik,de igaz. A tizenhárom éves fiam volt az,aki lazán,csuklóból és teljesen nyugodtan megoldotta,és beregelt. (Mindez azok után,hogy én már üvöltöttem dühömben!)
..

sajnos az én esetemben , nem volt ilyen egyszerű , a neten keresgélni kelett , aztán a fallout wiki- angol részén a konzolparancsok között , de végeztem a dlc-vel és piszok jóvolt , de a magyar kiadás akkor is gány , és a gh-t ma sem tudtam elérni ....

KönigsTiger: ez borotvával is így van :)

Jim!
Akkor már tényleg csak a fogyasztóvételmisek az utolsó mentsvár,bár nekem úgy tűnik,mintha ódzkodnának bizonyos esetekben..(Lásd még a Zombimorzsi kontra Média Markt és Tábor utcai szerviz ügyet...)

Tigris!
Ez azért van,mert a ti elméitek nyitottabbak,mint az öregeké,meg nincs akkora "tiltólista" benne,szerintem.

Morzsi! az oreg kutyat nem lehet uj dolgokra megtaninati. erre gondolsz???

Jim! borotva???????????? lol2 lol2 lol2 lol2

Igen borotva , vagyis annak a biztonsági doboza , amit fater-nek vettem akrácsonyra régen , nem tudtuk kinyitni , aztán másnap jöttek vendégek , no ott volt egy 7 éves gyerek és az ránézett és kinyílt :D
(igen a kalapácsra én is gondoltam , de inkább nem )

Viszont lehet nem fogok szívózni , mert most tökéletesen működik a játék , egyébként ha publikus akkor elmesélheted mi volt ez a sztori a media mark-al (igen nekem is volt velük pár garanciális problémám , sőt az extreme digital-al is , na velük még dúrvább :) )

az extrem digitallal nekem csak jo tapasztalatom volt, igaz egy evre azutan h megynitottak volt. most nem tom h mennyire taplok

én 3x megszívtam nem is kicsit , egyszer vettem hangszórót , full néma volt :D , utána egy mp4 lejátszó volt kicst ócsak , azt 4x kelett cserélni , de ezt leszámítva jó hely az (mert vettem onnan mást is billentyűzetet , rádiót , nyomtatót , nem is egy-et )

nekem onnan van a regi gepem a amit ed nyitasa utan egy evvel vettuk es mai napon is muxik rendesen. nemreg belekreult xfx9600gt kari is. ok raktak ossze anno de nagyon jo munkat vegeztek.

régen biztos jó volt , de most gépet onnan biztos nem vennék , ja meg itt Szegeden az eladók egy kicsit bunkóak , elkéne őket küldeni egy tréningre ahol megtanulják , hogy kell bánni a vásárlókkal .

Öööö,igen.
Szóval le akartam már írni ezt délelőtt is,csak ma dolgoztam,és a benti gépen ugyan van internet,de szar a monitor,meg csak 70%-t látom a képnek,nem tudom miért.
Szóval az én esetem abban állt,hogy 2003-ban vettem egy MP-3 lejátszót,egy cd-vel működőt. A készülék kb. 15 percig volt jó,de ez csak külföldön-Görögországban derült ki,mivel a repülőgépen nem lehetett használni,előtte meg csak kipróbáltam,s nyugtáztam OK.
A hagyományos cd-t lejátszotta,az MP-3-t nem.
Hazajöttem,visszavittem a szervizbe,ahol nem tudták megjavítani,de azt mondták,hogy a sima zenei cd-t lejátssza,elégedjek meg ennyivel. Következmény,ordítozás,fenyegetőzés,majdnem bemostam a szerelőnek,és közöltem vele,megyek a fogyasztóvédelemhez
Azok azonban csak mórikáltak,mintha félnének,vagy le volnának korrumpálódva. Nagy nehezen,kb 3 hét múlva sikerült elérnem,hogy visszacseréljék,de a pénzt nem adta ide a Média,hanem le kellett vásárolnom az egészet. Én vettem egy Samsungot,ami azóta is kifogástalanul műxik.

Vissza
Top Alul