Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
a northont az avast törlése után raktam fel
viszont mondtad hogy te Microsoft-os vírusirtót használsz kerestem gugliba de konkrét nevet és letöltési linket nem találtam :S tudnál adni egyet?
és a telefonos szoftver is fel van rakva szal lehet hogy bemegyek a T-mobilhoz

http://www.microsoft.com/Security_Essentials/

ez magában nem elég , kell mellé tűzfal , spayware-s xarságok , de gépigénye kb nincs , viszont ha teljes ellenörzésre mész akkor majd 2 óra..... , viszont a nortont feljetsd el , annál az avast sokkal jobb , jha és nod 32 inkább azt is hanagyold....

(mehetsz , de valszeg elfognak küldeni a pi***ba , sajna a trémobilnál ilyen emberek vannak , multkor barátnő telóját vittük vissza , a koma meg akart győzni hogy jóez nem kell szervizelni .. aham :D . )

jim: na ez érdekes tesóm telláját megcsinálták....... igaz nem az volt a baja de legalább leformázták :D

ezt is , 2 hét után visszakaptuk , billnetyűzetet kicserélték és jólett . Mivel tudom , hogy te is szegedi vagy azt tanácsolom , hogy ne a feketesas utcabeli központba vidd vissza , mer 1. vagy nem kerülsz sorba 2, a szerelés több időt vesz igénybe .... csk tudnám miért ? . szóval az annakút felé a jobb oldalon egy cipőbolt melett asszem van egy másik , oda vidd el , még cukorkával is megkínálank , és rendessek .

RUSSIANBOY: rohanok a tévéhez , nehogy lekéssem Yeti bosszúja c filmet lol2 :)

hát igen , ez a cikk olyan mint anno a disznóvágás 2008 a blikkben :)

Arról még nem hallottam.

EDIT:
Közben megtaláltam :D :
2833541_73b7d315c625d055a4422812f5ba37bf_m.jpg

a rosszpcjátékoknak volt egy nyereménjátéka és arra készült :D

jo film megvan dvden, vannak benne erdekes dolgok. szept 11erol. meg a penz keletkezeserol, a tozsdevalsagrol. szoval tenyleg erdekes

találóskérdés :D
na gondolom mindenki tudja hogy mi ez...
tavasz óta használom és csak most szúrt nekem szemet rajta valamilyen jelkép nézzük ti észreveszitek-e azt a jelképet :twisted:
1128376916N_vtelenq_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ja
mennyi ideig nézted a képet míg rájöttél :?:

h.img_assist_custom.jpg

HospInvest Zrt. – Hungarizmus – Microsoft Office Info Path

Vissza
Top Alul