Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
A Relikvia-receptekben semmi tapasztalatom de a fejlesztésnek hétvégén utána nézek

abban nekem sem , de valahol biztos láttam .

Szerintem az öngyilkosság megfutamodás az élet kihívásai elöl,normális ember olyant nem csinál.

http://www.mon.hu/hirek/im:mon:crime/ci ... 3-10111544

ne sajnáljátok megnézni. szendrőlád egy a lakóhelyemtől nem messze eső település...nap mint nap erre járok busszal és ma reggel láttam a megégett füves részt. szombaton reggel történt az eset egyébként, öngyilkosság.

az öngyilkosok mit éreznek azelőtt hogy elindulnak az útra? például ez a csávó 20km-rel arrébb lakott...vagy már olyankor teljesen kikapcsol a fejük? egyébként azon a vonaton a srác barátnője volt a kalauz.

23 éves volt :koszoru:

Nekem két hete lett öngyilkos a kollégám,barátom.
Ő hirtelen haragú,de ugyan olyan gyorsan megbocsájtó emberke volt.
Biztos vagyok benne,hogy felment a pumpa nála,annyira,hogy csak ezt találta megoldásnak.
Ha picit várt volna vagy valaki ott lett volna vele,most vígan húznánk egymást.

Az egyre szarabb megélhetés az oka annak hogy egyre többen lesznek öngyilkosok.Persze mindig is lesznek ilyen emberek akik gazdasági vagy szerelmi bánat miatt vetnek véget az életüknek de előbb utobb azt veszik észre hogy nincs miért élniük és ezt látják az egyetlen megoldásnak.Nekem is van egy barátom aki - mikor elhagyta a szerelme - öngyilkos akart lenni szerencsére sikerült lebeszélnem rola és én is igy voltam vele hogy ezek az emberek megfutamodnak viszont ha mi lennénk a helyükben nincs kizárva hogy ugyanugy döntenénk és azt éreznénk nincs más kiut.Persze mondani lehet hogy én nem tenném meg de teljesen más mikor látjuk hogy valaki erre készül "Á mi nem tennénk meg" és más mint amikor mi magunk éljük át azt amit az öngyilkos jelölt.Ez pont olyan mint mikor egyszer kérdeztem anyámtol csak ugy pusztán kiváncsiságbol hogyha valoság lenne az ilyen ZOMBI feeling és én olyanná változnék hogy meg tudná e tenni hogy ...értitek...azt mondta nem.De azt is mondta hogy most persze ezt mondja mert a TUDAT-od érzékeli hogy csak feltevés és nem valoság de ha valoság lenne a saját élete védelmében valoszinű hogy megtenné ahogy én is....Csupán csak kiváncsiságbol kérdeztem ezt tőle....Ezzel csak azt akarom mondani hogy teljesen más mint amikor mi látjuk kivülről egy ember életét és helyzetét amint éppen véget akar vetni saját életének és teljesen más mint amikor mi kerülünk oda.A stressz a kiborulás az ehagyottság érzése és hogy ugy érzed nem szeret senki vagy hogy nem kellesz sehova ez könnyen odavezethet hogy lehet hogy TE is bár korábban azt mondtad nem tennéd meg mégis ezek az érzelmi válságok téged is oda juttathatnak hogy eljön az az idő mikor te is egy hid korlátján vagy egy épület tetején állnál készen állva hogy meghozd a döntést.....Én is ugy vagyok vele hogy aki öngyilkosságba menekül az gyáva de az a baj hogy minél jobban szeretünk valakit és elmegy akár halál akár elhagy utána annál szarabb.Én pl sokszor belegondolok hogy mi lenne ha apám akit mindenkinél jobban imádok a világon egyszercsak meghalna.Lehet hogy sokkot kapnék és akkor én se látnék más kiutat....Pedig sajnos ő se örök életű és egyszer eljön ez az esemény remélem minél KÉSŐBB.....

sajnos igy van, nekem ismerosom ferje volt az aki beszerett volna fekudni a vonat ala de mielott megtehette volna megtalaltak a rendorok.

Jó de kiút mindig van. Igaz ha nincsenek az ember mellett a barátai vagy szerettei akkor könnyen öngyilkos is lehet de nem szabad h el rakdjon az érzés át kell váltani még ha nehéz akkor is. Igaz kö9nnyű ezt mondani így h nincs problémám meg most épp nincs nagy gondom de mindig van aki segíthet csak meg kell találni az utat ami nehéz de jó felé visz. És hát ilynekor tudhatjuk meg h ki az igazi jóbarát, meg társ is lehet h épp za áll majd melléd akire nem is számítsz.De meg kell próbálni felállni. A szeretteink elvesztése bármikor megtörténhet meg akár az is h mi magunk meg hallunk de addig kell élvezni az élete és élni míg megtehtjük. Mert a szerelmi fájdalom úgy is elmúlik és jön másik. meg még sorolhatnám is de nem ragozom tovább

A tizedes meg a többiek c. filmben mondja Molnár Ferenc tizedes (Sinkovits Imre) Gálfy Eduárd zászlósnak (Darvas Iván),mikor az öngyilkos akar lenni,hogy:
-Megbolondultál??!!Hát másnak sem hagyom elvenni,nem hogy magam dobjam el az életem!
60890_1.jpg

Sziasztok.

Egy kis infot kérnék.

A stalker hun oldalon olvastam erről a Lost Alpha projectről.Most ez tulajdonképpen mi?Egy teljesen különállo stalker játék vagy kiegészitő esetleg ha jol gondolom egy olyan afféle MOD ami bemutatja milyet lett volna az eredeti első gondolatos STALKER?Mert elolvasva a kérdezz felelek interjut jonak igérkezik és várom is már csak gondoltam kérek egy kis infomorzsát.Köszi.

Sziasztok.

Bárcsak jönne már. Addig is merjünk nagyot álmodni. Ha az lesz,amire én gondolok,Dezo leírását követve,az egyszerűen fenomenális lesz. Nagyon várom!

Valaki tud olyan ingyen tárhelyet ahol nem szórakoznak a felhasználókkal és nincsenek rajta reklámcsíkok? Néztem az extra.hu-t de valamiért szünetel a regisztráció.

az attól függ mit akarsz ? mert ha nem akarsz 345645645 dvd-nyi filmet feltölteni akkor mindeggyik toleráns .

Az első két magyar szolgáltató csak akkor adna ingyen tárhelyet ha már rendelkezek saját, elsődleges domain névvel. Az meg már pénzes dolog, úgyhogy ez a kettő kiesett. Az angol nyelvűről olvasgattam, állítólag elég sokat változtatgatják a feltéteteleket (valószínűleg a növekvő regisztrálók miatt), amit már alapból nem tudok elolvasni, meg a regisztráció se tiszta :) . Azért köszönöm a segítséget eljen .

van egy problémám
mikor adatkábellel a telefont a géphez csatoltam érzékelte a tellát az avast meg vírust jelzet rajta H\win vagy valami ilyesmit nézett vírusnak és én rá mentem a törlésre de kiderült hogy nem volt vírus:S az a szar avast már megint hülyeséget jelzett fal1 de ekkor már késő volt törölte, stb és miután másodszor csatlakoztattam a géphez, ez lett:
lol_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

lol1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

lol2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

valaki nem tudja a megoldást a problémára? egyszerűen nem akarja megnyitni :S két szar is megjelenik egy helyett egyiket se nyitotta meg de bezzeg úgy meg tudja nyitni hogy amikor csatlakoztatom és ott kéri hogy mit csináljon vele és az az érdekesség hogy a pendrivemmel is ugyanezt jelzi az avast csak ott volt már annyi eszem hogy nem mentem rá a törlésre
telefonom: sonny e. K550i

én feltenném a telefonhoz kapott szoftvert is , vagy letöltölteném a sony.e oldaláról

http://www.sonyericsson.com/cws/support ... c=hu&cc=hu

de he fentvan az avast akkor minek oda még norton is ? (az köztudott , hogy a symantech termékei tűzbevalóak , és csak a gép lassítására készültek , nem annak a megvédésére)

Vissza
Top Alul