Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
no végre tesznek valamit az ügyben :D

udate1:
Kedves Murder3!

Az utóbbi időben több panasz is érkezett arról, hogy SPAM üzenetekkel zaklatod a társaidat, mivel a szabályzat értelmében ez mind a GameStar Online felületén, mind a Fórumon tilos ezért szóbeli figyelmeztetésben részesítelek, ha újabb panasz érkezik rád ezügyben akkor akár időszakos, vagy végleges kitiltással is jutalmazhatunk. Azoknak az embereknek akik jelezték a SPAM üzeneteket rendet tettem az adatlapján így ne lepődjetek meg, ha 1-2 (értelmetlen) hozzászólás köddé vált.

Megértésedet köszönjük!

Stauffenberg - moderátor

ha nem áll le távozni fog onnan is <:D> taps1 eljen

Ha kirúgják ,megy át máshova.
Valami értelmesebb célt és feladatot találhatna magának,nem igaz,hogy valaki ennyire unatkozzon.
Például becsajozhatna,az lekötné :D
Egyet értek Widra hajdani véleményével:"bazzeg én sajnálom ezt a gyerököt. :roll: "

nem vagy egyedül :D , de azért pofátlanság volt amit csinált szal megérdemelete

Én adnék neki munkát szívesem.Elkélne a segítség mostan a ház körül,mert éppen a padlásomat teszem rendbe,szortírozok,ganyézok. Komolyan mondom,az egy energialekötő dolog lenne.Ráadásul még jóféle elégedettséggel is eltölthet.

:D Elképzelem,mondod neki:
-Na,Murder3,ezt a doboz szemetet vidd a kukába,ezt vidd az én szobámba.ezt...
Murder3 közbevág:
-Nem akarok ellenkezni,de ezt biztos hozzád vigyük,ne a kukába?
:D

És akkor lövés1

no megint üzent , én meg a mod-nak :D

A szánalom tetőfoka vagy ezzel csak magadat bizonyítod.
Azt meg szerintem ne itt vitasd meg h ki miatt dől romba a világ
az uhsf-ről meg azért bannoltak mer t az a kedves admin rámszált és mindnebe belekötött persze akkor már mind1 volt neki h az nem is volt szabálytalan.

Nem elképzelhetetlen. De azért úgy tapasztaltam,az emberek-jelen esetben gyerekről beszélünk-nagyobbik hányada a személyes jelenlét során másként viselkedik,mint egy viszonylag arctalanságot kölcsönző médium mögül tenné azt a napi élet során.
(Erre szoktam mondani oly gyakran: "Nono! Nem eszik olyan forrón a LÁVÁT!" :oops: )

egyet mondok ne szoljon be mer megkeresen aztán megfőzőm :D , vagy inkább kitakarítattom vele a padlásom

jim,mivel borított ki ennyire?Hiszen ez a célja.
zombimorzsi,egyetértek.A névtelenséggel vissza lehet élni,de csak olyannak,akinek problémák vannak a jellemével.

Mellesleg nekem is furcsa.Beszélgetek olyan emberekkel,akiket nem ismerek,soha nem is fogok,ha az utcán találkozunk,elmegyünk egymás mellett. :D

hát minek kelett linkelnie a videóját ? ezzel .

avatartnak rakjunk ki saját képet aztán nem megyünk el egymás melett :D

Szerintem a saját kép nem lenne elég stalkeres... :D
Y3ti-t,ha látom,üdvözlöm.Ő az aki megmutatta magát. :roll:

[mod]azért jól eltudsz beszélgetni magaddal kedves Murder 3 , nembaj megkaptad a BAN-t és a Másik profilod is [/mod]

Ja nekem is elküldte azt a videót pfffff lol2
De nekem tetszett. :D szerintem tök jó kis videó :oops:

"De gondolom én itt mindenkit vérig sértettem meg beszóltam neki." idézet tőled
Mellesleg minden közösségnek kell valamilyen keret,ami megmutatja a határokat,ha valaki magától nem ismerné,vagy nem fogadná el.Különben jön az anarchia.

Segíts zombimorzsinak a padlását rendbe tenni :D

azért van valami varázsa hogy ilyen avatartok mögül írunk :D

Igen,szerintem az usankás farkaskutyi meg pont jó.Tudom,hogy a fejleharapós az igazi,de ugye megígértem,azt majd Helloween-kor kizárólag! Volt még tavaly egy hátrafordulós szörnypofám is,csak nem tudom hova lett. :oops:
Jim avatárját először nem értettem,azt hittem valami japán írásjel,aztán később jöttem rá,mi is valójában.De akkor is japános.

neem nem japán , ez is egy játékból van méghozzá half-life 2 , ez van a katonáknak (combine-ok ) vállán, állítólag latin betűk vannka rajta cmb , betűk .

Megvan a HL-2,de esküszöm,sose tünt fel,gondolom nem kerültünk oly közel egymáshoz és oly hosszú ideig,mert hamarabb McGyilok volt.. :D
Én őszintén szólva egy kis japán buszsoffőrre gondoltam...

Jim67,én kínai írásjelre tippeltem.
Mindig röhögtem,amikor aluljárókban kínai diákok festettek szépen cizellált írásjeleket szalagokra vagy bármire,elvileg a kuncsaft kérése szerinti szót.Szinte biztos,hogy mást írtak,talán még káromkodást is. :D

Zombimorzsi,neked szép az avatarod.De a fejbe-harapós szörnyű. nem1

Vissza
Top Alul