Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Az utóbbi időben több panasz is érkezett arról, hogy SPAM üzenetekkel zaklatod a társaidat, mivel a szabályzat értelmében ez mind a GameStar Online felületén, mind a Fórumon tilos ezért szóbeli figyelmeztetésben részesítelek, ha újabb panasz érkezik rád ezügyben akkor akár időszakos, vagy végleges kitiltással is jutalmazhatunk. Azoknak az embereknek akik jelezték a SPAM üzeneteket rendet tettem az adatlapján így ne lepődjetek meg, ha 1-2 (értelmetlen) hozzászólás köddé vált.
Ha kirúgják ,megy át máshova.
Valami értelmesebb célt és feladatot találhatna magának,nem igaz,hogy valaki ennyire unatkozzon.
Például becsajozhatna,az lekötné
Egyet értek Widra hajdani véleményével:"bazzeg én sajnálom ezt a gyerököt. :roll: "
Én adnék neki munkát szívesem.Elkélne a segítség mostan a ház körül,mert éppen a padlásomat teszem rendbe,szortírozok,ganyézok. Komolyan mondom,az egy energialekötő dolog lenne.Ráadásul még jóféle elégedettséggel is eltölthet.
Elképzelem,mondod neki:
-Na,Murder3,ezt a doboz szemetet vidd a kukába,ezt vidd az én szobámba.ezt...
Murder3 közbevág:
-Nem akarok ellenkezni,de ezt biztos hozzád vigyük,ne a kukába?
A szánalom tetőfoka vagy ezzel csak magadat bizonyítod.
Azt meg szerintem ne itt vitasd meg h ki miatt dől romba a világ
az uhsf-ről meg azért bannoltak mer t az a kedves admin rámszált és mindnebe belekötött persze akkor már mind1 volt neki h az nem is volt szabálytalan.
Nem elképzelhetetlen. De azért úgy tapasztaltam,az emberek-jelen esetben gyerekről beszélünk-nagyobbik hányada a személyes jelenlét során másként viselkedik,mint egy viszonylag arctalanságot kölcsönző médium mögül tenné azt a napi élet során.
(Erre szoktam mondani oly gyakran: "Nono! Nem eszik olyan forrón a LÁVÁT!" )
jim,mivel borított ki ennyire?Hiszen ez a célja.
zombimorzsi,egyetértek.A névtelenséggel vissza lehet élni,de csak olyannak,akinek problémák vannak a jellemével.
Mellesleg nekem is furcsa.Beszélgetek olyan emberekkel,akiket nem ismerek,soha nem is fogok,ha az utcán találkozunk,elmegyünk egymás mellett.
"De gondolom én itt mindenkit vérig sértettem meg beszóltam neki." idézet tőled
Mellesleg minden közösségnek kell valamilyen keret,ami megmutatja a határokat,ha valaki magától nem ismerné,vagy nem fogadná el.Különben jön az anarchia.
Igen,szerintem az usankás farkaskutyi meg pont jó.Tudom,hogy a fejleharapós az igazi,de ugye megígértem,azt majd Helloween-kor kizárólag! Volt még tavaly egy hátrafordulós szörnypofám is,csak nem tudom hova lett.
Jim avatárját először nem értettem,azt hittem valami japán írásjel,aztán később jöttem rá,mi is valójában.De akkor is japános.
neem nem japán , ez is egy játékból van méghozzá half-life 2 , ez van a katonáknak (combine-ok ) vállán, állítólag latin betűk vannka rajta cmb , betűk .
Megvan a HL-2,de esküszöm,sose tünt fel,gondolom nem kerültünk oly közel egymáshoz és oly hosszú ideig,mert hamarabb McGyilok volt..
Én őszintén szólva egy kis japán buszsoffőrre gondoltam...
Jim67,én kínai írásjelre tippeltem. Mindig röhögtem,amikor aluljárókban kínai diákok festettek szépen cizellált írásjeleket szalagokra vagy bármire,elvileg a kuncsaft kérése szerinti szót.Szinte biztos,hogy mást írtak,talán még káromkodást is.
Zombimorzsi,neked szép az avatarod.De a fejbe-harapós szörnyű. nem1