Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Valaki használ olyan bill.-t ahol a betűk meg vannak világítva? :D
Szép lehet.

ilyet kell keresni ez a legjobb

http://www.argep.hu/product_391590.html

tn_lightboard%20(10).JPG

Revoltec Lightboard XL

És nem is drága,7-8 ezer.
A lányomnak veszek egyet,nagy billentyűzet-gyűjtő. :D

ahogy elnézem vezetékes :D
ez azért is előnyös mert este nem kell kapcsolni villanyt hogy lássuk a billentyűzetet :D

nekem egyvalami nem tetszik túl közel vannak a gombok egymáshoz (főleg az irány gombok ) ,játék köben zavaró lehet

innye ezt csak most vettem észre :|
má megszoktam a hagyományosat :D

és a képen lehet látni hogy ez nagol kiadás , valószínűleg van magyar is

pl az hogy a magyaron vannak ékezetes betűk, az angolon meg nincsennek.

gabber 9511":39sgmsed mondta:
miben más az angol a Magyar kiadástól

nézzé már rá a képre lol2 , mellesleg hiányzik a hosszú í is (és azt úgy lehet csak elérni hogy j+shift )

régen még áll.t iskolás koromban történt az eset , tudni kell az iskoláról ,hogy a tesiterem az külön van (gyakorlatilag mint egy hangár ) , vannak rajta abakok , ezeken meg rácsok , délutánonként valami edzés féle volt lányoknak és a hormonoktól túlfűtött ifjak pedig "meglesték" őket , erre a bizonyos rácsra felkapaszkodva. az eset az utolsó tanítási napon történt , mindenki elvolt... stb , a tornaterem melett van egy bazinagy bitumenes focipálya.... kapukkal meg mindennel amivel kell . Itt fociztak az emberek , szal elvoltak , későbbi osztálytársam a haverjával odaült a tornaterem ablak alá (mert ez olyan hogy minden ablak alatt van egy kis beugró és oda lehet ülni ). egy ügyetlen rugás férrement , a labda pont az ablak felé , és ezálltal a rács felé szállt , alatt a 2 ember , az egyik szemüveges ezért elrohan (gondolom féltette a szemüvegét ) , a másik haláli nyugodtan ottmaradt . A labda eltalálta ezt a rácsot a rács pedig leszakadt a helyérő és olyan erővel hogy beleállt a fiú fejébe nem1 . Nos megtörténet az aminek nem kelett volna , először egy férfi tanár , természetessen a látványt nem bírta , ezekután ott a mentő , sikerül a rácsot kihúzni az agyából , a mentősősk kb 1 óráig próbálkoztak az újra élesztéssel , sajnos sikertelenül .
Ezelőtt pár nappal a gyerekek már látták , hogy mozog az a rács de nem szóltak senkinek , a rács pedig műanyag! csavarral volt felfüggesztve (akkor el tudjátok képzelni , hogy 30cm-ről a fejedre esne akkor te is ottmaradnál ) . ha szóltak volna akkor ma is élen a gyermek......
Az iskola gondnokját lecsukták.... állítólag ő volt a bűnös (persze.. nem inkább az aki felépjtete azt a kócerájt ?? ), A másik emberkén a mai napig meglátszik hogy elvesztette a barátját....
Nos aki a labdát rúgta azt pszihiátrián kezelték... sokáig , öngyilkos is akart lenni ,de szerencsére nem sikerült , allítólag azt mondta miatt halt meg .... pedig ez nem igaz rossz ehlyen voltak rossz időben , mellesleg én az eset alaltt NEM tartózkodtam a suliban , talán fagyzni voltunk.

Na,ilyen "gyönyörűséget" én is kénytelen voltam végigélni,annyi különbséggel,hogy azt láttam is közelről.
Az uszodában voltunk,és mert akkoriban nagyon sok gyermek járt oda,a tanároknak nagyon nehéz volt a felügyelet. Egy srácra a többiek ráugrottak,az meg szerencsétlen oly rossz helyen kapta az ütést,hogy eszméletét vesztette,és elájulva megfulladt,mert szebályosan elmerült a vízben.
A szomorú az egészben az,hogy csak pár perc múlva vették észre,s hiába próbálták újraéleszteni,a gyerek már halott volt.
Annyira bevésődött azagyamba a kép,hogy ha lecsukom a szemeimet,még mindíg látom magam előtt,ahogy szerencsétlent kihozzák a medencéből,lefektetik a fűre,és próbálták élesztgetni.....
A másik ilyen iszonyat meg az volt,hogy a strand melletti napközis táborban volt egy MIG-15-ös kiállítva,és az egyik gyerek valamiképpen beleszaladt a pitot-csőbe,ami a szeménél felnyársalta,és az agyáig hatolt. Őrült cirkusz volt,mintha le is tartóztattak volna egy két tanarat.
Erre már csak homályosan emlékezem,de tudom,hogy a gépet ezek után sem vitték el jó pár évig,majd a gengszterváltás után valaki megvette,gondolom a szinesfém miatt.

úristen ezek a történetek.... nem1

egyébként nálunk is a középsuliban a második emeleti lépcsőfordulós ablak alig 80 centis párkánnyal rendelkezik és semmi rács meg semmi és ott járál mki...utolsó héten néztem most hogy onnan simán kiugorhatna valaki csoda hogy még nem tették meg...

náluk csoda hogy sose történtek ilyenek de úgy romlik a helyzet hogy már azon se csodálkoznék ha jövőre történnének van pár olyan gyerek aki tudjátok olyan gyp-és

sajnos nem csk a diákokon múlik hanem a tanárokon is , olyan is volt , hogy itt szegeden van a stefáninán ilyen játszótér ott meg ilyen forgó izé , nha osztálytárs leesett róla eltörte a lábát , egész nyáron gipszben+feküdni... jó volt nagyon

hát azért csak a ygereken is múlik...most nemtehe róla a tanár ha a gyerek hülye és megy mindenhova meg azthiszi magáról hogy ő superman. hát meg sajnos vannak véletlenek is...ha a gyerek normálisan elvan nem éri sok baleset, ha hülye akkor éri.
[nekem még semmim sem volt eltörve xd, pedig állt már bele a kormány a hasamba egy esés után a nyoma még mindig ott van. érdekes másnap ugyanott jöttem le a dombon kötéssel a hasamon és ugyanarra a függőleges izére rámentem amin elestem de akkor már nem estem el :D

nekem ősz végén törték el a bokámat a suliban egyszerűen lelöktek a lépcsőről és azt se tudom hogy ki volt nem1

Vissza
Top Alul