Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Nem is tudom,volt már egy érdekes élményem odakint Németországban ,Greifswaldban.
Még főiskolásként voltam kint,mentünk a csoporttal,senki nem tudta ,hol is vagyunk igazából,és én meg mondtam,nyugi ,két saroknyira jobbra van a főtér egy nagy fekete gótikus templommal.(A templom megjegyzem nem látszott onann,ahol voltunk éppen,mert a házak is elég magasak lévén,takarták.)Ott volt.olyan furcsán ismerős volt az egész város végig.És tetszett.Nagyon. :lol:

Én nem hiszek ilyesmiben.Szerintem(mivel tanárként sok Gigabájtnyi :D elméleti tudással rendelkezel) ) egy valamikor olvasott,látott tudásanyag infója jött jókor elő.
De lehet,hogy igazad van hmm

Vagy húsz éve olvastam egy novellát a Galaktikában(aki nem tudná,sci-fi magazin).A történetre már nem emlékszem de a címe megvan.Nem tudom megmondani,miért,de szíven üt:
Egymillió fényévre a Vatikántól.....
Talán hasonló érzés lehet amit te éreztél.

Átküldenéd PM-ben? Legalább a címet. Imádom a sci-fit,persze csak ha nem piff-puff,"lűjjünk,kardozzunk" stílusú!

Ma,Dnyepropetrovszkban egy játéktermi balesetben 10 ukrán nemzetiségű ember vesztette életét 9en azonnal egy ember a kórház felé halt meg ! A tragédiában további 11en sérültek meg !

21 koszorú,a holtak,és a sérültek tiszteletére !
:koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru: :koszoru:

zombimorzsi":14dtkdiv mondta:
Átküldenéd PM-ben? Legalább a címet. Imádom a sci-fit,persze csak ha nem piff-puff,"lűjjünk,kardozzunk" stílusú!

Sajnos nem emlékszem a címére.Azt hiszem Arthur C. Clarke írta.Megpróbálom megkeresni.A sztori,ha jól emlékszem a következő:
Nem baj ha elolvasod,a novella úgyis élvezetes marad!
Isten(vagy az idegenek,ahogy vesszük) felrobbant egy napot a rendszerével együtt,hogy fénye utat mutasson a Három királyoknak Jézushoz.A felrobbant naprendszerben él(t) egy civilizáció,ami elpusztul.A kérdés,ami a végrehajtó(k)ban is felmerül,vajon megérte?

Ha megtalálom,szólok hmm

Hú,ez nagyon érdekes etikai problémát feszeget,bár kissé spekulatívnek tűnik. Szívesen elolvasnám! És nagyon megköszönöm így láttatlanban is,ha átküldöd!

nha aki nemolvasott üzifalat annak :

Eredeti Gears of War és Unreal Tournament 3 játékok ajándékba a májusi GameStar mellé...

<object width="400" height="320" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0"><param name="movie" value="http://tv.gamestar.hu/player/3332"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://tv.gamestar.hu/player/3332" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="400" height="320"></embed></object>

http://www.gamestar.hu/gears-of-tournament.html

szerintem ennyiért egy teljes dobozos stuffa megéri ...

gondolom túlakarnak adni a raktárkészleteken , aki ut-t vesz az figyeljen rá hogy töltse le a 2.0 és 2.1 patchet valamit a titan packot , mert az nincs benne , teljesverzió lessz bolti mintha levennéd a polcról ,működő képes..stb ha nem hiszitek járjatok utána ... csütörtökön :D

Igen,az tényleg ott van a honlapon is. A patch a netes játékhoz kell,vagy csak azért,hogy a hibákat javítsa?

ha nemteszed fel a patcheket akkor nem fogsz tudni multizni , úgy mint stalker-ban sem , de a titan pack és patch ek majd 1500mb foglalnak .

Köszönöm. Én modjuk a GoW-ra vagyok ráizgulva-gondolom ahhoz is kellene-de őszintén szólva a multis része nem nagyon hat meg,nálam a BF Vietnam-nál megállta a "todomány"
Egyszer kétszer felmentem a Stalkerrel is,de nagyon pörgős volt nekem,ide oda kapkodtam a fejemet,aztán lelőttek,azt sem tudom honnan,ráadásul jóval erősebbek az ellen fegyverei,meg van benne valami olyasmi is,hogy vásárolni kellene,de nem is igazán értettem,magos volt nekem ,mint a kacsának a vályu.
Így jártam a Wolf enemy territory-jával is,aztán le is töröltem.

a gow-nál arra kell figyelni hogy ahhoz is érdemes leszedni egy patch-et különben a játék az életben nem fog elindullni , ugyanis volt egy hiba , lejárt egy tanúsítvány még jan 26 , a patch ezt a hibát javítja ki , ha multi akkor inkább ut 3 , ha coop akkor pedig gow :D (a bf vietnam nekem nem jött be gyálltalán meg is volt eredetiben és el is lett adva , a bf 2 jobb )

Hát igen. kinek a pap,kinek a papné. Én azt szerettem volna,ha a BF 1942-őt grafikailag feljavítva, úgymond "remake" stílusban is kiadnák,bár erre kevés az esély. Azt is hiányolom-bár mintha egyszer láttam volna egy ilyen modot-hogy miért nincs az ötvenes évekről szóló "kóreás" vagy alternatív történelmi eseményeket továbbfűző BF? Mondjuk az 1953-as berlini felkelését-esetleg az 1956-os magyar forradalmat-továbbvivő szál.Megérne egy misét,főleg az idősebb korosztályoknál,akik szintén használják a gépet....

Vissza
Top Alul