Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
hát jim67 a monitoroknak nem kellene tönkremennie napi345 órás használattól. Az én monitorom amíóta megvan(megközelítőleg 2 év) nem számlálhat egy napot sem amikor ki volt kapcsolva.tehát ez nem szabad gond legyen. az meg hogy a MS fos ezt már mindenki tudja.

a husvét nagyon jó volt xd szombaton picsarészeg voltam, vasárnap megfogadtam nem iszok többet soha, xd hétfőn nem tudtam hazamenni, locsolkodás után kocsma. xd

a meik metro volt ez? szentendren(budakalaszon) levo metro nagyon kulturalt vol ezert szerettunk mi oda jarni na meg a vattacukorert :D :D :D amit a szamitasteknikarol mondtal az ugy igaz h szabad venni termeket de nem konfigot mert az mindenhol vacak, konfigot szeretnel akkor rakass ossze extreme digital-ba rakattam ossze anno az elso SAJAT gepemet es jo munkat vegeztek. az ien hp meg stbi alap konfigot a tajwani meg kinai tizenevesek rakjak ossze majd be a dobozba es megsemm all kis hazankig, olyanok rakjak ossze akik azt se tudjak h mit raknak ossze.

zombimorzsi":stqovkk0 mondta:
Tibi!
A kenyérkéket ott sütik,onnan tolják ki,legalábbis nálunk.Kedvencem a bajor rozskenyér,aminek egy kis kereszt van a tetején,meg a sajtos kifli.

Igaz-igaz, a kenyeret ott sütik, de többit az hozott cucc. Ha a sajtos kifli alatt a sajtos stanglira gondolsz azt is elősütötten kapják meg. A Spar-ba viszont még a kenyeret is külön hozzák.

Ja,hogy olyan fagyasztott a cuccos.rendben,így már értem,mire gondoltál.
Amúgy viszont nagyon finom!
Mondom,az a keresztes kenyérke,meg egyszerűen egy jól sikerült pékipari termék.Érdekes mód,harmad,negyed nap is ehető,nem úgy mint más gyártóké.Már amennyiben marad belőle.. :D

A húsvét úgy telt,hogy ki sem mozdultam itthonról!Dolgoztama kertben-volt mit-,meg most már van új kazánom is!Jelentem belőve,beállítva,de a próbafűtés még csak holnap leend!
Igaz,ez a régivel ellentétben nem öntöttvas,hanem lemezkazán,de remélem,a tíz-tizenöt évet kiszolgálja.A régi egy orosz birodalmi Vinyiszto volt,és 45!!!!!! évet szolgálta a családunkat!
Most kilukadt,és már nem lehet megjavítani.Nagyon sajnálom,legszívesebben ki sem vitetném a MÉH-telepre,mert valahogy úgy a szívemhez nőtt szegényke.
Azon gondolkodtam,hogy valami konstruktív kerti díszletet,installációt készítek belőle,csak legyen ember,ki mozdítja,mert úgy megvan két mázsa-lehet több is..-mint a szél!
Az új fűtési rendszer ára pedig lazán vitte a számítógépre félrerakosgatott pénzecskémet,úgyhogy,most a projekt megint törölve,vagy három-négy évre.Ez van,így jártam. :?

Miután megcsináltad azt,amit a Tibi mondott,kirakod a kertedbe,körbe ülteted náddal,csinálsz mellé egy kis lápot,mocsarat,elrejtesz a kazánba valamit és a kerted térképén megjelölöd lila körrel hmm

Csak nem tudom,kit kel megölnöd,hogy a holttestét átkutatva információt kapj a rejtekhelyről :D

Nagyon jó,ez igen stílszerű.
A kertem igen nagy,a macskám-aki egy Tigris névre hallgató-domináns kandúr,pedig ottan szokott stalkerkedni benne.Az oldalán van egy fehér folt,pedig cirmos a lelkem,tehát ő is megjelölt.
Időnként harcol,időnként pedig együtt vadászik a két szomszéd fekete cicával,ja és ,hogy tényleg analóg legyen a dolog,a dk-i szomszédomnál van egy szürke is,aki tényleg Szürke névre hallgat.
Időnként ő is átjön harcolni.No,ha valahogy el tudnám magyarázni nekik,akkor símán nyomnák a macska-stalkert!
Így a kertem abszolút Zóna lenne,a kiszuperált kazán volna benne a használaton kívüli reaktor,mondjuk! :D

Hát ezen tényleg jót derültem.Akkor a ház belseje a bár.Viszont!Minden délelőtt itt alszik,sokszor délig is,aztán pediglen táplálkozik!Erősen,mert kell a harchoz és a ki tudja még mihez.

És valószínűleg szidja az AI-t,mert később hozz táplálékot,mint szerinte kellene.
A macskabejáró(ha van)eltorlaszolását meg bugnak gondolja... :D

És képzeld,mi lesz,ha rájön,van cheat-mod is!Majd akkor fogok igazán megíjedni,ha átjön a falon,vagy jobb kifejezés híjján átdiffundál!

Ha átmegy a falon,a spájzodban lévő kolbászoknak annyi!
De azt hiszem,te a modok közül az örökéletnek örülnél!Ott sétálna a cica mindörökké az udvarodon...

Dán dögök speciel éppen nincsenek,de a szomszédban van két iszonyat méretű németjuhász.Na ,azokat már el tudom képzelni e célra...

Elég,hogyha anomáliákkal körbeveszed magad,persze ti rendelkezzetek az anomáliák káros hatásait semlegesítő artifactokkal :D

Hááát!Van egy két figura,akinek a kapuja elé szívesen tennék-varázsolnék-anomáliákat... :D

most miről van itt szó mert én elvesztettem fonalat lol2 ?

Vissza
Top Alul