Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
miert akart feljelenteni a szomszed? legpuska szabadon tarthato es hasznalhato. mi iszonyat sokat lovoldoztunk vele a kertunkbe es nem jelentett fel erte a szomszed. igaz masert feljelentett(amikor odarakta a keritest mellenk akkor az o hibajabol 10 centivel rovidebb lett a telke, ezert feljelentett minket)

Valami olyasmit pofázott,hogy a légpuska lövedékek átrepülnek,és kioltják a szeme világát,és amennyiben nem hagyom abba a célbalövést,akkor rendőrt hív,és elvitet.
Mivel nem volt kedvem vitatkozni vele,nem folytattam a tevékenységet,s azóta nem is vettem elő a Slaviát.
Aztán belegondolva a szavaiba,voltaképpen mégiscsak lehetett benne valami,mert ha a lövedék gurulatot kap,könnyen kiszámíthatatlan a pálya,s akkor lehet talál olyant is,kit nem kellene.Hiába lőttem csak céltáblára,ami egy puhafa deszkán-jó széles-volt kifeszítve,nem akartam reszkírozni,vallhogy bennem volt a "mi lesz akkor ha,mégis.." érzése.
Tudod,ahol lakom,nagyon szűk az utca,relatíve sűrűn be van építve családiházas zóna lévén,de az ördög nem alaszik.

hehe ez erdekes legalabb a masik iranyba lottel? :D :D egyebkent ha van pinyod akkor ott lovoldozz vele. ugyebar telenis kell lovoldozni es akkor kint hideg van. szoval pinyonak abba a vegebe ahol a lepcsohaz van leraktunk leghatulra egy 3mm vastag aluminium lapot amit meg a badogos hagyott ott. arra tettunk egy ilyen jo 1,5centis paszirozott falapot es arra johetett a celtabla. nem tudom h mien toltenyeket hasznaltal de mi a normal olomloszeren kivul hasznaltunk rezmagvas toltenyt is ami atment a fan es az alumiumba is beleallt :D :D :D :D :D azt kint nem mertuk hasznalni mert amikor eloszor kiprobaltuk akkor belelottunk a betonkerites oszlopba amibol kivett egy darabkat :D :D

az én egyik szomsyédom is nagyon elmebeteg mindenkit feljelentett, sokakat m,ajdnem csak azert mert ott laknak mellette. van akivel még mindig pereskedik, velünk azért pereskedett mert nem kerítettünk mikor odaköltöztünk és a kutyánk megfojtott neki 12 csirkéjét :D próbáltuk per nélkül, de hajthatatlan volt. kihívta a rendőröket csak azért mert az utcán fociztunk, és a labda nekiütközött a ház falának vicces volt mikor kijött a rendőrség mert bementek hozzánk behívtak bennünket is és annyit mondatk hogy vigyázzuink az ürgével mert örült, az egyik szomszédot késsel kergette, ugyhogy pereket várhatunk, és hogy ha ,még akarunk nyugodtan mehetünk vissza focizni persze ha merünk. :lol:

A feljelentősdi az ismerős.Minden ballagó osztályunk rendez egy afféle bulit a ballagás napjának estéjén a sulinkban,s a szomszédságban akadt olyan tulaj,akinek ugyan én személyesen szóltam-mint ofő-,s kértem előre elnézést az okozandó éjszakai zajért,de persze feljelentett,illetve csak akart.Merthogy a rendezvényt előre bejelentettem a rendőrségen,úgyhogy volt orcára puffanás...

Nahát ilyen emberek is vannak???(ironkus kölői kérdés) szemtelenség!!!! hogy mer a fiatalság bulizni? mijen kegyetlen az élet.

Ezek azok a tipikus emberkék akik az előző rendszerben mindenkit feljelentgettek "felforgató" tevékenységek művelése miatt és kaptak jó pontot a 3/3-as ügyosztályon...na jó, nem teljesen, de nagyon beleszoktak abba, hogy a más dolgába avatkoznak és kémkednek ahol tudnak....talán még naplót is vezetnek, arra az esetre, ha megint lesz ÁVH. lol2 :D

Zsigerből ilyenek,de ha őket nyomná fel valaki-mondjuk a hideg téglafalra,csak úgy az inggalérjukat megfogván,két iszonyú kézzel-nem volnának oly nagyon vitézek,s felfognák azt ésszel,hogy ejnye-bejnye nem szabad ám,minden ok nélkül árulkodni.

Hááát.Végül is nem rossz dolog az,ha az ember legalább önnön magával kiegyezvén,sőt még mondhatni jóban is van,olybá....

Szeretnék nagyon erősen panaszkodni!Tényleg,nagyon nagy csalódás ért!
Meghallgatjátok?

zombimorzsi":151669dr mondta:
Szeretnék nagyon erősen panaszkodni!Tényleg,nagyon nagy csalódás ért!
Meghallgatjátok?

nyugodtan írjad csak mi bajod van , régbben az volt hogy egyik "kedves " haverom felhúzott agyilag de úgy.... #B , aztán írtam az egyik újság levelezési rovatába és berakták :D , olyan választ írtak hogy juj :lol:

zombimorzsi":1khs63fv mondta:
Szívesen íjászkodnék,mert eddig a légpistával való célbalövészet volt,de a szomszéd fel akart jelenteni,úgyhogy "jobbabékesség" alapon abbahagytam.
Nézegettem alapszereléseket,de már azok olyan 30-40 körül vannak,plusz 1000-1200Ft/ vessző.
Véleményetek szerint megéri az ilyen felszerelést megvenni,vagy gyűjtögessek még zsét?
Ja,a nyáron Szigligeten kipróbáltam,s nagyon tetszett.

Érdemes. Amit linkeltem íjat (Ölyv) meg lehet kapni 30-35.000 forintért és ha a saját képességeihez képest jó méretet vesz az ember, éveken át fog kiválóan működni. Egyébként a kezdéshez nem is kell más, csak egy íj és 8-10 vessző (plusz legalább egy alkarvédő és egy kesztyű; utóbbi azért, mert az ín kezdetben a rossz tartás miatt durván becsap és az bizony nagyon fáj, a kesztyű nélkül meg nem lehet sokat lőni, mert fájni fognak az ujjaid). Valami házilag készült céltáblára tudsz lövöldözni kezdetben.

Egyébként ha a légpuskától félt a szomszédod, ettől egyenesen el fog hűlni :D

Vissza
Top Alul