Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
Az eredeti társalgó folytatása...

Felhívom a figyelmet a szabályzat B.3 pontjára:

B.3. Rendszeres flood tevékenység, illetve rendszeresen sok felesleges hozzászólás küldése esetén a moderátorok előbb figyelmeztetésben, majd végleges kizárásban részesíthetik a felhasználót.

A társalgó nem üzenőfal, az van külön is. Csak azért, hogy HSZ-nek számítson az írás, nem lehet a társalgót megtölteni chatüzenetekkel.

Kérdés: ha itt van Murder3, mi most a neve?

Túl sok és túl nagy hozzászólások voltak benne és ez már betesz az adatbázisnak...

Egyszer majd eztis bekell zárni. És római számokkal fogunk fölfelé haladni. Egyébként kétféle topicra is gondoltam, csak nemmertem megnyitni őket. Egyik: Színes asszociáció. Itt csak tárgyakkal lehet asszociálni és olyan színnel kell írni amilyen általában a valóságban. A másik neve: Számoljunk római számokkal... Itt, ahogy a neve is mongya, római számokkal számolunk.Szerinted valamelyik ötlet megér egy topicot? Mongyuk már amúgyis van legalább 7 aktív topicom.

gtc376: Ha megnézed a régi társalgó nyitásának dátumát, akkor láthatod, hogy több mint két és fél évet kibírt. Szóval a számozott társalgók miatt nem kell aggódnod.

Szerintem ne nyissál új asszociációs és számolós topikot mert nincsen rá szükség. Ha nagyon akarsz, a másikba is asszociálhatsz képpel, a számolós topik ötlet római számokkal meg lényegében ugyanaz mint az arabszámos, szóval nem sok értelme lenne.

Rendben Tibi. Akkor nemcsinálom meg. Van elég topicom ígyis. :D

Azt néztem az oldaladon. Apropó, miértnem találja mostmár azt a Weblapot?

az is egy jo sport en eddiig csak kozelharci eszkozokkel probalkoztam, de nagyon szeretnek egy ijjat.

ijak? hat azokat szeressuk tobb ismerosom is ijaszkodik, en is mentem volna aztan jott a valasz h attol konyokgondjai lesznek az embernek ezert nem mehetsz :cry: :cry: :cry: :cry: de sokszor volt nalam ij meg vesszo meg de sajnos csak egy adag nyilhegyem van ij helyett

Egyébként a 84 centis cédrus a csúcs, olyat boltban sem lehet kapni. Úgy kezdtem, hogy vettem viszonylag sokféle vesszőt és mindegyiknek a legjobb tulajdonságait emeltem ki, így keletkezett ez az igen hosszú, nagy tollú, hegyes verzió, ami az összes többinél pontosabb. Még az eladó is nagyon meg volt vele elégedve, senki meg nem különböztetné a sorozatgyárottaktól ránézésre.

Szívesen íjászkodnék,mert eddig a légpistával való célbalövészet volt,de a szomszéd fel akart jelenteni,úgyhogy "jobbabékesség" alapon abbahagytam.
Nézegettem alapszereléseket,de már azok olyan 30-40 körül vannak,plusz 1000-1200Ft/ vessző.
Véleményetek szerint megéri az ilyen felszerelést megvenni,vagy gyűjtögessek még zsét?
Ja,a nyáron Szigligeten kipróbáltam,s nagyon tetszett.

Vissza
Top Alul