Tegnap én is befejeztem a Piknik az árokparton című kisregényt, szintén a gépről olvastam. Hát, megmondom őszintén, hogy én sokkal rosszabbra számítottam, nagyon kellemes csalódás volt, teljesen benne volt a könyvben az igazi stalker feeling! Amit viszont nagyon sajnáltam, hogy egy kissé befejezetlennek éreztem a végét, kíváncsi lettem volna a továbbbi eseményekre is, meghát annyira tetszett a történet, hogy rosszul esik, hogy vége szakadt, szívesen olvastam volna akár háromszor ennyit is egy ilyen jó kis sztoriból... :roll:
Egyébként egy csomó mindent át lehet vezetni a S.T.A.L.K.E.R.-ba is, legalábbis én pl. a szúnyogpilist, a lidérckocsonyát meg a húsdarálót anomáliákként képzelem el, a leydeni korongok és az aranygömb meg artifact-ek lennének szerintem. A csavardobálásról már ne is beszéljünk, az teljesen alap dolog, múltkor is a játékban Agroprom-nál a vasúti alagútból kihoztam az összes artifact-et egyetlen karcolás nélkül, pusztán csavardobálással szagoltam ki, hogy merre tiszta a terep, nem úgy mint a bloodsucker, aki utánam eredt az alagútba, amint meglátott, és pillanatok alatt darabokra tépte a "húsdaráló"!