Sztrugackij, Borisz - Stalker - Piknik az árokparton

Még el lehet érni azokat is :) Nem kell múlt időben beszélni. De amúgy igazad van, azok a történetek tényleg igen jók. Mindenki, aki külödd, a szívét-lelkét beleadta...

télleg akkor a shadow of chernobyl-ból is lehetne filmet rendezni miután megjelent az összes (könyvet azt nem kell mert már van csak valaki lefordíthatná magyarra
:D )

Szerintem hispan1 -et rá kellene beszélni arra hogy azokat a történeteket rakja ösze egy .pdf-be és szerkeszteni kellene hozzá egy első-hátsó-borítót utánna pedig feldobni mondjuk a stalkerfiles-ra és akkor mindenki olvashatná, mert én pl nem találom sehol. /De ha arról van szó megcsinálhatom én is könyvnek, csak jusson el hozzám a cucc és tegye fel valaki valami tárhelyre!/

Nah most olvastam tegnap este végig a könyvet. Itta gépen. Végére jojózott is a szemem. Nah de egy egy heylszínre szinte oda tudtam magam képzelni. Nekem nagyon bejött. :roll:

Tegnap én is befejeztem a Piknik az árokparton című kisregényt, szintén a gépről olvastam. Hát, megmondom őszintén, hogy én sokkal rosszabbra számítottam, nagyon kellemes csalódás volt, teljesen benne volt a könyvben az igazi stalker feeling! Amit viszont nagyon sajnáltam, hogy egy kissé befejezetlennek éreztem a végét, kíváncsi lettem volna a továbbbi eseményekre is, meghát annyira tetszett a történet, hogy rosszul esik, hogy vége szakadt, szívesen olvastam volna akár háromszor ennyit is egy ilyen jó kis sztoriból... :roll:
Egyébként egy csomó mindent át lehet vezetni a S.T.A.L.K.E.R.-ba is, legalábbis én pl. a szúnyogpilist, a lidérckocsonyát meg a húsdarálót anomáliákként képzelem el, a leydeni korongok és az aranygömb meg artifact-ek lennének szerintem. A csavardobálásról már ne is beszéljünk, az teljesen alap dolog, múltkor is a játékban Agroprom-nál a vasúti alagútból kihoztam az összes artifact-et egyetlen karcolás nélkül, pusztán csavardobálással szagoltam ki, hogy merre tiszta a terep, nem úgy mint a bloodsucker, aki utánam eredt az alagútba, amint meglátott, és pillanatok alatt darabokra tépte a "húsdaráló"! :D

"Ami nincs az interneten az nem is létezik."
Jah, de nem feltétlen legális...

Én is olvastam és tényleg nagyon jó, tiszta stalker. Csak mondom, hogy a könyvet meglehet venni Antikváriumokból és egyáltalán nem drága és ami a lényeg, hogy megéri! :wink:

1500-ért tényleg nem drága de már letöltöttem (pdf-be) , azért kösz, ha linket lehet adni róla hogy honnan töltöttem le akkor adok csak sikítson nekem valaki.... :wink:
(mellesleg a másik könyv is megvan aCsernobil ha kell valakinek szóljon )

Egyáltalán nem stalkeros. Arról szól, hogy hogyan robbant fel az erőmű, milyen következményei vannak és az író kitalált szereplőket hozzá, hogy legyen benne valami történet. Amúgy nagyon jó könyv. Megtudhatjátok, hogy néhány hétköznapi pripjati lakos hogyan élte át a katasztrófát és, hogy a vezetőség mit csinált, meddig bírták leplezni a balesete. Én elolvastam és hát nagyon jó volt, nem is olyan hosszú, szóval olvassátok.

Bárcsak nálunk is ennyi ilyen témájú könyv lenne
medium_books_all.jpg

small_stalk_book.jpg

Vissza
Top Alul