Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
hamarosan megérkezik a clear sky-om.
majd multihoz jöhetnek az időpontok, hogy ki mikor lesz fent szerókon. ALFA néven fogok futni vagy valami jelzés mögötte
Hát.... ma megvettem eredetiben a játékot, gondoltam ki is próbálom multiban... Hát számomra szinte esélytelen, nagyon haragszok a GSC-re, amiért kivették a pisztolyok normális célratartását... Én személy szerint mindig célkereszt nélkül játszok, ezért is szerettema STALKER-t kivételesen az "átlag FPS-ek" közül, mert minden fegyvernek volt normális irányzék nézete.... Szal komolyan nem értem mi haszna volt ennek... Valaki tud erre valami megoldást? Gondolom át lehet modolni h. normális legyen megin a nézet, csak az ugyebár multiban nem fog menni... Szal a multit temethetem (Bár ugyis az érdekel legkevésbé )
Ez a szerveres dolog úgy lenne jó , ha lenne az egész zóna és a kezdők mindig magányos-ként kezdenének !Majd be lehetne állni akármelyik frakcióba !Meg ilyenek ! Sokkal jobb és érdekesebb lenne így a Multi ! :roll: :idea: