Szerverek

Túl sok a low a szervereken :roll: Amúgy a Német szervereken szoktam nyomni ott a legkorrektebb a pingem!

hamarosan megérkezik a clear sky-om.
majd multihoz jöhetnek az időpontok, hogy ki mikor lesz fent szerókon. ALFA néven fogok futni vagy valami jelzés mögötte

Igen eredeti, most nézem mi lehet a baj lol2

[mod]Nincs dupla HSZ! - hispan[/mod]

Megvan a tűzfal... :|

a magyar nyelvű tájékoztatóban leírták h a tűzfalat ki kell nyomni mert bajok lehetnek, router mögül meg h hanyas portokat kell kiengedni

Hát.... ma megvettem eredetiben a játékot, gondoltam ki is próbálom multiban... Hát számomra szinte esélytelen, nagyon haragszok a GSC-re, amiért kivették a pisztolyok normális célratartását... Én személy szerint mindig célkereszt nélkül játszok, ezért is szerettema STALKER-t kivételesen az "átlag FPS-ek" közül, mert minden fegyvernek volt normális irányzék nézete.... Szal komolyan nem értem mi haszna volt ennek... Valaki tud erre valami megoldást? Gondolom át lehet modolni h. normális legyen megin a nézet, csak az ugyebár multiban nem fog menni... Szal a multit temethetem :( (Bár ugyis az érdekel legkevésbé :) )

a lenti szerver nem üzemel???? vagy igen merre keresem merre lehet játszani magyarokkal jó lenne

nos megpróbálnék szerverhez kapcsolódni és azt kapom az arcomba hogy eltérő verzió pedig az enyém is 15.05 és szerver is 15.05 :?

Ez a szerveres dolog úgy lenne jó , ha lenne az egész zóna és a kezdők mindig magányos-ként kezdenének !Majd be lehetne állni akármelyik frakcióba !Meg ilyenek ! Sokkal jobb és érdekesebb lenne így a Multi ! :roll: :idea:

De lehetne MMOFPS :D

amúgy szerintem ez jó ötlet lenne sokkal érdekesebb lenne a multi meg a stalker amúgy is komoly rpg-s vonalakkal rendelkezik.

Ezt elismerem, de be kell látni, hogy az alapkoncepció egyáltalán nem ez. Persze egy külön játék keretében ezt is el tudom képzelni...

Vagy ha a játéknak lenne külön dobozba egy multis része ami csak az lenne.

Erre a motorra te sosem építesz olyan game-t, amit kitaláltál. Annak egy önálló valaminek kéne lennie.

Ja egyébként no OFF plz.

hispan":2xen2swk mondta:
Erre a motorra te sosem építesz olyan game-t, amit kitaláltál. Annak egy önálló valaminek kéne lennie.

Ja egyébként no OFF plz.

Max akkor átdolgoznák a mocit.
Azért profi programozók h az ilyen dolgokat megoldják ezért kapják a pénzt h a népnek csinálják a fesztivált. :D

Amúyg hamacsin lehet játszani a stalkerrel?

Vissza
Top Alul