Szerverek

Nem kérdésre kérdés a válasz! Kár,hogy ezt nem fogod fel!
Ismét szeretném valakínek a segítségét kérni!

Itt pedig ez a stílus nem elfogadott. Tartsuk tiszteleben egymás hozzászólásait! - pYura

Helló kössz a segítséget de nekem nem szervergép kell! Mindőssze csak 1server! 8)

sjanos máshogy nem lehet megoldani (régebben volt 1 klán (porch monkeys egy ideig működött is szépen de aztán vége lett.... nah ott is volt 1 ilyen szerveres ötlet valami 500 ft/2 hónap/fő )

egyébként ez volt az egyetlen magyar oldala ahol volt szerver (kb 3 )

http://www.stalkermp.try.hu/

Üdv!

Lusta vagyok végigböngészni a fórumot ezért feldobom itt a kérdést, h az 1.006-os patch mennyire bugos? (Csak mert ezt hallottam.) Ergo beszerezzem-e? Menyire követelik meg a szerverek?

Előre is köcszi a választ!

Köcce, akkor otthon fel is rakom s megnézem mennyire jöttem ki a formából. ^^. Azt a szervert amit Kimmu ajánlgatott megsasolom.

Basszuskulcs emberek, gondoltam a vizsgaidőszak kellős közepén lazításképpen jól jönne egy laza kis multi parti, erre akárhová akarok fölcsatlakozni, mindegyik szerver lerugdal, mondván hogy "Unknown game version". 'nyád! Patch stimmel, no mod, eddig mindig ment faján... Most egy kis kísérletezgetés után eléggé úgy néz ki, hogy a NO-DVD exe fájlt nem igazán szeretik a szerverek, vagyis tört exe bukta már eredeti gémmel is. :roll: Engem ez csak azért idegel, mert nem szívesen koptatom a meghajtóban a drágán megvásárolt eredeti DVD-t... A multi egyébként is csak eredetivel ment eddig is.

A fene vinné el ezt a rohadt játékostársadalmat! (Ezek a mai fiatalok! :P ) Komolyan mondom, ez egyszerűen felháborító, amit művelnek! Páros lábbal rugdalnám ki őket a szerverekről! Egész jó buli lenne ez az artifact hunt, csakhát a játékosok mentalitása miatt két elég nagy probléma van vele! Alaphelyzetben ugyebár mindkét csapat a saját bázisáról indul, egy bizonyos területen belül spawnol mindenki. Namármost, ez igen ideális helyzet a megrögzött respawn killereknek, úgyhogy ezzel valamit kezdeniük kellett a játék készítőinek. Én a helyükben egy időzítőt használtam volna - mondjuk az első 5 másodpercben ne lehessen kilőni a frissen spawnolt playereket! Hát, sajnos a helyzet az, hogy ehelyett a bázis alapterülete (egy bizonyos sugarú körben) áll respawn védelem alatt! És ez mit okoz? A játék elején még mindenki rushol mint állat, hogy ugorjon egyet a ranglétrán. Ha ez megvan, akkor már lehet használni sniper fegyókat! Ezután a játék úgy néz ki, hogy kb. 3 ember vért izzadva próbálja megszerezni az artifact-et, míg másik tíz föláll a bázis alapterületére egy sniper pityuval, élvezi a respawn védelmet, hogy őt nem lőhetik ki, és szépen messziről szedegeti az ellent! K.rva idegesítő! És a játék végéig el sem mozdulnak onnan! Aztán röhögnek a képembe, mikor nagy nehezen elviszem a bázisig az artifact-et, majd az utolsó 10 méteren kilő az ellen, és akkor valamelyik barom felfüggeszti a sniperkodást, kirohan az artifact-ért, amit elvesz a tetememről, és szépen mosolyogva szerez egy pontot a csapatomnak! :evil: Mindezt úgy, hogy a kisujját sem mozdítja! Ennél már csak egy dolog undorítóbb: mikor a saját csapattársam kilő az utolsó métereken, hogy ő szerezhessen pontot! #B Huh, hát erre tudnék ám mit mondani!

De azért akad ellenpélda is: szinte könnyekig meg voltam hatódva egy team deathmatch alkalmával egyik csapattársam bajtársiasságán, aki látva hogy jelentős méretű vércsíkot húzok magam után és igencsak nehezen kapkodom a levegőt, ledobott elém egy orvosi csomagocskát... Ezt nevezem! :roll:

Halihó!
Sorry no warez, kis kérdés. Ugye vannak ezek az úgymond "eredeti" image file-ok. Azzal megoldhato, hogy multizzak? És mégegyszer leírom nem warez, mert ez ugymond az eredeti játékhoz kellene (nem akarok nodvd-t felrakni, mert ugy nem fut, viszont a cd ugy idegesit.). Ez volt a Battle for Middle-Earth II -nél is. ilyen 3kb-s cucc, ami kibontva akkora mint az eredeti. Beolvasod D-toolsal, és mint az eredetit ugy érzékeli. Megoldhato?

Mini image-ről beszél. BF2-höz én is használtam. Csak azokat a file-okat tartalmazza, ami ahhoz kell, hogy ne kérjen CD-t, crack se kell elvileg. Stalkerhez még nem kerestem ilyet.

hát nemtudom elvileg működhet
Ki kellene próbálni! Majd ügyködök utána, hátha
Egyébként valami low (128kbps) nettel is tudok ukrán szerón randalírozni? Ilyen 50-es pinget ír ki. Cod2-be 40fős szerveren lazán Hátha talán itt is, talán megvenném.
Egyébként sok magyar játszik vele? Nem nagyon vettem észre
További szép napot!

Update 15:20

Azota szedtem le mini image-t, és felpatcheltem. Lazán működik, eredeti szerverre is lazán feltudok menni :) Nem kell ide eredeti game :D:D

Nekem 1 Mbit/sec-es nettel legjobb esetben is 90-100-as a pingtime, és akkor már tényleg a legjobbakról beszélünk. Magyarokkal egyszer-egyszer összefutottam már, de nincsenek sokan. Habár a username-ből a fene se tudja megítélni, hogy magyar vagy nem magyar az illető... Ha fölcsatlakozom egy szerverre, nem szokásom elordítani magam, hogy "Vannak itt magyarok?!"

Na és most akkor nem eredeti game-ed, és úgy tolod multiba? ááá Vagy eredeti, csak mini image-t használasz, hogy ne kérje be mindig az eredeti korongot? :roll: Mer' az engem is roppant mód érdekelne, akkor utánanéznék ennek a mini image-nek...

haver is tört game-el jácot neten ! állítólag van valami fix vagy valami ilyen

Am télleg van tört verzió az volt nekem is de hiába volt lekódolva nem engedett föl :lol: :cry:
De ugy is megveszem 1-2 héten belül

Vissza
Top Alul