A fene vinné el ezt a rohadt játékostársadalmat! (Ezek a mai fiatalok!

) Komolyan mondom, ez egyszerűen felháborító, amit művelnek! Páros lábbal rugdalnám ki őket a szerverekről! Egész jó buli lenne ez az artifact hunt, csakhát a játékosok mentalitása miatt két elég nagy probléma van vele! Alaphelyzetben ugyebár mindkét csapat a saját bázisáról indul, egy bizonyos területen belül spawnol mindenki. Namármost, ez igen ideális helyzet a megrögzött respawn killereknek, úgyhogy ezzel valamit kezdeniük kellett a játék készítőinek. Én a helyükben egy időzítőt használtam volna - mondjuk az első 5 másodpercben ne lehessen kilőni a frissen spawnolt playereket! Hát, sajnos a helyzet az, hogy ehelyett a bázis alapterülete (egy bizonyos sugarú körben) áll respawn védelem alatt! És ez mit okoz? A játék elején még mindenki rushol mint állat, hogy ugorjon egyet a ranglétrán. Ha ez megvan, akkor már lehet használni sniper fegyókat! Ezután a játék úgy néz ki, hogy kb. 3 ember vért izzadva próbálja megszerezni az artifact-et, míg másik tíz föláll a bázis alapterületére egy sniper pityuval, élvezi a respawn védelmet, hogy őt nem lőhetik ki, és szépen messziről szedegeti az ellent! K.rva idegesítő! És a játék végéig el sem mozdulnak onnan! Aztán röhögnek a képembe, mikor nagy nehezen elviszem a bázisig az artifact-et, majd az utolsó 10 méteren kilő az ellen, és akkor valamelyik barom felfüggeszti a sniperkodást, kirohan az artifact-ért, amit elvesz a tetememről, és szépen mosolyogva szerez egy pontot a csapatomnak! :evil: Mindezt úgy, hogy a kisujját sem mozdítja! Ennél már csak egy dolog undorítóbb: mikor a saját csapattársam kilő az utolsó métereken, hogy ő szerezhessen pontot! #B Huh, hát erre tudnék ám mit mondani!
De azért akad ellenpélda is: szinte könnyekig meg voltam hatódva egy team deathmatch alkalmával egyik csapattársam bajtársiasságán, aki látva hogy jelentős méretű vércsíkot húzok magam után és igencsak nehezen kapkodom a levegőt, ledobott elém egy orvosi csomagocskát... Ezt nevezem! :roll: