Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nem tetszik neki az én erdeti és egyetklen stalker kodom pedig eredeti a játék Nem hiszem el vissza kell vinnem ahonna vennem hogy kapjak egyet uj STALKER-t és egy normál kodot
Nem tetszik neki az én erdeti és egyetklen stalker kodom pedig eredeti a játék Nem hiszem el vissza kell vinnem ahonna vennem hogy kapjak egyet uj STALKER-t és egy normál kodot
Kicsit játszadoztam a multival. Elég vegyesek a tapasztalatiam. Elég jó a hangulata, és a fegyverek is mintha pontosabbak lennének, De: ha nem lesznek új játékmódok, nagyon hamar unalmassá fog válni. Egyszóval potenciális siker és bukás is a mostani állapotában.
Viszont azt észrevettem, hogy néhány szerver 1.0001-es verziót keres! Fel sem enged. Ez valami patch? A neten nem találtam semmi kézzelfoghatót.
Viszot normális server browserra nagy szükség lesz. A játkban lévő szinte semmit nem tud.
Eddig ezeket a szervereket próbáltam:
87.118.108.111
84.19.186.153
Az ASE fejlesztését tudomásom szerint már rég befejezték, így az új játékokat nem fogja felismerni, ellenben az Xfire és a GameSpy már megtalálja a gépeden a STALKER-t.
Igen A Szem az teljes körű megoldást jelentett. De ha frissítik azért lehet, hogy stalker támogatása még lesz.
Egyébként néztem az xfire és a Gamespy weboldalát, de még nem említik a támogatott játékok között.