Szerverek

FreedomF":18m0xj3i mondta:
Nem tetszik neki az én erdeti és egyetklen stalker kodom pedig eredeti a játék :( Nem hiszem el vissza kell vinnem ahonna vennem hogy kapjak egyet uj STALKER-t és egy normál kodot :(

Írd be még egyszer és nyumj után ENTER-t.

FreedomF":1767vz5f mondta:
Nem tetszik neki az én erdeti és egyetklen stalker kodom pedig eredeti a játék :( Nem hiszem el vissza kell vinnem ahonna vennem hogy kapjak egyet uj STALKER-t és egy normál kodot :(

vagy

start menu/futtatás/regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GSC Game World\STALKER-SHOC

és itt az InstallCDKEY-en klikk 2x, aztán ide ird be ott tuti megmarad

Éjjel probáltam egy kis multit,egy német szerveren,és nagyon jól ment. Mármint a szerver,mert én szarul játszottam.)

Van már magyar szerver? Ha igen mi az IP címe, neve?

Rápislantottam én is a multira. Jó, hogy nem csak gyilkolászós játékmód van.

Viszont nem ismertek egy szerver browsert, ami imeri már az 1.0-t? Néztem a qtrackert és az all seeing eye-t. Nem imerik. kérdés1

Hali.
Botokal lehet játszani lanba? :?:

Kicsit játszadoztam a multival. Elég vegyesek a tapasztalatiam. Elég jó a hangulata, és a fegyverek is mintha pontosabbak lennének, De: ha nem lesznek új játékmódok, nagyon hamar unalmassá fog válni. Egyszóval potenciális siker és bukás is a mostani állapotában.

Viszont azt észrevettem, hogy néhány szerver 1.0001-es verziót keres! Fel sem enged. Ez valami patch? A neten nem találtam semmi kézzelfoghatót.

Viszot normális server browserra nagy szükség lesz. A játkban lévő szinte semmit nem tud.

Eddig ezeket a szervereket próbáltam:
87.118.108.111
84.19.186.153

MOD Box alatt patch megbeszélés, de már főoldalon is kinn van.

All seeing eye-hoz nem jött még ki frissítés, ami látja a STALKER szervereket?

Az ASE fejlesztését tudomásom szerint már rég befejezték, így az új játékokat nem fogja felismerni, ellenben az Xfire és a GameSpy már megtalálja a gépeden a STALKER-t.

Az all seeing eye CORE programrésze már lezárt projekt, de folyamatosan jönnek ki hozzá az újabb játékokhoz való szerverkereső pluginek.

Azzal, hogy felismeri sokra nem megyek, szerverbrózer kéne.

Igen A Szem az teljes körű megoldást jelentett. De ha frissítik azért lehet, hogy stalker támogatása még lesz.
Egyébként néztem az xfire és a Gamespy weboldalát, de még nem említik a támogatott játékok között.

Vissza
Top Alul