Sufnituning - csináld magad!

azt meg lehetne oldani hogy lehessen látni a lyukakat a embereken amikor szitává lövöd?

Scorpius!
Sztem dezodor meg tudná csinálni csak sztem nem nagyon van rá ideje... Amúgy jó lenne ha mondjuk lenne a fegyvereknek törés erősségük... minnél nagyobb kalibrű lenne a fegyver és minnél erősebb lenne a töltény annál erősebb anyagokat ütne át... :idea:
(pl: olcsóbb pisztojok-sörétesek->fa; drágább piszojok -olcsóbb gépfegyverek->gyengébb fémek,fa; drágább gépfegyverek-slug shotgun-gyengébb távcsövesek(single shot)->erőssebb fémek,gyengébb falak; uránmagos töltényű fegyverek- gaussgun->erősebb falak) :idea:
Orvul nyírhatnánk ellenségeinket #B :D

Valaki le tudná írni, hogy pontosan melyik fájl melyik részében (ha jól emlékszem az actor.ltx-ben valahol de nem vagyok benne biztos)lehet a teherbírást átírni kicsit magasabbra?

Az időgyorsítást valamilyen módon nem lehetne visszarakni? Kiszedték az egészet vagy csak a billentyűparancsot?

Tibi":20klb79y mondta:
Az időgyorsítást valamilyen módon nem lehetne visszarakni? Kiszedték az egészet vagy csak a billentyűparancsot?

Lehet gyorsítani az időt, csak egy változót (valami time.factor, vagymi) kell átírni hozzá, de a numerikus / és * billentyűkre nem lenne egyszerű rátenni. A főmenübe viszont már be lehet hekkelni, ahova néhány mod is teszi az ilyen bővítéseket.

Hali!
Mit kell átírni a fegyver ltx-jében hogy változzon a tüzelési sebesség??
Köszi!

Ecolopista":3uaj2kmu mondta:
Hali!
Mit kell átírni a fegyver ltx-jében hogy változzon a tüzelési sebesség??
Köszi!

én ezt próbálnám:

pl. w_ak74.ltx

rpm = 600 ; max round per minute

kösz!
a bulldog-6 sebességét akarom változtatni mert nem olyan mint a valóságban. meg azért egy merc. védelmiponthoz kell is a gyorsaság #B

Halipapilalimami!

próbálgatom az SDk-t de eccerűen nem akar múkdoni pár dolog, pl a level editorban nem tudok csinálni szinte semmit, akármit importálnék kifagy. OS: x64Vista utimátum :D Működik ezzel egyetalán?

LevelEditor.exe caused UNKNOWN_ERROR in module "C:\Windows\syswow64\kernel32.dll" at 0023:7577F35F, RaiseException()+89 byte(s)

nálad is?

nem nálam elindul és hibajelzés nélkül kidob ha importálni akarok valamit

a practicle editor az visoznt nem megy és ad hibaüzit is:

ParticleEditor.exe caused ACCESS_VIOLATION in module "C:\Program Files (x86)\X-Ray SDK\level_editor\bins\XRCOREB.DLL" at 0023:001DBCAA, IReaderelapsed$xqqsv()+6 byte(s)

actor editor se megy

ActorEditor.exe caused ACCESS_VIOLATION in module "C:\Program Files (x86)\X-Ray SDK\level_editor\bins\XRCOREB.DLL" at 0023:00F9BCAA, IReaderelapsed$xqqsv()+6 byte(s)

pedig mintha tegnap az még elindult volna

az fs.tlx-et nem találják, hozzá teszem én se :|

ja most nézem hülye vagyok, azért voltak ezek mert tegnap batch fájllal indítottam más paraméterezéssel, most a practicle editorban sikerölt megnyitnom egy level-t :lol:

...csak éppen nem lehet vele semmit se kezdeni. Actor editor meg level editorba ha importálni vagy megnyitni szeretnék valamit, akko kifagy minden üzi nélkül :cry:

próbálkozom egy virtualpc-vel, azon egy xp, hátha úgy menni fog

Hali all!

Megtudnátok mondani, hogy mivel tudnék single playerbe mapokat szerkeszteni??? Igazából Oblivion lost modhoz szeretnék új területeket készíteni... Esetleg egy leírás is jól jönne hozzá, ha van. :?

hát ez nagyon bonyolult kérdés az sdk az biztos kell hozzá meg sok más progi is . leírást azt nem nagyon tudunk adni esetleg írj 1 pm et dezodor-nak ő lehet tud segíteni (mellesleg egyedül elgé nagy kihívás lessz a területszerkesztés )

Igen az sdk-t már én is nézegettem elég ijesztőnek tűnik így első ránézésre. Nem tudom jutok e valamire. Angol wikin néztem egy elég felületes leírást hozzá.

Köszi a linkeket.

Lenne még egy kérdésem, ez nem tudom, hogy beletartozik e a topicba, de az OL-ben lévő blowoutok közti idők hosszát, hol tudnám megváltoztatni???

sziasztok.
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan állíthatnám be az ellenségeket olyanra, hogy éjszaka kevésbé vegyenek észre. Elég zavaró mikor egyik, másik modban 100méterről észrevesznek a vak sötétben lámpa nélkül, mikor én az orromig se látok.
A másik amit kérdezni szeretnék, hogy nem lehet-e valahogyan az árnyékokat világosabbra állítani, mert elég zavaró, hogy a szikrázó napsütésben a fa alatt korom fekete az árnyék, és szintén nem látni semmit. egy időben bent volt nekem az ultra graphics mode, de az csak rontott a helyzeten, még sötétebbek lettek tőle az árnyékok, szóval kivettem.
Látom vannak itt tapasztalt modderek is, ugyhogy remélem tudtok segíteni. előre is kösz

Vissza
Top Alul