Sufnituning - csináld magad!

Tibi

New Member
Csatlakozás
2006.11.22.
Üzenetek
8,544
Reakció pontszám
0
Hely
Vasbogdány
Webhely
www.stalker-fan.extra.hu
Ez a topic arról szólna, hogy ha valamit meg akarsz valósítani, de nem nagyon érted hogyan kell, akkkor írsz ide és aki ért a moddoláshoz valószínűleg segít. Régebben is volt ilyen topic, csak rejtélyes módon eltűnt...

Az mit jelent, hogy rejtélyes módon eltûnt?

De hát csak úgy magától hogy tûnik el egy topik? Miért nem szólsz hispánnak? Lehet hogy fos a hardwired szervere, másra nemtok gondolni. Amúgy én ilyen topikot sose láttam, nem értem ezt hogy mi van, na mind1 amúgy. :F

ah erre emlékszem!

itt lehet akkor megosztani az okosságokat, ne pedig a mod kibeszéldébe. akinek kell valami kérdezzen, lehet hogy tudok segíteni...

Hiányoltam ezt a topicot. Próbáltam máshonnan infókat szerezni(pl.: gsc, filefront) de ezekre a kérdésekre nem találtam választ:

- 1. hogy lehet kikapcsolni a kezdő intrót?
- 2. mi a szerepe a smart_terrain-nak?
- 3. mi a szerepe a space_restrictor-nak?
- 4. hogy lehet rákérdezni ha valamiből pl. 5db van-e nálam?
- 5. az alap coop modot le lehet-e tölteni valahonnan, vagy melyik file-ok az összetevői?

Ellenben tudok segíteni, ha valakinek kérdése van ezekkel kapcsolatban:
dialogok, taskok, xrspawner.

Metro":2psud5tf mondta:
De hát csak úgy magától hogy tűnik el egy topik? Miért nem szólsz hispánnak? Lehet hogy fos a hardwired szervere, másra nemtok gondolni. Amúgy én ilyen topikot sose láttam, nem értem ezt hogy mi van, na mind1 amúgy. :F

Nem csak úgy "magától", hanem "valakitől" tüntek el hozzászólások és topik(ok) is. Anno volt egy nagyobb vita, annak volt az eredménye. Vége, lezárult...

Azt gondolom, ezt a topicot lezárhatod mostmár végleg.

Úgy látom, hogy a topic megnyitása előtt, egyeztetni kellet volna a profi mod készítőkkel arról, hogy tényleg van-e kedvük a magamfajta kezdőkkel érdemben foglalkozni. Másrészről rajtam kívül senki sem akar nekikezdeni a modolásnak? Vagy csak türelmetlen vagyok? Vagy rosszul kérdeztem? Vagy nem tudom.

Nem hiszem hogy bárki is részletesen foglalkozna azzal, hogy ki mit akar moddolni, a nagy mod láz már véget ért. Nyáron lett volna aktuális ez a topik, áttörõ modok a stalkerhez már nem fognak készülni, mert már kb mindent meg lett csinálva. Persze lehet itt ezekrõl beszélni, de max dezodor az ki lehet hogy válaszol vmit, de õ meg sztem elfoglaltabb annál, hogy ezzel törõdjön.

De viszont mindig lesznek olyanok, akik megkérdezik, hogy hogy lehet a súlyhatárt módosítani vagy mondjuk egy suit tulajdonságait megváltoztatni stb. és ide nyugodtan írhatják, nem kell mindig nagy dolgokban gondolkodni... :roll:

Az első hsz-ben még nem erről volt szó, ezért próbálkoztam a kérdéseimmel.

Metro":6qjje8do mondta:
Nem hiszem hogy bárki is részletesen foglalkozna azzal, hogy ki mit akar moddolni, a nagy mod láz már véget ért. Nyáron lett volna aktuális ez a topik, áttörő modok a stalkerhez már nem fognak készülni, mert már kb mindent meg lett csinálva. Persze lehet itt ezekről beszélni, de max dezodor az ki lehet hogy válaszol vmit, de ő meg sztem elfoglaltabb annál, hogy ezzel törődjön.

Nem is gondolnád, hogy még mennyi tartalék van benne. csak kreativitás kérdése. amúgy egy játékot a kiegészítők és a módok tartanak életben.

esetleg akor lessz áttörő mod ha kijön az sdk ami ez a szerencsétlen béna....
gsc miatt soha sem lessz :P

Kedves kaliniris!
A Freeplay Modtól nagyobb áttörés nem lehetséges, több lehetõség már nem rejlik a játékban, aminek értelme is van. Az egyetlen áttörés az lenne, ha lehetne új pályákat csinálni, de az SDK nélkül lehetetlen, az meg sztem tuti hogy nem lesz. Vagyis lehet pályákat csinálni SDK nélkül is, csak azokon nincs smart terrain, ezért nem lehet rájuk se szörnyeket, se NPC-ket spawnolni, ergó semmi értelme nincs.
Tibi,
abban igazad van viszont hogy mindig is lesznek új emberek, akik megkérdezik hogy kisebb módosításokat hogy kell megcsinálni, vagy honnan lehet õket beszerezni.

Nézd Metró! Szerintem te tudsz valamit amit én nem. Jelen ismereteim szerint semmi akadája nincs annak, hogy külömböző, az alapjátéktól eltérő küldetéseket lehessen szerkeszteni a STALKER-hez.
Pédául mint a OFP-ben, ahol ugyanazon a szigeten majd ezer féle küldetést lehet szerkeszteni. Mindez a meglévő eszközökkel megvalósítható. Emiatt tettem fel korábban azt a pár kérdést, tisztában szeretnék lenni a lehetőségeimmel.
Bocs a pongyola fogalmazásért egy kicsit lefárasztottak ma.

Ki az az ember aki tud küldetést csinálni? Mer én nem tudok ilyet...

Egyszerűbbeket még én is tudok mit pl. "találj meg valami tárgyat", "dumálj valakivel" vagy "nyírj ki valakit", bár ezeket is elég nehéz megcsinálni.

Vissza
Top Alul