Story videok - *SPOILER*

A Blind a false endingek közül a legjobb. Nem az a feltétele, hogy végigrohanj a játékon, hanem az, hogy mindenkinek segíts, magas legyen a reputációd és ne legyen sok pénzed. Az mindegy, hogy van-e dekódered vagy nincs...

Megcsináltam novice és stalker-en csít nélkül, nem volt nehéz. Most csíttel nyomom s megnézek mindent mi hol van. Szeretek kalandozni a pályákon. Plusz egy csomó küldetés is egyértelműbb let. Mostanában tervezem Veteranon vagy masteren csít nélkül, biztos nem lesz semmi.

Én lenyomtam Master-en True Ending-re, és úgy hogy körültekintően kalandozgattam. Nagyon élvezetes volt, de addig nem kezdem újra, az UHSF Mod nincs kész, mert ég és föld lesz utána a Stalker.

Valószínűleg az eddigiekből lesz összevágva, de már arról is volt szó, hogy eredti Csernobili felvételekből. Még nem tudjuk, nagyon képlékeny a dolog egyelőre.

Kanyhalos":3r248lxl mondta:
Valószínűleg az eddigiekből lesz összevágva, de már arról is volt szó, hogy eredti Csernobili felvételekből. Még nem tudjuk, nagyon képlékeny a dolog egyelőre.
Értem, hajrá azért :) amúgy az alap induló sztorit lehet már tudni? Ha igen akkor leírnád (csak úgy vázlatosan)

Sven, nézz be az UHSF topicba, épp most írtam le 1-2 sztori infót a készülő 1.1-el kapcsolatban, persze raktam ki 1-2 képet is... húú mennyi minden van még :)

Tibi":18fiwxfa mondta:
A True Ending-es videóban nagyon bírom, amikor előkap egy AK-t (ami nálam nincs :D ) és azzal lövi szét a cuccost :D .
Ez a stílus!!! nem egy fullextrás nanofegyver, hanem egy 5.56-os AK
Az egyszerűség a technika ellen:P :D

Jah biztos egy monolitos utána hajította a teleportba aztán gyorsan felkapta hogy nehogymár egy fullos fegyóval lőjön szét egy üvegtartályt :D . Mindenre van magyarázat :D :D .

Hy! Azt akarom kérdezni hogy a ruler végnek mi a lényege? A videót láttam de nincs sok értelme: Azt kívánja hogy a világ ura akar lenni erre a monolit kiszívja belőle az életet. Ebbe mi a lényeg :?

A monolit ugy müxik hogy (még ha eröltetetten is) máshogy értelmezi a kívánságot....tehát tűnjön ela zóna--->megvakulsz, halhatatlan--->acélszobor stb...
Ha ilyet nem tud akkor egyszerűen kinyír... :roll:

Amúgy a korrupt-os nak szerintetek mi a lényege???
Agyaltam, és szvsz a végén azért tűnsz el, mert az emberi gonoszság elemészt.... :D vagy ahoz hasonló

Eragon":2m75k65o mondta:
Hy! Azt akarom kérdezni hogy a ruler végnek mi a lényege? A videót láttam de nincs sok értelme: Azt kívánja hogy a világ ura akar lenni erre a monolit kiszívja belőle az életet. Ebbe mi a lényeg :?

Az, hogy a C-tudat és a Monolith irányítják a földet :Y

"Corrupt" befejezést meg ugye akkor kapod, ha tudsz a C-tudatról és mégis a követ választod. Lényegében ez ugyanaz a befejezés, mint az "egyesülés a C-tudattal" csak a kőtől kéred, ami megbolondít...

végre egy játék ahol gondolkodni is elkezdenek az emberek.D
ritkán látni ilyet ...

Vissza
Top Alul