Story videok - *SPOILER*

Hát ja de mi van abban olyan nagy szám hogy külön mentésed van róla? Van nekem is. Vagy valamit szakértesz rajta, hogy hogy cselezd ki a sugárzást, vagy mi?

Nem...bár mondom megcsináltam azt a pályát úgy is hogy körűlugráltam a pályát és csak az uccsó teleportba mentem bele, amúgy azért olyan nagy szám, mert kérték tőlem hogy adjak innen mentést! Ennyi...

Kanyhalos":1obxeohf mondta:
Hát ja de mi van abban olyan nagy szám hogy külön mentésed van róla? Van nekem is. Vagy valamit szakértesz rajta, hogy hogy cselezd ki a sugárzást, vagy mi?

Én kértem és neki pont volt. Azért, mert már elsőre elsz@rtam a játékmenetet, és nem tudtam megcsinálni true endinghez, hanem megvakult a csávó, és nem akartam előről kezdeni az egészet, mert engem az erőmű érdekel a legjobban az egész játékban (meg a deadcity és a swamp de ezek sajna még nincsenek benne.). De azóta végigvittem mégegyszer és sikerült.

csíttel végigfutottam a játékon senkit nem öltem meg.....immortalityt kaptam...
viszont nem nagyon értem a befejezést....addig rendben, hogy a halhatatlanságot így értelmezi....de miért is akar halhatatlan lenni, így, hogy csak átrohantam az egészen kb 15 perc alatt....
még mielőtt megkérdezi vki ho miért csalok...hát azért, mert már csak ez és aruler befejezés hiányzott.....

tán még annyi sem volt :DDD igaz nem törődtem semmivel....egy lövést nem resztettem el :D
persze előtte már végigtoltam 3x csít nélkül...de az összes false ending miatt nem fogom végitolni még 3x...ezért jött jól a csít....
de még mindig nem lettem okosabb immortality ügyben...

hello
nem tudja valaki hogy hogyan lehet megcsinálni hogy az emberünk több cuccot bírjon el ne csak 50-60 kg-ot?
a válaszért előre is thx!!!

Az apocal befejezésnek mi a lényege és mit kíván? A videóját megnéztem, a végére minden eltűnik körülötte és tök sötét van (hány videóban volt ez benne régebben...).

A videó megnézése vagy a befejezés? A videó megnézése nem csít, csak kicsomagoltam és némi segítségel sikerült megnézni, a befejezésről meg foggalmam sincs, hogy mitől függ.

Tibi":b29x8fxi mondta:
Az apocal befejezésnek mi a lényege és mit kíván? A videóját megnéztem, a végére minden eltűnik körülötte és tök sötét van (hány videóban volt ez benne régebben...).

Apocal befejezés? Gondolom ez nem maradt benne a végleges játékban, mert iyenről nem olvastam. Ezeket hol lehet megnézni? :D

Sziasztok!

A false endingeknek mi a feltételük. Kerestem, de nem találtam. Azt olvastam, hogy az Immortalitynek a csítelés, azt meg tapaszaltam hogy a Richnek, pedig több mint, X arany. Nekem úgy 69ezer-79ezer között volt illetve lehetett, mert a freedombázistól, már nem nagyon figyeltem, de olvastam olyat, hogy 200ezernél több kell...

pYura":33pmrqac mondta:
True Ending - I made it
Ez az igazi és egyetlen jó befejezés. Követni kell a Strelok storyvonalat és megsemmisíteni a C-Consciousnesst. Ez a befejezést adj az extra pályát a reaktor körül.

True Ending - C-Consciousness
Szintén követned kell a Strelok storyvonalat, de ebben a verzióban csatlakozol a C-Consciousnesshez.

False Endingek mind a Moloith kristályhoz taroznak.

False Ending - Money
Sok pénzzel fejezed be a játékot (kb>70.000)

False Ending - Corrupted Humanity
Követed a Strelok Storyvonalat. (Szerintem az a lényeg, hogy tudj az igazságról, azaz, hogy a Monolith át fog verni), de ennek ellenére mégis odamész. Ne legyen nálad sok pénz.

False Ending - Blind
Azok kapják ezt a befejezést, akik csak végigrohannak a játékon. Ne menj el a Stashhez másodszor, illetve ne legyen nálad sok pénz.

False Ending - Ruler
Válogatás nélkül nyírj ki mindenkit :D

False Ending - Immortality
Erre még nem jöttem rá :roll:

Csak magamat tudom idézni :D

Aki meg szeretné nézni egyben az összes Story videot az most megteheti: http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 9E413570AF

Vissza
Top Alul