Story videok - *SPOILER*

A Monolith control leveltol meg nagyon kesz voltam :D! Volt egy AK-m meg asszem egy LR300 vagy mi es kevesebb ammo mindegyikbe mint egy tár. Az egeszet igy kellett vegigkuzdenem a vegen meg alig jottem ra h mit kell csinalni. Azt hittem bug van mert contacts nal mutatta a C-consiouness csavot vagy kicsodat de nem volt sehol:D. Mar megijedtem h az egesz game karbaveszett :(. Egyebkent nem tudjatok mi az a 6 nagy gomb ize amibol azok a kek fenyek jonnek? Ha beletartozik a jatek vegebe akkor ne is valaszoljatok :D

Erre gondolsz?
ss_nagy%20tibor_04-05-07_19-46-06_(l12_stancia_2).jpg

Nem tartozik bele, csak egy túrista látványosság :D :D . Amúgy valaki nem tudja hogy pontosan miért rakták bele vagy mire jó vagy mi a szerepe?

Szerintem arra amikor lent vagy a Monolith base nél és eljutunk egy terembe ahol ránkzáródik az ajtó, és van az a 6 db kéken fénylő gömb, a c-consiouness es csávóval találkozás előtt. Na azokat szét kell lőni és már lehet is választani kétfajta befehezés közül

Egyébként ti hányfajta befejezést találtatok? mert én 3 at: egyik a wish grater, és kettő a monolith base nél

Egyes vélemények szerint ezek a gömbök egy kimaradt pálya tereptárgyait képezték, de hogy ne maradjanak ki, bedobták ide látványosságnak.

Na tegnap ota megvan az "I made it" is :D:D ugyhogy most megprobalom a Monolith-osokat. Egyebkent erdekes lett volna ha mutatjak mi van a tartalylovoldozes es a fuben hemperges kozott. Ja azon meg nagyot rohogtem hogy elokapott egy AK74 2/U-t ami nalam sem, de meg a kornyeken se volt :D.Ezek a gombok meg tenyleg most mi a francok lehetnek, mert ha latvanyossag akkor is vmi szerepet betolthettek elotte, es miert mennek beloluk lassu kek villamok az egbe? :shock: ez nem hagy nyugodni :?

Sztem valami áramfejlesztő cuclik lehetnek, erősen villámlanak, abból gondolom.

Hogy tudom befolyásolni játék közbe hogy melyiket kapkam? Mindegyikkel be lehet járni az erőmű területét?

Először is Cshernobyl NPP ben nem a wish graterhez kelll menned hanem a monolith basbe ott a csávónak annak a c-conciousness es csávónak nemet kelll mondani aztán már kezdheted is a túrázást :D

Jjeszi3":3h98ei6f mondta:
ÉS azt hogy tudom elérni. valami tipp?
Strelok szálat kell követni, Monolithot messze elkerülni, C-conciousness fődokinak nemet mnodani, amúgy mindez sokszor le van írva, olvass vissza.

Tib":z4fyrh96 mondta:
TakiHUN":z4fyrh96 mondta:
Innen letölthető a bónuszpálya mentése:
http://users.atw.hu/takihun2/modules.ph ... it&lid=107
(csak hogy ne kelljen mindenkinek elküldeni)

Ez az alap verzióhoz vagy a patch-elthez jó mentés?
Ez a peccseletlen játékhoz jó csak!
Majd lesz peccseshez is, de odáig még el kell jutnom....az se most lesz mert megint gyűjtögető életmódot folytatok army warehouse-ban :D
(most csinálgatoma a feladatokat a freedom-nak és van a faluben controller 8) amúgy ha kiírtom a dutysokat akkor barban is megorrólnak rám, és ide visszajönnek még????)

De mondd már el b@szki hogy mi ez a bónuszpálya!!!!!!!!!
Ebből nem derül ki semmi, nekem meg patchelt van fent.

Vissza
Top Alul