Story videok - *SPOILER*

kick":170piwwk mondta:
A radioaktivitás nem tűnik csak úgy el magától, szal ezt picit nehezen veszi be a pocim. :)
hát vannak sugárzó területek, nem? az ottmaradt :)
és akkor a wishgranter hogy csinál belőled gyémántszobrot, ha illúzió, én ezt nem vágom. A C-öntudatos faszonok pszichés ereje teszi, v mi? :d (jobb nem jutott eszembe)

Sztem ez csak a csávó elméjében van. Elég ha csak az agya áll le...

Csak az a bajom, hogy mitől kezd leomlani a szarkofág :D

No meg hogy miért nem feliratozták a doki dumáját mert nem vagyok rossza angolos de még mindig nem értek részeket belőle.

Üdv!
Nah végre nem gyűjtögettem tovább army warehouseban, és elmentem a monolithoz 27000RU-el....szerencsére új befejezést kaptam(és ezzel magaménak tudhatom a 4. befejezést 8) ):
-Corrupted Humanity

De lenne egy kérdésem!
Asszem azt írtátok hogy a corrupted humanity csak akkor jön be ha mindenkit lelövök akit csak találok....hát én befelé jövet egy azaz egy embert lőttem le! Most akkor ez hogy van? :shock:

Más:
Nem értem ezt a videót...eltűnök a végén vagy mi? (gondolom átveszi felettem a controlt a wisgarten...de miért tűnök el? :? )

A true endinghez a laborok után Meet the Guide, Meet the Doctor, Locate the decoder in Pripjat........
vagy direkt minden fajta befejezést megakarsz nézni?

TakiHUN":1vte28sq mondta:
De lenne egy kérdésem!
Asszem azt írtátok hogy a corrupted humanity csak akkor jön be ha mindenkit lelövök akit csak találok....hát én befelé jövet egy azaz egy embert lőttem le! Most akkor ez hogy van? :shock:

Nem ezt írtam. Valszeg követted a Strelok szálat, voltál a Stashnél 2x is és mégis a Monolithot választottad. :roll:

Sorry!
Azt tényleg nem ennél írtad(ruler-nél)
Jah és azért mentem a monolithoz, mert direkt elköltöttem a pénzem hogy más befejezést kapjak...mert már volt 1 false meg 2 true...jóhogy a monolithoz megyek(pl.:I made it-et írtam is hogy úgy is megcsináltam hogy csak az uccsó teleportba mentem bele stb...)
-Money
-C-Consciousness
-I made it
-Corrupted Humanity
Eddig ezek és ilyen sorrendben sikerűltek...blindet hogy kell??? :D

Ahhoz újra végig kell vinned, úgy hogy egyáltalán ne kövesd a Strelok szálat. De ez is ott volt leírva ;)

Hali!
Nekem tudjátok mi szúrt szemet , ugyebár minden befejezésnél úgy van ,hogy be kell menned a cnpp-be ,a robbanás előtt... kipróbáltam mi van ha felrobban minden beszürkül aztán meghalsz egy idő után! Eddig oké de--> bemegyek az épületbe ott járkálok és folyton sugarat kapok az arcomba akármit csinálok ,ezzel semmi bajom mert ugye bent az erőműbe stb... ha elmek monolithoz meghalok azt bambi ,mek tovább befekszek ,vége a gémnek ,de ha nem fekszem be akkor megyek tovább.. és kitesz a cnpp-köré! Ott vígan szaladgálok ,és mikor feljutok a 4-es reaktor tetejére a (amelett ahol ég) nem kapok sugárzást :D Az igaz hogyha talajt fogok akkor igen ,de fent a robbanás melett fél méterrel nem! Azért ezt picict elnézték... bent az épületben folyotn sugarat kapok ,kint meg vígan sétafikálok a felrobbant betontömb tetején:D
Csak kivánics vagyok mi a véleményetek!
Bocs a hosszú szövegért!

A nukleáris anyag az erőmű belsejében dolgozik a szarkofág alatt, ezért ott sugárzik a legjobban. Kint azért nem annyira, mert a beton rengeteget felfog belőle. De az szerintem is fos, hogy a földön meghalsz, s azt meg nem tudom, hogy a 4es reaktor van-e lángokban a játékban, szerintem nem, hanem valamelyik másik rész, bár akkor meg az sugárzik.
Asszem igazad one, de engem nem érdekel, sztem qrva jó!!!!!

pYura":33a8c74a mondta:
Ahhoz újra végig kell vinned, úgy hogy egyáltalán ne kövesd a Strelok szálat. De ez is ott volt leírva ;)
ez azt jelenti h a flash drive-ot sem viszed el a traderhez a stash-böl?

Kanyhalos":33ucf9f7 mondta:
A nukleáris anyag az erőmű belsejében dolgozik a szarkofág alatt, ezért ott sugárzik a legjobban. Kint azért nem annyira, mert a beton rengeteget felfog belőle. De az szerintem is fos, hogy a földön meghalsz, s azt meg nem tudom, hogy a 4es reaktor van-e lángokban a játékban, szerintem nem, hanem valamelyik másik rész, bár akkor meg az sugárzik.
Asszem igazad one, de engem nem érdekel, sztem qrva jó!!!!!
Hát...az erőmű belsejében nincs valami egetverő sugárzás....a monolitnál se...pedig pont a reaktorban császkálsz....amúgy már írtam hogy ha ugrálsz akkor elég messze el lehet menni+felmászol ide-oda és körbe tudod járni az erőmű környékét 8)

Emlékszem, de nekem nem igazán jött össze ez az ugrálás, bár nem is nagyon kiserleteztem vele.

A gém szerintem is jó ettől függetlenül, a 4-es reaktortban mászkálsz a a játék végén ,és ott lángol ,mondjuk az hogy ég a creditsen jobban látszik! Amúgy még valami kipróbáltam azt h levettem a rucimat ,és úgyse baszott meg a sugárzás ,hogy az alap cuccban voltam :D Smmi plusom nem volt csak -40electric shockom :D Na mindegy a gém szerinem is k jó ,csak hiányoznak belőle a kocsik!

Gondolkoztam rajta, hogy megcsinálom, de meggondoltam magam. Túl sok a véletlen faktor. Half-Life 1 végigjátszása 42perc alatt mindent überel meghajol azt hittem lefordulok a székről, amikor megnéztem lol2

Helló.

Tudom nem ide vág, de ha már megláttam gondolom megkérdezem: nem tudnál egy címet mondani honnan lehetne letölteni a HF1 42 perces végigjátszását, mert nem találtam meg sehol, és nagggyon érdekelni!

Előre is köszi

Kanyhalos":3q0lwtck mondta:
De az szerintem is fos, hogy a földön meghalsz, s azt meg nem tudom, hogy a 4es reaktor van-e lángokban a játékban, szerintem nem, hanem valamelyik másik rész, bár akkor meg az sugárzik.

ss_nagy%20tibor_04-05-07_19-41-54_(l12_stancia_2).jpg

Ha erről van, ez a 2-es blokk, de ez soha nem robbant fel. Csak ég a teteje :) .

Crayon":3q0lwtck mondta:
http://speeddemosarchive.com/

A legnagyobb QuickDone gyűjtőoldal. LEhet nekik beküldeni is, de elég szigorú szabályzata van a rekordoknak (kevés csaló próbálkozik hálistennek)

A FarCry-osat most töltöm, kíváncsi vagyok rá, hogy lehet 1 óra 7 perc alatt végig vinni :D eljen .

Nekem az fura, hogy en lemegyek a foldre(a tetokrol) kipurcanok szinte rogton, de a Monolith os csavokaim vigan lovoldoznek lentrol neha. Egyebkent a palya ala en is leestem a reaktorba nagyon lol. :D
A teleportok meg kiralyak, foleg amikor beleesel fentrol. Nekem a rosszabik true end :) mar kesz van, most csinalom a Strelokosat. Aztan meg a false-okat lehet.
Ja itt a Csernobili uzem honlapja vannak erdekes dolgok:http://www.chnpp.gov.ua/eng/

Vissza
Top Alul