Statisztikák

Jajj elnézést, szóval Tudjukki is lehet, hogy idejár... fogatlan

Tashkent, Uzbekistan Sun, 15 Jul 2007 10:12:51 -0500 - micsoda helyekről látogatnak ide... :D . Kár, hogy nem tárolja sehol se a rendszerük visszamenőleg a dolgokat... :) .

Igen, valamiért a maploco rendszerben most nincs "9sszes találat" rész, azt írják hamarosan lesz, addig csak 24 órára visszamenőleg vannak meg az adatok.

Az sem rossz de maradok a maploconál, ha már belevariáltam. Előbb-utóbb itt is lesz teljes statisztika.

halottátok a hogy a holdon UFO-k vannak ??? (viccen kívűl)

akkor majd szerezd meg annnak a faxinak a könyvét aki volt a holdon nem az amstong a másik :P

hispan1":21v3pl7x mondta:
Nem én hoztam fel de szívesen csevegek róla, csak Tibi elvicceli :D

Pedig még azt is oda írtam zárójelben, hogy viccen belül!!! :D

Én abba se vagyok biztos, hogy voltak a holdon, elég sok furcsa dolog van körülötte, de mindegy :) . Ha már ennyit viccelek: az egyik felhajtott egy doboz Red Bull-t, majdnem elszállt a világűrbe és inkább felvették az egész jelenetet egy stúdióban :D :D :D offoff...

Tibi: az egy jóóó reklám :D Amúgy voltak a Holdon. Azok, akik azt mondják, nem voltak, elfelejtik, hogy az összes visszatérő modul alapzata, a zászlók illetve a holdjáró is még mindig ott van, mint megcáfolhatatlan tárgyi bizonyíték. Ezért nem értem, mi a fenéről megy a vita.

Ami azt illeti, hogy "nem csak mi jrtunk ott": nincs az az értelmes civilizáció, aki fényéveket utazik ahelyett, hogy szondákat vagy robotokat küldene (hacsak persze nincsen csillagkapujuk vagy valami ahhoz hasonló technológia - féregjáratok vagy térgörbület létrehozására alkalmas eszköz). Teszem hozzá, mi sem megyünk sehová, ha megnézzük: néhányszáz kilóméterrel a Föld felett keringünk, de ennyi: amúgy mindenhová szondákat küldünk, nem véletlenül.

Vissza
Top Alul