Statisztikák

Na neeee... Utálom, ha fényképeznek, nem vagyok valami fotogén, egyébként sem vagyok hajlandó publikálni képet magamról. Ha bizonyítéknak kell, akkor maradjunk annyiban, hogy S.T.A.L.K.E.R. böcsület szavamra mondom, hogy lány vagyok! Nem kamuzok... Let the Zone take me if I am! pattog1

Deee, sőt az eredeti oldal is elérhető (befagyasztva), ha legögetsz a kezdőoldalon, ott van, hogy "old STALKER hun".

most néztem a taglistát jópár ember van akinek 1hsz-e sincs DE akkor minek regisztráltak (jó-jó lehet hogy nem írnak csak olvasnak de annak meg ugye nics sok értelme)...... szerintem ez a jópár ember minimum 200-300 fő

Dehogy nincs! Hányszor történt már olyan, hogy dezodor által sokkal hamarabb lettek linkelve képek, infók amiket mailben kapott, mint ahogy az OL-re vagy a GS-re kirakták volna :wink: .
Természetesen van egy csomó inaktív tag is, aki jött, látott, ment...

jim67: a megoldás kulcsa az, hogy a témákat olvasni is CSAK regisztrációval lehet. Vagyis aki nem regel, az a témacímeken kívül SEMMIT sem lát az oldalból.

mondjuk a legtöbben a megjelenés idején regiztek mert gondolom azt hitték hogy nagyüzembe megy a warez..... :D

Pontosan. Ha megnézed, mikor voltak itt egyszerre a legtöbben, az bizony a megjelenés utáni első vagy második nap asszem... De a regisztrációk egy jó része is kb. akkor érkezett. Ez szerintem sbszolút természetes, remélem most is íg lesz :)

Vissza