Stalkersoup

erről egyszer szó volt az üzenőfalon, nem tűnt úgy, hogy bárki próbálta volna. Amolyan túl szép ahhoz hogy igaz legyen mod ránézésre, de hajrá

Nekem 90%-ban nem működik az a mod ami tetszik, csak nehezen és akkor gyakran kiderül, hogy nem is olyan jó!:D

A Tecnobacon mod egy bugpack. Próbálják kiölni belőle a bugokat, de a gsc fórum és a steam fórum szerint még így is mindig benne van a pakliban pár váratlan ctd. Talán azért, mert belezsúfoltak minden modot, amit az utóbbi 5 évben kiadtak, emiatt aztán lépeget is ki ész nélkül. Én gyorsan megszabadultam tőle, nem érdemel meg 7-8 gb helyet a vinyón.

15 giga kicsomagolva + rengeteg kézi beállítás :-( Most nincs kedvem sz@rakodni vele...

OCeedMyToaster youtube csatornáján található People Soup (Stalkersoup) Collector Edition és Story Mod playthrough is. Collector Edition annyira összeomlott neki, hogy a Vörös Erdőnél befejezte. Most a Story Modot viszi. Nem azt mondom, hogy felejtős, de néha annyira nehézzé tették, hogy nem élmény játszani vele, hanem inkább szenvedés videók alapján.

Sajnos valamiért nem tudtam működésre bírni... Nem baj, majd legközelebb. OGSE lett a favorit :-)

ez nem véletlenül valami felturbózott soljanka ?

De, talán Narodnaja Soljanka modnak is írták a nevét azt hiszem.

jaja ez a soljanka (csak az angol verziója), ami az ukránoknál divatos savanyú-mindentbeleamiotthonvan levest jelent. kb a mod lényege is az, mindent bele ami eddig volt... :)

Az eddig olvasottak/látottak alapján ez a tipikus jóbol is megárt a sok esete. Teljesen jól elvagyok az OGSE moddal, amíg nem jön a Lost Alpha :))

Üdv Mindenkinek!

Még új vagyok itt a fórumon, de már évek óta játszok a Stalkerekkel. Már az összes értelmes modot az összes résszel többször végignyomtam a legnehezebb fokozaton, és már nem tud újat mutatni a gém. Még mindig imádom, mással nem is játszanék, és már alig vártam, hogy kijöjjön egy olyan mod, amiben az összes pálya benne van. Olvastam, hogy lehúztátok a Stalkersoupot, én mostanában játszogattam vele, és a patch-ek folyamatosan jönnek ki hozzá, szóval gőzerővel dolgoznak a hibákon. Mostanra sztem játszható lett, számomra azzal a kivétellel, hogy angol. Belekezdtem a nevetségesen esélytelen fordításba, mert úgy érzem ezzel még ellennék egy darabig, de rájöttem, hogy mire kész leszek,kb addigra már a Lost Alpha-t is lefodítja valaki. Eddig 32 fájlt sikerült lefordítani az eredeti gém magyarításának alapján, mert sok szöveg egyezik, ami meg nem, azokat internetes fordítókkal fordítom le. Mivel nem tanultam angolt, így nyögvenyelős, és vszínűleg hibás is, ráadásul két fájlt amivel egy-egy napot szenvedtem, valamiért lefagyaszja már az indulásnál. Lehet, h valamilyen karakter miatt, nem tudom. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha valaki lát benne fantáziát, és jó angolos, segíthetne lefordítani az egészet. Előre is köszi a segítséget!!!

Üdv a fórumon!
A Lost Alpha projekt egy időre leállt, szóval még akár előtte is elkészülhetsz vele :) . Sajnos én se vagyok angolos de azért sok sikert kívánok a dologhoz!

az angol fordítás milyen, translatoros vagy valaki megcsinálta rendesen ?

Köszi szépen!

Igen, az angol szöveg renben van, még az alap párbeszédekbe is beleszerkeztettek itt-ott, gondolom azért, mert a gsc-s angol nem volt tökéletes.

Ha nincs is kedvetek ebbe belevágni, abban tudtok segíteni, hogy két lefordított fájltól miért crashel a játék? Itt vannak az angol és a már lefordítottak: http://filefeltolto.hu/letoltes/f2e33eccfd0ae220/stalkersoup_bar_escape.rar

A bar-os fájlban keress rá erre: "bar_ecolog_crush_professor_start_1111". A text blokk vége rosszul van lezárva, lemaradt egy '<'. :)

Vissza
Top Alul