Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nekem is akkor lesz Júniusban elkezdem, aztán szerintem augusztusra már kész is leszek, ha minden jól halad. Aztán nekiállok a hármas könyvnek... De ez még a jövő zenéje
Clock, egyébként ha megfigyeled, a könyv közepétől fokozatosan elnéptelenedik a Zóna emberek szempontjából
Bocsi de csak Jún 10-től kezdem el igazán olvasni! Akkor lesz a ballagás.És nem baj ha akkor kezded!Legalább már tudom, hogy lesz még mit az elsőn kívül is olvasni!
Szeretnék én is egy kis olvasnivalót kérni, blackacehun at gmail dot com, és egy kérdés: Miért nem regisztrálsz a Dropbox-on és osztod meg ott? 2 giga webtárhely, teljesen ingyen.
Lassan nekiállok a következő stalker könyvnek, de nem folytatás lesz, hanem egy teljesen más történet, ezúttal (egy-két kivételtől eltekintve) "hűbb" leszek az eredeti Stalker világhoz
Mondjuk annak örültem volna, ha még néhány ember, akiknek elküldtem, írtak volna valami minimális véleményezést.
Tudom, hogy útkeresésnek jó, de jól esett volna némi instrukció, hogy mire figyeljek, stb.