Stalker - Történetek a Zónából

Természetesen neked is küldök :-)

Ó igen, mindenkinek kétféle formátumban küldöm el, remélem valamelyiket megtudjátok nyitni :-)

Akinek elküldtem az előző verziókat:

Érdemes az elejétől kezdeni, mert belenyúltam jó pár dologba :-)

Ha bárhol elakadtok, nem tiszta valami részlet, teszem azt információ a mutánsokról vagy a leletekről, esetleg a frakciókról vagy bármi másról, akkor lapozzatok a 420. oldalra, ott kezdődik egy "A PDA tartalma" című fejezet, ami leírást tartalmaz 56 oldalon keresztül egy csomó dologról: Mutánsokról, frakciókról, fegyverekről, leletekről, felszerelésekről... stb :-)

Elküldtem mindenkinek :-)
Kétféle formátumban kapjátok meg, remélem sikerül megnyitni valamelyiket!

Arra kérek mindenkit, miután elolvastátok, ide küldjétek el a véleményeteket!

Ha minden jól megy, akkor júniusban kezdem a második könyvet.

De, neked is elküldtem Koma!

Na várj, akkor elküldöm még egyszer :-)

megnéztem, az elsőt is a Pistás mailcímedre küldtem :-)

Ha másodszorra se lesz meg, akkor nézd meg a levélszemét/Spam-ilyesmi helyeken.

Fiúk-lányok, az nagyon elcseszett ötlet lenne, ha a könyv végére az összes fegyverről tennék fel képet? Meg néhány mutánsról? Mondjuk elképzelésem nincs, hogy hogyan kell csinálni...

én is amikor olvasom a könyvet a gépen, és mondja hogy milyen fegyverek vannak ennél és ennél, akkor google-be keresek képet.

írok már én is olyan vélemény szerűt:
+ megfelelő részletesség
+új frakciók, szörnyek
+remekül belevitted Oleg Gontar szerepét a könyvbe, és hoztad a hozzá való szörnyeket
+megvan a jó alaphangulat, a történet is jó

-vagy a stalker a sok, vagy a zóna kicsi, de a sok stalker a kis zónában kicsit illúzióromboló..
- nincs befejezve a történet... vagyis én nem nem érzékeltem hogy vége lenne, egyszer csak elfogyott az olvasnivaló.. úgy kezdődik hogy lesérült a főszereplő, ezért írja a visszaemlékezéseit.. a történet végén pedig egy alagútban botorkál, és sehol semmi, semmi arra utaló jel hogy a történetnek vége...

Köszönöm a véleményezést Joeetm :-) Nem is akartam, hogy a történetnek vége legyen, hiszen júniustól indul a folytatás :-) Direkt írtam a végét olyanra, amilyen :-)

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul