Köszönöm srácok, jól estek a kritikák
Azért megindoklok néhány dolgot, remélem kicsit kerekebb lesz a dolog:
Szóval, a "PDA tartalma" a történetek végére fog kerülni, tehát 460 oldalasra tervezem a könyvet, és a PDA az utolsó 60 oldalt fogja elfoglalni, egyrészt mankót jelent nekem, másrészt pedig az olvasónak is segítséget nyújt a dolgok megismerésében
PVTNeo, azért ragaszkodom a játékban levő adatokhoz, mert úgy gondolom, hogy a GSC-s srácok remek munkát végeztek, és én nem engedhetem meg magamnak, hogy felülbíráljam az ő zsenialitásukat
Valóban, az élőholtak között van néhány hasonló, és gondolkoztam rajta, hogy összevonom őket, de már túl késő, a legtöbbjük jelentős szerepet kapott a történetekben, így nem akarok változtatni, túl sok szöszmötölést igényelne...
Superkocka, a helyszíneket nem akartam megváltoztatni, már a könyv felénél járok, és Gontar eddig még mindig csak ezekre a helyekre jutott el: Cordon, Szemétdomb, Bar, Rostok, Yantar, Katonai Raktárak, Zaton, és Jupiter...
Ha úgy vesszük, akkor még nagyon sok helyszín hátra van, és félő, hogy az első kötetben Oleg még nem fogja Pripyatot se megközelíteni :-(
Szóval, nem sok értelmét láttam annak, hogy új helyszíneket tegyek bele...
Viszont ha lesz második könyv, akkor nagyon szívesen kitalálok újakat, akár majd segíthetnétek is benne

Vagy akár közösen írhatnánk valamit
Egyébként mit szóltatok a Doom 1-es Imphez, Archvile-hoz és a Seggfejűhöz? Nem lógnak ki a Stalker univerzumból?
Egyébként mi az a LARP ?