Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Scarecrow, ez a hír elég régi, mármint h lesz benne. GSC erősítette meg emlékeim szerint.

Nem akarok senkit se izgalomba hozni, komolyan, deeeee....

LEHET A TÁBORRA REGISZTRÁLNI! :)

Én még mindig ezt tapasztalom:

Regisztráció

A regisztrációs rendszer még nem aktív.

Kérlek, nézz vissza később.

TALKER LARP tábor 2011 regisztráció
- Az űrlap önkéntes és megfelelően tájékoztatott kitöltője felhatalmazza az Adatkezelőt a megadott személyes adatok kezelésére.
- Az űrlap kitöltője a későbbiek folyamán bármikor ingyenesen tájékoztatást kérhet a kezelt adatairól vagy akár meg is tilthatja azok további kezelését és kérvényezheti a törlését.
- Az adatkezelés és adatfeldolgozás kizárólagosan Berkut (Horváth Barnabás), Püspök (Borsos Gábor) és Róka (Lengyeltóti Kristóf) feladata, más személy hozzá nem férhet.
- Az adatkezelőktől az érintettek tájékoztatást kérhetnek adataik kezeléséről, és kérhetik adataik helyesbítését vagy törlését. Utóbbi esetben természetesen a jelentkezésük érvénytelennek tekintendő.
- Személyes adatot harmadik fél számára ki nem adunk. Amennyiben szükséges volna a játékosok közötti kapcsolatfelvételhez valamilyen elérhetőség továbbadása, ahhoz minden esetben az érintett előzetes beleegyezését kérjük.
- A "Játékosadatok" címszó alatt bekért személyes adatokat a játék lezajlása után töröljük a nyilvántartásunkból.

A *-al jelölt kérdések kitöltése kötelező.
*Kötelező

Játékos adatok....

Remélem nekem bevette a regisztrációmat. Kép a profilomhoz:
file.php

Na, hazaértem! Csak így, távirat jelleggel:

A regmodul él és működik, lehet küldeni a regeket. A kiértékelésük valamikor a napokban fog elkezdődni, ugyanis szalad a ház meg a minden, ami ilyenkor szokott. Akinek megjelenik a neve a résztvevők listájában, annak elfogadtuk a regjét.

Big Man: frissíts rá, hátha segít. Ha ma sem javul meg, akkor küldj egy PM-et, és intézkedem, hogy ki tudd tölteni.

Holnapól minden ismét a megszokott kerékvágásban...

Ja, és nem mellesleg voltam egy lengyel uránbányában. FAKKJEA! :D :D :D

Én regemet megtaláltátok már?

Valami rövid BIO személyenként nem ártana.

FIGYELEM!

A weblapon él a regisztráció! A regisztrációs rendszer műkdöik, de a weblapra a karakterlapok csak jövőhét végefelé fognak megjelenni, hacsak nem fizet nekem valaki egy nagy adatforgalmú és szélessávú mobilnetet! :D

Attól még, hogy aktívan fórumozok, nem túlbuzgómócsing leszek. Ha ennek véled, hibásan definiálod a fogalmat. Én már egy éve aprólékosan tervezgetem a játékot, minden apró hülyeségnek utánanéztem, kielemeztem, természetes hogy izgatottan várom a tábort, és inkább örülnötök kéne.

Nem mellesleg én Vadász vagyok, nem préda. Arra ott vagytok ti ;)

Artyom Szergeievics-el és barátjával keresek FUVART BUDAPESTRŐL lehetőleg oda-vissza.
Benzinpénzbe rendesen beszállunk természetesen.

madárijesztő megkérlek hagyd dantét..
1,
autista
2,
időmilliomos
3,
lelkes
4,
szívügye..

3
4
2
1

Egyébként láttam h hívtál, de a visszahívás térerő hiányában nem megy.
Ilyen ez a luxuspanel borús időben.

Na, a tömérdek kellékről írnál ide "rívjút"? :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul