Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Péntek este sem lehet alkoholt fogyasztani?
Pl.:"DanteSpartan" pl limitált vodka elalvás előtt,

berkut megkért rá hogy mellőzzük.. én is egyetértek az esti tábortüzes 2 doboz söröcskés elvvel..

Tavaly az Escobar játék elő estélyén sem volt gond senkivel és másnap a játékon sem.
42C' fok árnyékban gondolom senki nem olyan hülye, hogy másnaposra igya magát.
A játékon meg egyértelmű, hogy nem iszunk alkoholt, sőt tilos!

Lehetne érvelni, hogy miért lehessen inni, és miért nem. Berkut nem akarja, akkor nem lesz.
( Sunyiban próbálkozhattok :D )

Egyébként a szabályzatok szerint JÁTSZANI nem szabad alkohol és drog befolyáltsága alatt.
Az alkohol értéke nem haladhatja meg azt a nyócezteléket, ami fölött vezetni se szabad.
Egyébként a nikotin is "drog", meg az MRE-ben lévő elektrolit, stb is befolyásolja a tudatot.
Taurin, koffein úgyszintén. De ezekkel megtanultunk élni, és fel se tűnik.
Most h elalvás előtt mit fogyasztunk, szerintem mások számára mindegy, lényeg hogy a játékra ne legyen befolyással. A szervezésre mellesleg nagyon pozitív lenne, ha nem tiltaná, dehát... marad püsinek a mentes shörr.

Egyébként a Zóna bárja tele van csempészett dolgokkal. Akár lazacot is lakomázhatsz, ha kicsengeted.
Ugyanúgy van ott vodka, bor, pálinka, kicsifeles meg minden. Kajából is van sokminden, nem univerzális a babkonzerv.

És ezt most azért mondom, mert ez a szervezés minőségére menne +1. Püsi szerintem bőven megoldja, amúgyis szeret teszkóba rohangálni (gigalike).

nincs tacskóba rohangálás..amit kapsz eszed..meg amit hozol.. fogatlan
(úgy ismersz)
Kedves Big Man:
Megint igazad van,de..
Esetünk kissé más..ugyanis jönnek olyanok is akik nem tudják kontrollálni ezt..2 esti sörike szerintem..

Én is nagyon szeretem a sört, és istenuccse, gyakran hangot is adok ennek. De nem egyszer láttam olyat, hogy a delikvens másnaposan nem tud felkelni játszani, vagy hazamegy előbb, pedig kijelentette, hogy "ő márpedig bírja/tud viselkedni." Nem tudott. Az ő nyűge nem érdekel, de ezzel mások élményét rombolja, és az egyensúlyt is felboríthatja egy alacsonyabb létszámú játékon. A vita lezárva.

Letétbe egy 5 OZ-os vodkásflaskát lerakhatok, amit csak este/játékvégén ihatok? :D

Én az iszogatást nem képzeltem másként mint tavaly. Kis vodka mert hát a zónában vagyunk nem csak jól esik de még hasznos is és 1-2 sör. Én legalább is egy 2dl vodkát és 2 doboz sört ittam utolsó éjszaka. Ez szerintem a pont elegendő bár igaz ki, hogyan bírja? De azt hiszem, és remélem, hogy mindenkinek megvan a saját magához való esze.

Sírjunk a piáért, az is a zóna szerves része! :)
... meg hát úgy a balkáné.

Azt mondtam, hogy a vita lezárva. Dante ne húzd az agyam és ne floodolj, különben nem jöhetsz.

További, értelmes kérdéseket a játékkal kapcsolatban fel lehet tenni.

Berkut. Nyugi. Nem húzom fel, nem vitatom a döntésed:
DanteSpartan":ewyrdh33 mondta:
Berkut nem akarja, akkor nem lesz.

Floodot meg nem definiálom, mert kiakadsz.
Inkább arra összpontosíts, hogy a lehető legtöbb dolog meglegyen a táborban.
Pl a Cantina Bár.............. Ha megkérdeznéd a résztvevőket, mind pártolná! :D

"Várjon Doki mi a fene az a gigawatt?"
És mi a fene az a Cantina Bár? (Katinka???)
Szerintem a játék legyen jó, nem a bár a legfontosabb...
Kocsmázni meg a Zónácskán kívül tessék!

виктор, látom nincs elég ismereted a "kocsmákról".
Nem csak az ivászat a lényeg.
Az igazi "fenegyerekek" kocsmáját legjobban a Western példázza.
Az ún "Cantina" a lelke a városnak, mivel mindenki ott mulat elsősorban. Ott keveredik a környék népe, többé kevésbé békességben. A legjobb hely, hogy információt szerezz valakiről/valamiről, illetve munkákat vállalj. Plakátozva kerestek tehenészeket, fejvadászokat, munkásokat. És ez mind abban a "kocsmában" zajlott le. Igaz, oda nem csak a zülledék járt, hanem a gazdagabb gengszteralakok is, meg jóformán minden jött-ment cowboy. Ergo a város legfontosabb részéről beszélünk.

Most a Stalker se nagyon más alapjaiban, mint egy Western. Az emberek is nagyjából ugyan úgy működnek, főleg a balkáni arcok. Ha jó játékot akarunk, feltétlen kell egy központ, ahova a stalkerek vihetik a talált értékeiket, ahol vehetnek dolgokat, illetve ahol informálódhatnak, munkát vállalhatnak, megbízást vehetnek fel, csencselhetnek egy keveset. Meghát ez így "A TÖKÉLETES" visszaálló pont lenne.

Nem mindent Berkutnak kell megoldani, vagyunk sokan. Püsivel kettesben szerintem mi megtudjuk oldani a dolgot, csak ne vegyük ezt ilyen görcsösen és idegenen.

"Ha jó játékot akarunk, feltétlen kell egy központ, ahova a stalkerek vihetik a talált értékeiket, ahol vehetnek dolgokat, illetve ahol informálódhatnak, munkát vállalhatnak, megbízást vehetnek fel, csencselhetnek egy keveset. Meghát ez így "A TÖKÉLETES" visszaálló pont lenne. "

Dante van Bár, minden meglesz benne amit mondtál, csak pia nem lesz. miért nagy baj?

Jah jó, félreértettem. Azthittem már hogy magát a cantinát nem akarjátok megcsinálni.

Hogy nincs pia, nem baj. Van víz, energiaital, szörpöcske, én megelégszem vele.

És mondám én hogy ez jó.Lészen vala örömiteknek vala csehó,hol vigasságosságban lelitek majdan.ÁMEN.

Hali!

Csütörtökön elutazom Prágába és csak augusztus 3-án jövök haza. Addig kicsit alapjáraton röcögnek tovább a dolgok. Regmodulra aug 4-5 között lehet számítani, és akkor aztán HOOAH!

Üdv!
B

Ezaaaaaz!
Ki jön velem rabolni Berkutékhoz? :twisted:
Csak viccűtem! :lol:
A kocsmákról pedig igenis elég ismeretem van. Kevés, de elég.

Püspök szeretnék rendelni néhány felvarrót. Van e még?
A cimbiknek meg magamnak, a pontos számokat később írom.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul