Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Én úgy oldom meg, hogy a karszalagra varratom a LONER és FREEDOME, talán még a CLEAR SKY logót is.
Kérdés, h utóbbi mikor lesz.
Meg hogy hol a fenében van a karszalagom... sztem Jeklerék benyúlták. LoL.

DanteSpartan, persze egy karszalagra ugye? :DDDDD
Püspök, még annyi előzetest szeretnék h: kb mennyibe fáj 1 db felvarró?
Köszi!

"Üdvözlünk a 2011-es S.T.A.L.K.E.R. LARP tábor honlapján!
Itt mindent megtudhatsz a táborról..." Azér ezt cáfolnám: még 2 kérdés merült fel.
Hogy lehet eljutni Tázlárra (közeli busz és vonat megállók)? (Próbáltam kiguglizni, de semmi...)
A fegyverekhez milyen tárak használhatók (régebben azt rebesgették, hogy hicap nem, csak rugósak)?

Kösz.
Tehát elébb főmegyek BP-re és onnan Kiskunhalas, hogy erre magamtól nem jöttem rá!
Ezt a hülyeséget 2×anyi út (a MÁVra meg SAMubára vok mérges, de rájuk naon)!!!

Bocsi, a vonatot kihagyjuk, de van busz! Hhhá!
Mennyibe kerülne, ha 1-2 cimbit meg jómagamat elvinnétek Kiskunhalasról a táborig?

Titeket? Megfizethetetlen.

:)))

Szerk.:
Ha Budapesten összeállunk, szerintem "CODE" le tudna vinni minket, és vissza is hoz a sugárszennyezéstől védettebb civilizációba.

code érkezése kérdéses mert nem tudja hogy lessz a munkarendje.
kiskunhalas-tábor:benne van a regdíjjban..eddig.

A felvarrók útban vannak.
Emlékeztetőül (Püsinek):
DUTY (Szolgálat)
FREEDOME (Szabadság)
LONER (Semleges)
Érdemes a felvarrókat ezekre a karszalagokra varrni, én legalábbis így tervezem.

Egyébként a Katonákkal kapcs. mit gondoltok?
Nagy terepen, ahol elfoglalható épületek vannak, meg blokkolható főutak, van értelme, de máshogy meg nemnagyon lesz több, mint toleráns bandita, nagy mordállyal.
Ha nincsenek elegen, vagy nincs effektíve mit tevékenykedniük, jobb lenne, ha nem is lenne (SZVSZ).
Ha valaki szeretne, lehet pl lezuhant helikopter pilóta, vagy raj-túlélő, de akár Call of Pripyat-szerű beépülő informátor.

A játékban is csak 1-2 területet birtokoltak a rendfenttartás végett. Különösebb szerepük nemigazán volt.

Nem lesz, pucéran fogunk rohangászni 1 szál leopárdmintás tangában.

Én örülnén neki, ha STALKER kedvelő lányok is jönnének, elvégre valamiért nők is lesznek a következő játékban. Talán 1-et hozhatok, de védelmem alatt áll, nem lehet őt molesztálni. :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul