Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Nekem nagyon tetszik. :D

Csak néhány kérdés:

1, Stalker dress code:
A, Az nincs letisztázva de akkor a sima Stalker mit hordhat? Vagyis viselhet horvát tak mellényt , vagy chest rig-et, vagy akkor mit lehet és mit nem?
B, Mi már beszéltük de akkor a méhészruha az kilõve?

2, Lények: Zombi azt látom hogy lesz. De hol a Snork?

3, honlap: Más airsoftos honlapokon közzétehetõ-e? (Környékünkön A-team honlapra tenném fel.)

Kérdéseimre a választ elõre is köszönöm.

Röviden ennyi lenne, minden más tiszta és világos.

BIKTOP:
1
,A szemed védelme a fontos hiszen kósza lövedékek járhatnak arra.. ha a szemvédőd levétele elkerülhetetlen én mindíg a fejemre terítek valamit és úgy örlök szemüveget ,izzadságot..Épületben 1 sarokba beállva a fal felé állok ilyenkor..ha neszt hallok azonnal szólok hogy ne kapjak hirtelen 1 lepattanót közben.
2,
mosdásra kannákban lessz víz(ami iható is)tisztálkodószereket magad intézed.Javasolt tisztálkodási minimum:fogaid testhhajlatok,láb friss zoknival,este kiszellőztetett lábbelivel.De lessz ott olyan személy aki ad még tippeket.
3,
Ha kilőnek akkor megvárod a kivérzési időt.ha addig nem gyógyítanak akkor meghaltál és visszaálsz..de elhalálozásod színhelyén hagyod a zsákmányodat,be nem tárazott lőszereidet(kis zacsi),küldetéstárgyaidat és azokat az artifactokat amelyeket nem nyíltan viselsz..késöbb visszamehetsz a cuccaidért de lehet hogy hült helye lessz csak.ha felszólítanak megadásra 2 dolgot tehetsz.. vagy megpróbálsz fegyvert rántani(nem ajánlott)vagy megadod magad.A megadás előnyei:azt szednek el a fent felsoroltakból amit szeretnének.nincs a visszaállón visszaállási idő,így csórón de tovább játszhatsz azonnal.inkább add meg magad ha úgy látod hogy nincs esélyed kilőni a felszólítót.
4,
bármilyen nadrág lehet..szövetgatyó,posztónadrág,betyárgatyó..
5,
a duty full fekete.. a bandita nem..
6,
miért a játékban célzott a zombi-stalker??
a ruhád tökéletes.. gyere abban.
The rash:
1,
...
2,
a ruha az időt biztosít neked a fertőzött területen.ennyi.
3,
a fekete kapucnis fazonokra kb a játékosok 70%-a azonnal tüzet nyit..inkább hozz zöldet.:-DD
yeti:
chest rig-et eröltessük..
milyen snork?
csak hozzátok.

Na, akkor ami kimaradt.

Yeti, jó lesz a méhészruhád, de a tiedfajta és nem a Grandefajta. A snorkok szabálya le van írva a zombik mellett, nem tudom mit hiányolsz.

Tisztálkodás: WC van. Nedvestörlőt vegyél.

Maszk: szemüveget levenni tilos. Porvédő maszk azért kell, hogy jelöld valamivel az 1. szintű védőfelszerelést. Ha nincs rá szükség akár a zsákodban is lehet, hiszen csak a sugárzó területen kell. A lényeg, hogy mikor benn vagy, akkor rajtad legyen és el legyen látva a tudósnál beszerezhető jelzéssel (így hitelesíti, hogy te beruháztál abba a fejlesztésbe).

Tisztulási idő: Na itt elbeszéltünk egymás mellett. A tisztulási idő nem neked, hanem a ruhának kell. Azt csinálsz amit akarsz, futhatsz, lőhetsz de nem mehetsz vissza, mert a ruha egyszerűen nem bírja.

Zombi majd csípőből lő, lényeg hogy "ne gondolkozzon".

A weblap design tényleg tré, de az infó a lényeg, meg maga a tábor. So Mind1.

Annyit, hogy épületben, illetve erősen CQB orientált helyeken, járatok, bármi, amúgy is kell a maszk védelem miatt, mármint ott sok lehet a radioaktív részecske. Meg amúgyis ott hamarabb kicsipkézik a pofikád.

Arra megkérnék mindenkit, hogy az alapvető Airsoft szabályokkal és etikettel legyen tisztába.
Pl ne lövöldözzetek vaktűzzel.

Egyébként 10-20 között lehet venni jóféle Magyar, ukrán, talán orosz kezeslábasokat, amik naon jók stalkerre. Főleg a magyar tankos ruci, püsinek is van olyan "extended edition"-ban, majd linkelem ha nem baj :D 10k és tényleg jó cucc, kapucnyis.

A RAGADOZÓ KÉSZEN ÁLL!! NYAAAAAAAAAAAAHWAAWAWAHHAHWAHHH!!
30872_128554813828181_100000209888785_331030_188708_n.jpg

Írj be Püspök mellé a Freedome-ba plíz. Az ő kegyeltje vagyok, aka "minion".

Dante:
piros karszallaggal készülj.ez jelöli hogy freedom tag vagy
.köszönik a tapintatos véleményt a veblap készítői.
minden épület a nekik rendelt visszaállópont így nem lessz cqb-s rész.
az álltalad megénekeld zökd ruhám yetinél van.

FIGYELEM!
MINDENKI 1 SZÁL PISZTOLYAL VAGY SHOTIVAL INDÍT!! AKINEK NINCS AZ ÍGY JÁRt!!!(köztük jómagam is)
Ez alól a katonai frakció a kivétel.Főfegyverét mindenki a boltosnál vagy a dokinál vásárolhatja meg a játék folyamán.

Egy AEP/GBB/GNB pisztolyt próbáljatok elkérni legalább. Vagy Springes darabot, az is jó.
Még ugye van az a 2 dísz fegyverke, amit adtam, de majd készítek talán pár másikat is. Dobatásra még jó.
Vagy a színházi lúgeremet :D

Amúgy kés, vagy békésebb megoldások még ottvannak, nem lehetetlen ettől a játék.

Piros karszalag, Got it. Bár az Duty-nak kéne. Nekünk meg zöld v sárga. Nem?

Viszek majd Mini BURN palackokat, abba párszáz BB-t szépen lehet tárolni. Van egy rakat.

A magyar határőr kezeslábas tökéletesen megfelel stalker öltözéknek, én is olyat viselek a készülő filmünkben. :D A mintázata alapján olyan tölgy/bükk erdőkben való használatra szánták szerintem.

Püspök úr, múltkor nagy bőszen törölgette a szemüvegét narancssárga kendővel a fején.
Szépen megvártam amíg végez és elteszi a kendőt és utána lelőttem! fogatlan

Teljesen ki vannak mosva, semmi dzsuvah nincs benne.

Szóval a karszalag színeket nem gondoljuk végig?
Egyébként dátumot nem láttam a táborra. So?

Jól megnőtt itt a forgalom.
A karszalagok szineit tényleg át kell alakítani: hiányzik a hupilila, a fekete, a barna és persze a rózsaszín is.

Szerintem Dutynak piros karszalag, a Freedom meg kék, de ez csak 1 ötlet.

Egyet értek a karszalag terén Bl/lKTOP-al és Dantével, a Piros karszalag a dutyé lenne sárga meg mondjuk a freedomé, mivel nekik a zöld beolvad az öltözetbe.

Pormaszk helyett: Katona oldalon arcvédőnek(CQB+Esetleges pofalövés) jó a Balaclava?(fekete)

Lőszer: A betárazott skulló az ami tárakban van, vagy az ami aktuálisan fegyverben?

Kilövés esetén: Hátrahagyott felszerelést lehet egy kis zsákban az elvérzett helyen hagyni (cucc belepakolva egy Secret stashes kis gázmaszk táskába :D)

Nem célzó zombi: egyet értek, tavaly idegesítő volt Sedów "taktikai zombi vagy" című fejezete... (ki hajul lő kettőt vissza hajul) csípőtűzelés és totyogjanak (mer ugyebár "a kognitív képességeit elveszti, viselkedése csak a tisztán állati ösztöneire épül!" - By Sakharov)

Katonai oldalon van-e szanitéc?
Még valami: ha esetleges fejvadászat van misszióban hogy bizonyítsam be hogy kilőttem az illetőt?

Megmondom a tutit (má'meginteh):

Duty - Piros
Freedome - Sárga
Loner - Zöld
Scientist és/vagy Hadsereg - Kék

Katonáknak MINDENKÉPP tiltani kell a kapucnit, és hordjanak rohamsisakot, így őket tényleg jól megkülömböztethetjük.

Betárazott skiló: Tárban és csőben. Ami a palackodban van, vihetik.
De az gáz, h én pl .28-as Biót használok, ami sokaknak nem lesz jó.
Legyenek cimkézve a BB-s dobozok, és be kelljen váltani őket a sajátodra, szerintem.
Mert ez így gázos lesz.

Eldugni dolgokat lehessen, de azt megtalálhatja más is, ez van. Legalább nem halsz bele az esetleges fosztogatásba.

A játékbeli zombikat imitálni nem nagy kunszt. "Totyogjanak", és csípőből rövid sorozatok.
Pisztollyal meg úgy "érzésre", célzóka nélkül. (MÁTRIXOSAN WÁZZEEEE)

Katonai oldalon alapból van szanitéc. Szocképzés. :D

Hali!

Dante, a tábor időpontja ott van a legelső sorban. Örülök, hogy alaposan megnézted a honlapot, és nem csak a nagy nehezen összeszenvedett grafikus kivitelezést. Ez tényleg pro játékosra vall. A résztvevők listájába pedig nem fogunk beírni. Ha kész lesz a regmodul, akkor kitöltöd a tesztet, amit értékelek, és a beküldési sorrend szerint fel fognak kerülni az emberek.

Lőszerről: Ha 28as van, így jártál. A bárban cserélhető. Egyébként .25 BBone Bio lesz kiosztva, úgyhogy azt lehet lőni. Ha hozol sajátot, oké, a bárban leadod, amiből 1000-et kiporcióznak neked. De annak is bio-nak kell lennie. A regdíjat ettől még ugyan úgy be kell fizetni és az 1000db 25öst megkapod. Hogy utána mit kezdesz vele az a Te dolgod.

Katonáknak sisak, ahogy az le is van írva.

A zombi mindenképp hörög, hőbörög, meg csípőből tüzel, de nem táraz újra.

Jah, sorry. Kicsit keverem a másik stalker játékkal, ott nem tudunk időpontot :D
Meg itt már írták. FAIL!

Adtok BB-t? Hmm... Végülis okés. Nem lesz drága, mert nem fogunk/tudunk annyit lőni.
Tökéletes.

A teljes leírásom nem lenne 1szerűbb, hamár évnyi munka volt vele? :D
Többet meg lehet tudni, bár tényleg itt a szerepjátszás a lényeg.

A zombi olyan mint egy "részeg". Kb. De nem? :D

AWE

Big Man:
És milyen ügyes voltál..nem úgy mint 1-es félhül*ék..tőled retteghet a zóna.
Biktop:
a te karszalagkombinációd a nyerő.ugyanis teljesen felesleges minden frakciót karszalagozni.azok a loonerek karszallagoznak akik a játék foilyamán állnak be vagy a freedomhoz vagy a duty-hoz.
Madárijesztő:
Balaclavát hordjanak a kommandérosok a blekkhókdános játékokon.ne kíbújót keress...
a te játékod,a te életérzésed.. és azzal hogy minélé jobban eltérsz magad örömét(is)rontod.
ami a csőben és a betárazott fegyóban van az marad..
a táskás -lerakós ötleted jó.
fejvadászosnál dögcédulát kap a célszemély..azt kell leadnod.
Dante:
(Bucisimi)Jólvan megszoktuk tőled..Csüccs le és figyelj.
a regdíjjba IGYEXÜNK beépíteni.IGYEXÜNK.. ugyanis meglátjuk mennyi megy el a kajára+egyébre.
A leírásod jó csak itt nem én egyedül döntöttem.

Végülis Lonereknek tényleg fölösleges karszalag.
Csak Duty kapjon pirosat, Freedome meg sárgát.
Meg katonákat jelöljük értelmesen, mert mindenki számára fontos, hogy őket jól azonosítsuk.

Dögcédulát nehogy adjatok a célpontnak. Ne is tudja, hogy ő célpont.
Majd megtudja, ha vki elmondja neki "véletlen", vagy megpillantja magát a plakáton.
Én jórészt úgyis a Szolgálatos fejesekre fenem a gumikésem (radírnak is jó!)
Majd vmi jellemző tárgyat viszek el tőle, ami rá vall. Vagy legyen mindenkinél dögcédula a játék elején, és azt csak a fejvadász küldetés alkalmával lehet "elvenni".

Balaklavát "sötét lovagok" szoktak hordani. Banditás, bűnözős dolog.
Ha valakin balaklavát látsz, valószínűleg rosszban sántikál.

Regdíjj: Ha nem hoztok kaját magatokkal, akkor a víz/energiaital mellett biztosítani kell azt is.
Én MRE-vel jövök, de ilyen apróságok, mint ásványvizecske, energiaitalocska, műzliszeletecske, meg addicionális dolgok, pl limitált vodka elalvás előtt, még mindig pénzbe kerülnek.
Szerintem a bárba kéne többféle italt, meg némi ételt árusítani játékpénzért, de mivel amúgyis a mi forintunkból van, "rubel" nélkül is fogyasztható, de azt levonják neked később. :)
248637_232543186762676_100000209888785_1134604_2158313_n.jpg

Pseudodog

A szabályok meg vannak írva, ezeken nem változtatunk.
Nem karszalagozunk. Csak az a stalker vesz fel szalagot, aki belép a dutyba vagy a freedomba. Azért, hogy ne kelljen két garnitúra ruhát hoznia. Duty piros, freedom kék. Le van írva, nyissátok ki azt a csipás szemeteket és mielőtt elkezdenétek okoskodni, tessék olvasni.
A bárból nem fogunk többféle italt árulni, mert van elég kínunk, nem ez a legfontosabb. Vizet kapsz, örülj, hogy a Zóna egyetlen ép vízvezetékéből hajlandóak vagyunk egy pohárnyit csapolni.
Dögcédulát nem azért kapja, hogy tudjon róla, hanem mert jár neki.
Ételt hozzatok, mi csak 1 adaggal tudunk szolgálni, az érzés kedvéért, de többel nem.
Alkoholt pedig senkinél nem akarok meglátni, akár játékidő van, akár pihenőidő.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul