Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
funny-dog-pictures-ready-come.jpg

Másik dolog: Próbáljatok meg vmi összebarkácsolt, v nem féltett vizipipát kihozni. Nem búzaságból, hanem legyen már egy igazán frankó bár! :)

Melyikügyben?

Nem lesz Bár, vagy nem lehet pippantani?

Jelzem, h a Bár FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGES.
Távoli offenzíváknál nemfeltétlen kell, amikor pl CNPP-ben ütközünk meg, Faction Wars játék keretein belül.

Mindenféle törmelékből lehet építkezni. Azért egy ajtódeszka mindig jól jön. Csak nem kell elégetni ugye.

Én reménykedek benne.

püspök":36uvu0rl mondta:
A bandita rajon kívül 11 Kecskeméti játékosnak ment ki meghívó a rendezvényre.Ismerik,kedvelik a stalker világát,higgadt ,megfontolt felnőtt játékosok.lista visszaigazoláskor.

Banditákról tudnál küldeni listát! Akár privátban is jöhet. THX!

Püspök, nem vagyok benne biztos h ezutóbbit szinte senki sem értette! :-D

Arra kérek mindenkit, hogy ne kommenteljetek agyba főbe minden baromságot, csak tényleg olyat kérdezzetek, ami fontos és hasznos. A lehető legtovább maradjon meg ezen az oldalon a link.

Köszönöm!

tedd bele az aláírásodba oszt mindig látszódni fog...

Felmerült ez-az...
Bocs, ha kérdeztem már valamelyiket:
Ha taknyom-nyálam egybefolyik valamely allergén anyagtól, vagy folyékonyra izzadom magam, lesz-e lehetőség levenni az ASmaszkot, hogy megtöröljem az arcom?
Félmaszk, porvédő maszk, mennyire kötelező?
Nem várok összkomfortot, csak tunni szeretném: milyen fürdési (szilárd vagy sziszegős szappan kell-e) és WC lehetőségek lesznek?
Ez a "k1f0sztás" nem tiszta én, nem akarom harc nékül odaadni a cuccom! Vagy én is mindenkire rákiabálok h "pénzt vagy életet!"... Szóvam mííí?

Loner dresscode: Nadrág: bármilyen szín civil vagy CB/OD katonai. Ez mit takar?
A Dutyt meg a Banditákat nem fogjuk összekeverni (has. dresscode miatt)?
"Nem célozhat a zombi stalker" Hátt, izzé...

A galerja képnagyítása nálam nem műxik.
Be szoktam tartani a szabályokat, de ezeket bizony be kell tanulni nekem is!
Ja és nem fikázok semmit. Teccik a honlap, és NAGYON örülök h kész van!

Püspök, a loner dresscode nem igazán illik rám. Jöhetek még abban, amit régen szkájpon mutattam?

Nekem csak ez a radioaktív zóna elhagyása utána dolgok nem tiszták. Tehát kijövök a radioaktív területről majd van egy tisztulási idő. Na most ez 5 perc, addig egy helyben kell maradnom vagy mászkálhatok lőhetek is futhatok is vagy le kell ülnöm a seggemre és várnom kell 5 percet? A másik része pedig, hogy érted, hogy a tisztulási idő alatt a ruha nem véd? Mitől, ha a veszélyes területet elhagytam?
Egy másik dolog: Loonerként nem lehet fekete felső részem. Na most nekem még is az lenne (ugyan az mint tavaly) tehát egy fekete kapucnis pulóver viszont a kapucnimon stalker frakció felvarró van felvarrva. és a pulcsira egy OD taktikai mellény megy rá szóval csak az ujja látszódna a pulóvernek.
Minden mást megértettem és elfogadtam.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul