Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
PM-ben elérhetőségét plíz, ha NY.Airsofton nem érem el Yeti néven.

A táborra a saját honlapján, ami jelenleg készen van. Azért nem publikus még mindig, mert van benne jó sok hiba, amiket javítunk.

Lesz egy kérdőív, amit csak akkor tudsz kitölteni jól, hogyha felfogtad a szabályokat - egyfajta teszt, hogy ne csak elgyere, hanem értsd is. :) Utána tudsz továbblépni a jelentkezéshez.

Szerintem elbírjuk azokat a hibákat, a végén még nem lesz idő feljelentkezni...
Később is ki lehet javítani. Csak nem omlik össze!
Vagy igen? lol2

Berkut : Tényleg nem kötekedés, meg semmi szívózás se semmi, csak mondom hogy lassan tényleg publikálni kéne. Lassan augusztus és sehun semmi. Míg nem tok idõpontot addig semmit sem tudok én sem elõre betervezni, pedig lenne mit. :P

Big Man. Az IQ tesz a szabályokból fog állni. Pl:
"Hány perc a kivérzési idő? 5/10/15?"
"Milyen színű szalaggal jelöljük a sugárzó terület határát? Kék/zöld/piros/sárga-fekete csíkos?"
Aki nem ér el egy bizonyos szintet, az nem tud majd jelentkezni. Szigorú leszek, 80% alatt egyes! :D

Yeti. Előszőr is aug 19-20-21, de ez neked már milliószor meg lett mondva, meg Raptornak is. Nem értem, hogy miért nem lehet leírni, vagy az MSN-beszélgetés naplózását áttúrni. Vagy megkérdezni a másikat, ott laktok egymás szájában, hozzám képest. Raptor is vagy 6szor megkérdezte. Tarts magadnál egy naptárat, én is azt teszem. Nagyon hasznos. Egyébként nézz facebookot, írtam neked PM-et, és elküldtem benne a honlap linkjét is, tesztelésre. Már 3 napja. :D

Viktor. Nem omlik össze, de szeretném, ha a munkánk igényes lenne. Lehet hogy neked nem számít, de sokaknak az az első, hogy kiszúrják az elgépelést, és azt mondják, hogy "Áh, amatőrök, biztos a játék is ócska lesz." Akár tetszik akár nem, az emberek ilyenek, el kell fogadni.

Azért halad ilyen lassan most, mert a nyári gyakorlati helyemen olyan ócska a gép, hogy nem tudom megnyitni a tábor honlapját, ahol lakom, ott meg nincs számítógép. Csak hétvégén tudok vele foglalkozni, vagy ha elmegyek a könyvtárba. lol2

Engem nem lehet elkerülni :D Már rég a vonaton leszel, amikor kilépsz az irányzékom vonalából. :D

Berkut. Dobj emailt, v email címet, mert átküldeném a szabályzat/leírást.

Szinte minden bennevan, ha mégse, mondják és beleírom.

Szájkarate rulezz.
a helyes válasz a "b"..
a,
Mert ajutista.
b,
Azért kerüld mert amint elérte célját hű társadként azonnal hátbalő.
c,
Mert Néha kalapácsnak vagy király predátornak hiszi magát.

:D Most miért kell azt az *köhm* apró (8 fős) *köhm* halálesetet megemlíteni...
Még megijednek. :)

<object width="560" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/42tLBcm_cbU?version=3&amp;hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/42tLBcm_cbU?version=3&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true">
</embed></object>

Aki még nem látta volna...
Ezzel csak a tábor iránti vágyamat mutatnám...

Berkut : Jó oks, felírtam , nyugika. Am a linket pénteken kaptam meg , és pénteken is csak átfutni tudtam. Péntek, szombat , vasárnap realsim-en voltam. :P

A hétvégi tázlári játékon végigkúsztam-másztam a pálya sűrűbben benőtt részeit.Sem kullancs sem egyéb ártó métely nem talát meg.Szunyogolk az esti órában jöttek elő de a rovarriasztó spray igen hatékonyan kezelte a kérdést.A tábor főként úgyis a ritkább részeken fog zajlani.A mellékhelység is üzemkész.

A bandita rajon kívül 11 Kecskeméti játékosnak ment ki meghívó a rendezvényre.Ismerik,kedvelik a stalker világát,higgadt ,megfontolt felnőtt játékosok.lista visszaigazoláskor.

Én annyira bálványozott vagyok, hogy a Monolithok felém fordulva imádkoznak napi 5x.
Nem kaptam még meghívót :D Tudom, nem is kell, jövök ha kell, ha nem.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul