Big Man. Az IQ tesz a szabályokból fog állni. Pl:
"Hány perc a kivérzési idő? 5/10/15?"
"Milyen színű szalaggal jelöljük a sugárzó terület határát? Kék/zöld/piros/sárga-fekete csíkos?"
Aki nem ér el egy bizonyos szintet, az nem tud majd jelentkezni. Szigorú leszek, 80% alatt egyes!
Yeti. Előszőr is aug 19-20-21, de ez neked már milliószor meg lett mondva, meg Raptornak is. Nem értem, hogy miért nem lehet leírni, vagy az MSN-beszélgetés naplózását áttúrni. Vagy megkérdezni a másikat, ott laktok egymás szájában, hozzám képest. Raptor is vagy 6szor megkérdezte. Tarts magadnál egy naptárat, én is azt teszem. Nagyon hasznos. Egyébként nézz facebookot, írtam neked PM-et, és elküldtem benne a honlap linkjét is, tesztelésre. Már 3 napja.
Viktor. Nem omlik össze, de szeretném, ha a munkánk igényes lenne. Lehet hogy neked nem számít, de sokaknak az az első, hogy kiszúrják az elgépelést, és azt mondják, hogy "Áh, amatőrök, biztos a játék is ócska lesz." Akár tetszik akár nem, az emberek ilyenek, el kell fogadni.
Azért halad ilyen lassan most, mert a nyári gyakorlati helyemen olyan ócska a gép, hogy nem tudom megnyitni a tábor honlapját, ahol lakom, ott meg nincs számítógép. Csak hétvégén tudok vele foglalkozni, vagy ha elmegyek a könyvtárba. lol2